Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonamama

20 LETNIA DZIEWCZYNA MOJEGO SYNKA CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość Zaniepokojonamama

Mój synek ma 22 lata, to nie czas na pieluchy. Ona też dziwna, zamiast się uczyć to dzieci już w głowie.

Gość Edysior00
Kochana nie synek tylko juz SYN...to ich zycie..Ty swoje masz z mężem...pozwol innym popelaniac bledy a moze inie bledy...ich sprawa ich uczucia..to jego kobieta..jego ideala..jesli tego nie zrozumiesz definytywnie wybierze ją.Niech sie soba ciesza.

Twoj syn jest juz dorosly, wiec nie mozesz decydowac za niego. Zrobi co bedzie uwazal za stosowne. A jakie jest jego zdanie na ten temat? To plany na bliska, czy odlegla przyszlosc? btw.Edysior00-minie dwa-trzy lata, rozwiada sie, cos im nie wyjdzie (oczywiscie, nie zycze nikomu zle, to tylko przyklad :)) i do kogo sie wtedy ucieka? do mamusi! wiec trzeba patrzec zawsze na druga strone medalu a nie tylko na wlasna dupe.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie nazywaj dorosłego faceta synkiem bo to świadczy że jestes niezrównowazona :D to ich sprawa i sie nie mieszaj

Gość Zaniepokojonamama
Jego "ukochana" to naprawdę dziwna jest. Uważa, że już teraz powinni myśleć o wspólnym gniazdku etc. A tą "dzidzię" chce mu sprawić za 2 lata, bo teraz robi wielką karierę, tylko ja się pytam, co jej tylko licencjacie i to po zaocznych prywatnych studiach?

Gość Edysior00
Zgadzam sie ale wlasnie nie ocenbiajmy czy ktos sie z kims rozwiedzie czy tez nie..moze sie kchaja..moja mama urodzila mnie jak miala 19 lat...cos w tym zlego??? nie..wiec jesli o sa juz dorosli i tego chca..i bd miec warunki na utrzymanie dziecka to dlaczego nie ?! :) poozdrawiam

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ukochana Twojego syna ma więcej rozumu od Ciebie, weż kobieto na luz i zajmij sie soba

Gość do zaniepokojonej
A Ty ile miałaś lat jak urodziłaś syna? A mówią o ślubie czy o samym dziecku? I skąd znasz takie rewelacje?

Gość kkkkkkkkoo kooo
współczuje,najgorzej jak znajdzie się głupie dziewuszysko i chłpakowi chce zmarnowac życie.dziecko w tym wieku? i to świadomie,jeszcze wpadkę można zrozumiec.najgorzej jak przyczepi się taka larwa.....

Gość Zaniepokojonamama
Ja miałam prawie 25 lat i zresztą to były trochę inne czasy. Niechcący usłyszałam ich rozmowę, a w zasadzie jej nakazujący monolog. Niestety tal obkręciła moje dziecko, że robi wszystko co , ona chce. Kupiłam kilka lat temu synowi skórzaną kurtkę, to kazała mu kupić nową, bo "nie będziesz przecież chodził 8 lat w jednej kurtce" i to jest nomalna dziewczyna?

Gość Edysior00
NIECH ROBIA CO CHCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO0 ICH ZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WY MACIE SWOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO DOSKONALCIE SIEBIE ISWOICH MEZOW A NIE SYNOW I ICH WBRANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NA ZLOSC..NECH ZROBIA TO DZIECKO DZISIAJ!!!!!!!!!!! :):):) SPIJ SPOKOJNIE BABCIU :p

Gość adam.adam79
mądre dziewczyny myślą o studiach ,zapewnieniu bytu itd a głupie uważają ,ze szczyt możliwości i mażen to ślub i usranie dzieciaka,latanie z wózkiem.

A dlaczego mamy nie oceniac, czy sie nie rozwiada? To jest myslene przyszlosciowe. Nie mam nic do wieku, w ktorym zachodzi sie w ciaze, sama zaszlam w wieku 19 lat. Chce sie dowiedziec, czy ONA chce miec dziecko, czy syn autorki tez chce, kiedy to ma sie stac itp. Za malo konkretow, zeby cos wiecej napisac :) pozdrawiam :)

Gość kaila
kolejna nadopiekuncza tesciowa ktora nie umie odciac pepowiny. I kazda synowa bedzie dla ciebie nieodpowiednia. kochaja sie? to wystarczy. osobiscie uwazam ze ludzie powinni sie pobrac za mlodu zeby sie dotrzec i nauczyc wspolnych nawykow, przyzwyczajen. wiem ze w okolicach trzydziestki to ludziom ciezko sie dogadac bo kazde jest nauczone zyc po swojemu i ciezko dla drugiej polowki zrezygnowac ze swoich nawykow. lepiej zeby zrobili to z milosci bo pozniej nie beda szczesliwi. wiem z doswiadczenia

Gość adam.adam79
edysior-----pilnuj swojego tematu.ty jestes jedną z tych głupich pip co potrafia sie przyssac do chłopaka jak pijawka.zero ambicji i wata w głowie

Gość stara baba radzi
mam dzieci w tym wieku co autorka no fakt raczej syn nie synek:D a do pozostałych tu piszących dorosłość to nie jest 18 lat to tylko prawnie tak żeby państwo poukładać dorosłość to 1.samodzielne mieszkanie 2.samodzielne utrzymanie i można mieć 15 lat i być dorosłym albo 30 i jeszcze nie,ja tak swoje dzieci wychowałam ,dlatego syn mając 24 lata ma mieszkanie,auto i pracę a rozmnażać się jeszcze nie chce chociaż pannę ma ale pieniążki na dzidzię na razie zbierają :)

Gość Edysior00
JAKA BY NEI BYLA Ta dzoewczyna to dla niego jest DOBRA,IDEALNA,POPRAWNA..I WIELE INNYCH ..JEMU TO PASUJE..A JESLI NIE PASUJE TOBIE TO TY MASZ PROBLEM..ZYCZE IM SZCZESCIA I WYTRWALOSCI DO CIEZKICH RODZICOW...

