Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podstawowa komórka społeczna

miarą czlowieczeństwa jest stosunek do życia poczętego i aborcji

Polecane posty

Morduje się dziecko? O ludzie, przecież to USUNIĘCIE PŁODU, to nie jest dziecko Płód wykształca połączenia nerwowe dopiero pod koniec ciąży, wcześniej nic nie czuje. A wy świętoj**liwe - do kościółka zdrowaśki klepac za świadome kobiety (morderczynie buahahah) ale pierdolisz, nacpalas sie czy co????? jestes niedouczonym tlumokiem, a poza tym powtarzam, zeby byc przeciwnikiem morderstwa nie trzeba byc katolikiem, skad w ogole ta teoria?? i odpowiadajac na pytania -tak w wyniku gwaltu kobieta ma rodzic dziecko tak, dziecko z wada genetyczna tez, potem robta se co chceta oddajta do domu dziecka ale nei zabijaj, palancie, ide stad bo to juz enty temat na kafet o tej tematyce i jak zwykle tylko pot i krew, dwa wiecznie ze soba walczace obozy. ide sobie narazie

ewella najpierw przeczytaj calosc i moj wcześniejszy a nie ostatni post czytanie zrozumieniem się klania i szkola podstawowa spadam

Gość PowaznaNaPowaznie
a zreszta,kazdy ma swoje zdanie, mnie jakby zgwalcili to cholera wie czy bym chciala to dziecko urodzic, wydaje mi sie za tak, ale skad moge to wiedziec, jakby moje dziecko mialo miec wady genetyczne to tez nie wiem co bym zrobila, na dzien dzisiejszy uwazam ze bym urodzila. Co innego uważac i myśleć a co innego być w takiej sytuacji. Moim zdaniem aborcja powinna byc legalna gdy PŁÓD zagraza zyciu matki, gdy jest z gwałtu i kiedy ma byc powaznie chore i ma cierpiec cale zycie...

Gość upupupopaopa
no i co że tez byliśmy zlepkami komórek? no byliśmy. ja nie uważam zebym wtedy była już człowiekiem-byłam zygotą, embrionem (nawet medycyna używa takich określeń a nie zadne dziecko), moja mama mnie chciała więc się urodziłam. gdyby mnie nie chciała to by ciążę usunęła, nie było b y mnie i tyle. prosta matematyka

Gość ewella2
Rubinowa-to , że pomyliłam Cię z autorką nie upoważnia do tego żebyś mnie poniżała. Ty też nieomylna nie jesteś i zapewne nie raz się pomyliłaś. Z takimi tekstami o podstawówce możesz sobie do swoich koleżanek wyjeżdżać, nie do mnie.

No to zapraszam do najbliższego domu dziecka. Popatrzcie sobie na te buźki dzieci z najróżniejszymi ciężkimi chorobami, których NIKT NIE CHCE. Urodzić i oddać. Kurwa co to ma być? To jest ratowanie życia? Dla mnie to zabójstwo duszy

Gość upupupopaopa
Germaine to idź bo pieprzysz jak potłuczona:O jak człowiekiem moze być coś co nie ma mózgu? skoro za śmierć człowieka uważa się moment obumarcia mózgu...wiec logiczne że nie mógł umrzeć ktoś kto mózgu nigdy nie miał bo nigdy nie żył 1 sama jesteś niedouczonym tłukiem. a mózg kształtuje się dopiero w okolicy 12 tygodnia

Gość upupupopaopa
aaa masz rację-jakie to dla tych nawiedzonych działaczek pro-life proste-urodzić i oddać:O domy dziecka kurwa pękają w szwach!tych dzieci nikt nich nie kocha, nikt ich nie chcesz! nieprawdopodobne zeby z taką zaciekłością bronić płodu a od losu już narodzonych tak umywać rączki...ile masz dzieci z domu dziecka? adoptowałaś jakieś czy tylko buzią kłapiesz? gadac to każdy potrafi

Gość kapec w buzi
one by tylko płodziły i rodziły... wiec pytam sie do jasnej ciasnej : DLACZEGO W POLSCE adopcja jest tak niepopularna? Ja postanowiłam ,że adoptuje dziecko - za 2-3 lata . Nie chcę rodzić (mam swoje powody) , przy okazji pomogę dziecku , będę je równie mocno kochała jak własne. Jestem za aborcją , także na własne zyczenie. Moralizaotrzy się znalezli , chamstwo na ulicach , mafia w sejmie , organizacja przestępcza (kosciol katolicki, islamski i inne) beda pouczać innych haha , niedoczekanie wasze :D

nic tylko się obrażacie, a jeżeli chodzi o dzieci w domu dziecka, to szkoda sierotek, a najbardziej tych co matki rodzą i zaraz je oddają, urodziły bo nie miały innego wyjścia bo były zbyt biedne aby usunąć za garnicą

Gość i widocznie
ale z was osly, tepoty... Nic nie czuje, to plod a nie dziecko... Wg. was dziecko staje sie czlowiekiem kiedy wezmie pierwszy oddech???:O Zobaczcie sobie stary film, ale jary niemy krzyk tam pokazane jest jak wyglada aborcja od strony dziecka takiego co wedlug was nic nie czuje i nie wiee... Odczuwa zagrozenie zanim jeszcze zblizy sie do niego narzedzie tortur! Ucieka i probuje sie schowac! A kiedy juz ma wyrywane raczki i nozki krzyczy jak kazdy czlowiek by to robil:O To najgorsz rzecz jakiej mozna dokonac, mordowanie WLASNEGO, NIEWINNEGO DZIECKA W OKRUTNY SPOSOB. tyle!!!!!!!

Aborcja powinna być w ogóle zakazana. To jest morderstwo ludzi. Jak nie chcesz, żeby Cię zgwałcili, to się nie ubieraj wyzywająco, a jeśli już zajdziesz, to oddaj do adopcji. V - NIE ZABIJAJ

Aborcja powinna być w ogóle zakazana. To jest morderstwo ludzi. Jak nie chcesz, żeby Cię zgwałcili, to się nie ubieraj wyzywająco, a jeśli już zajdziesz, to oddaj do adopcji. V - NIE ZABIJAJ