Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana;([[[

Schudnę !!!

Polecane posty

Gość Załamana;([[[

Chcę schudnac,wymyśliłam sobie nawet diete: 1 dzień jem wafle ryzowe i wodę mineralną (w celu oczyszczenia)oraz ćwiczę przy muzyce min. 3 godziny miedzy 8.00 a 11.00,a w kolejnych dniach to samo tyle że smaruje wafle np. na sniadanie jogurtem naturalnym na 2 sniadanie jem jabłko,na obiad jem gotowane szparagiz kaszą gryczaną,a na kolację jogurt naturalny i trochę otrębów,a codziennie o 5 dlugi spacerek.Jak myślicie czy uda mi sięzdrowo i duzo schudnąć

Gość pata taj
bardzo zdrowo - zajebista dieta, efekt jojo gwarantowany

Gość Załamana;([[[
Chyba mówię że ćwiczę min. 3 godz, dziennie i do tgeo chodzę na godzinny spacer!!!

chyba dlugo tak nie pociagniesz... a nie lepiej zjesc nawet ugotowanego kurczaka posypanego przyprawami, salate ogorek cos tam jeszcze , przeciez to nie ma kalorii, po prostu nie dodawaj oleju masla, smietany itd organizmowi musisz dac i troche owocow i warzyw, miesa, nabialu, otrebow, tak chaotycznie napisalam ale wiadomo ze wszystkiego a jak chcesz juz tak drastycznie to zamiast wpierniczania suchych wafli to zjedz suchego ugotowanego kurczaka ..taki przyklad

Gość Załamana;([[[
Wiem kochana,nie zmaierzam tak długo ciagną tylko czasami zamiast szparagó sałatkę zjeśc albo mięska gotowane a np na kolację dla odmiany ogórka wcinać albo marchewkę,tylko pytam czy myślicie ze schudne,bo chcialabym duzo i szybko schudnac,dlatego będe ćwiczyć chociazby 5 godz. dziennie!!:)

Skoro nie będziesz prawie nic jeść to jak masz zamiar ćwiczyć 3 godziny? Z czego Twój organizm będzie czerpał energię? Co za wyobraźnia :D

Gość Załamana;([[[
jak prawie nic jesc !!??Mam takie zapasy tłuszczu i energi w brzuszku ze będzie mniał skad czerapać,i o to włąśnie chodzi w odchuadzniu by spalać taknkę tłuszczowaa!

tak nie schudniesz tylko sie odwodnisz i bedzie to wygladac tak jakbys zrzucila kilogramy a w rzeczywistosci ubedzie ci wody z organizmu a tluszcz pozostanie dodatkowo jak cwiczysz to sie pocisz, sprobuj diety kapuscianej to juz mniejsze zlo taka dieta jaka masz dziala na szybkie zrzucenie kg na przyklad na jakies wesele jak masz i chcesz sie zmiescic w sukienke:P no ale to tylko tymczasowo bo potem ci te kg wroca niestety, ale wiesz na przyklad mozesz zastosowac taka diete na poczatek na lekkie zacisniecie zoladka tak pare dni a potem jedz normalnie tylko ze sama nie bedziesz mogla jesc duzych ilosci wiec samoistnie ci sie zmniejsza porcje i bedzie okey

Jak masz się za taką obeznaną w temacie dietetyki to po co w ogóle prosisz o poradę na forum? Ja Ci odpowiadam jako osoba mająca spore pojęcie na ten temat: nie, nie jest to zdrowa dieta a efekt jojo masz praktycznie gwarantowany.

Gość Załamana;([[[
Czemu w Polsce ludzie zamiast sie wspierać,zazdroszcza sobie i robią żle jak jakieś hieny,myślalam ze fajne laski mi coś poradzą,pomogą a tu ,,efekt jojo gwarantowany".jak tu nie płakać nad takimi ludzmi!!:(