Gość kaila
poza tym dziewczyny ktore chca zajac sie domem, dziecmi a nie kariera wcale nie sa glupie. osobiscie uwazam ze to matka a nie opiekunka czy tez tesciowa powinna wychowywac sowje dzieci. karierowiczki z reguly to egoistki ktore mysla o wlasnej dupie, taka jest prawda

Gość do zaniepokojonej
Będą chcieli, to i tak to zrobią, a Ty nie masz nic do gadania. Poza tym to ich życie. I prawdopodobnie trochę koloryzujesz mówiąc, ze go namawia, jak to zwykle bywa, gdy mamusia nie chce puścić syna w świat. Wiesz, ze syna wychowuje się dla innej kobiety, a nie dla siebie?

Gość Edysior00
Drogi Adamie.Skad w Tobie tyle agresji? :) Wyluzuj,,,nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem personą, zajmij sie watkiem a nie oczernianiem :) buziaczki :* hehhehe

Gość stara baba radzi
skoro matka ma się nie wtrącać to rozumiem że pomocy finansowej również młodzi od rodziców nie oczekują:P

Gość kaila
poza tym droga tesciowo czy ktokolwiek wpieprzal ci sie w twoje zycie? to ze robi licencjat, zaocznie to nie twoja sprawa tylko ich mlodych nie uwazasz? a co jesli dziewczyna zacznie sie wtracac e ty robisz to zle tamto zle, a to niepoprawnie ze powinna inaczej zrobic. powiedzialabys-nie wtracaj sie... no wlasnie. jezeli oni uwazaja taki model rodziny za wzorowy- ona zajmuje sie dziecmi i domem, w domu jest milosc (a nie wieczna praca i tylko ona sie liczy) a on pracuje na rodzinke to co innym do tego. kazdy ma swoja wizje

Gość kaila
a finansowo rodzice mimo wszystko powinni pomoc jezeli dla syna i swojego wnuka chca dobrze. tak jak poprzedniczka napisala-syna wychowuje sie dla innej. i niech nie strzelaja fochow jak jacys niedojrzali ludzie

Gość stara baba radzi
a dziewczyna 20 letnia która marzy o dzieciach to coś nie teges,w tym wieku to świat się chce poznawać:D śmieszni z tą dorosłością jesteście i z tymi kredytami na 30 lat bo zabawy w mamę i tate wam się zachciewa,uczcie się,pracujcie a później zakładajcie rodziny

Gość stara baba radzi
nie no do partnerstwa swoich dzieci nie ma co się wtrącać to oczywiste ale też dzieci nie mają prawa wymagać od swoich rodziców pomocy przez całe życie i jeszcze dla wnuków:D ja im nie karze robić dzieci jak się zdecydują to muszą na swoje pociechy zarobić:D czy wy myślicie ,że starsze osoby nie mają swoich potrzeb? to jesteście w błędzie:P

Gość Edysior00
W zasadzie to to co piszesz..."stara baba rzdzi "...da sie podciagnac pod jeden z artykulów dekretu naruszania oraw czlowieka..kazdy czlowiek ma wlasna nieprzymuszowna wole..jesli ktokolwiek tej woli narusz badz chce naruszac mozna..powiedziec ,ze wkaraczasz w swere moralnosci od=sob 2 i 3,zastanow sie nas tym :) piszsz duzo o uczeniu sie..obstawiam w cieno,ze studow to ty nie masz(ni zrozum mnie zle)..nie chce cie oczerniac zwyczajnie tak czesto pisza osob,ktore probuja poprzez swoje dziecii..osiagac swoje cele...realizowac poprzez dzieci..plany ktorych sie wam nie udalo zrealizowac..to nie ejst dpobre :) ozdrawiam..i przepraszam za liczne bledy :) pisze z malenstwem na reku :)

Gość stara baba teraz to nie dostaj
e sie mieszkania w prezencie od panstwa i tylko na kredyt mozna byc na swoim

Gość Zaniepokojonamama
Jestem osobą bardzo wykształconą, po studiach na ścisłym kierunku i wiem, co mówię

Gość stara baba radzi
oboje z mężem kończyliśmy AGH :) dzieci mają olbrzymie zainteresowania bo wychowaliśmy je na ludzi ciekawych,ja mając maleństwo na rękach nawet bym nie pomyślała,żeby podejść do komputera:P moje dzieci są wolnymi ludźmi ale wychowaliśmy je tak żeby zawsze żyły godnie i wiem że są tak pracowite że nigdy im na chleb nie braknie:) tak jestem szczęśliwym rodzicem :D