Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

kochane jesli ktoras poroniła i sie sama oczysciła czyli niemusiała isc na łyzeczkowanie jak wyglada błonka ktora z was wyleciała czy jest biała?????????:(

Ja poroniłam, ale miałam zabieg łyżeczkowania, więc Ci nie pomogę.

ok a napiszesz mi ja wygladał ten zabieg:(niewiem czy sie oczysciłam sama wyleciała ze mnie taka błonka jakby biała jak watka wygladała:(

ja poroniłam, ale we wczesnej ciąży, bo zaledwie czterotygodniowej. Poprostu dostałam krwotoku . Nie musiałam być czyszczona. Leciała sama krew , bez błonek

straszna rzecz takie poronienie. Płakałam jak bóbr , bo ponad rok się staraliśmy :-(

przykro mi niki mi tez smutno ale mam juz jedna dzidzie ja poroniłam teraz prawdo podobnie w 8 tyg.i miałam krew ze skrzepkami i ta błnka biała??

Zabieg jest bardzo krótki,ok.10-15 min, ja miałam ze znieczuleniem i pod narkozą,usnęłam przed zabiegiem i obudziłam się po wszystkim.

Zabieg miałam w szpitalu,przyjęli mnie ok.9 rano, zabieg o 12, a o 16 już wyszłam do domu. To się stało Tobie teraz ? Dzwoniłaś do lekarza ? Może trzeba jechać do szpitala ?

Gość ja ja ja jaja
ja poronilam w 7 tyg. lezalam w szpitalu pod kontrola, codziennie mialam usg zeby mozna bylo sprawdzic czy samo sie oczysci czy trzeba skrobac i lekrza zadecydowal ze lepiej nie lyzeczkowac samo sie oczyscilo. Po skrobance moze byc problem z zajsciem potem w ciaze...

najlepiej uniknąć oczyszczania , niestety nie zawsze się da

słyszałam o tym ja byłam u gin teraz lekko krawawie mam przyjsc w piatek na kontrole tez wyleciało jajeczko ale białe no troche z krwi:(

Zauważyłyście że ogólnie teraz jest bardzo dużo poronień ?

własnie tak ale ja miałam dlatego bo ostatnio miałam duzo stresu pierwsze dziadek umarł a za 2 dni tesc:(masakra i nic na to nie wskazywało:(

:-( szaraa to bardzo przykre, cięzkie chwile przeżyłaś.. Myślę sobie, że jeśli już musiało się tak stać, że poroniłaś, to lepiej teraz niż np w 6-7 miesiącu . Wtedy byłoby dużo gorzej , nie chciałabym tego przeżyć za nic w świecie . Zaczniesz się starać o dzidzię czy dasz sobie spokój na jakiś czas ? Po poronieniu trzeba odczekać kilka miesięcy ( ja czekałam 2 cykle ) , ale teraz już podchodzę do tego bez emocji. Będzie co będzie. Zajdę w ciążę - będę przeszcześliwa, a jeśli nie - trudno i już. widocznie tak ma być.

niki86 nie bede sie starac to sie nam przytrafiło mam juz dzidzie pomimo tego smutno mi ale masz racje lepiej teraz niz pozniej tylko ja sie boje tego łyzeczkowania moze nazwe to hamsko ale mam nadzieje ze ze mnie sie oczysciła ta błonka ze to białe to własnie to:(

Gość ghtr
wy tu jej współczujecie a kilka dni temu pytała jak zażyć tabletki na poronienie, usunęła ciażę a wy tu się produkujecie :O

może ta błonka to tworzące się łożysko ? życzę ci żebyś nie musiała być łyżeczkowana , moja przyjaciółka miała coś takiego, z tym, że jajeczko musiało być usunięte w 8 tc bo się źle rozwijało. Strasznie to przeżyła psychicznie . Potem długo krwawiła. Chyba nie unikniesz wizyty u lekarza , wtedy będziesz wiedziała na 100% co robić , życzę ci powodzenia .

ghtr c ty wygadujesz za brednie masakra po prostu:( czy ja mam tylko ten nic kazdy moze sie podszyc nie chce takich komentarzy jest mi przykro ze tak o mnie myslisz:(

Gość LOLA2010**
wypierd..... stad szaraaa morderczynio, zabiłas swoje dziecko zalezy ci tylko na swojej dupiie. Bedziesz sie smazyc w piekle, dziecko nie zrobiło sie samo. Dalas mu życie a potem je zabiłaś

szaraaa nie przejmuj się, w internecie jest mnóstwo osób, które wchodzą na fora tylko po to, żeby komuś zrobić na złość. Trzeba mieć nieludzką naturę żeby tak sobie kpić z innych . Widocznie nie mają nic lepszego do roboty :) nie warto się przejmować ani odpowiadać na takie posty.

niki dzienki ale jak mozna robic kpiny z czyjegos nieszczescia przeciez nik tu mozna zmieniac i skoro by tak było to bym zmieniła na jakis inny lekarz mi powiedział ze mam zrobic test ciazowy ze jesli poroniłam to wyjdzie jedna kreska:(

nawet jeśli poroniłaś, przez jakiś czas możesz mieć w organizmie hormony ciążowe . Musiałabyś zrobić usg wewnętrzne , zobaczyć jaki jest stan macicy . Zrobisz co zechcesz, ale takich rzeczy nie warto bagatelizować. I może poszłabyś do innego lekarza ?

chyba dałam się nabrać :-( no nic, bywa i tak. Trzymajcie się ciepło.

Gość panna sie boi ze się nie
oczysci i ze bedzie musiala isc do lekarza i moze sie wyda ze doprowadzila do poronienia

ja byłam u lekarza ale niemiałam pecherza pełnego dlatego mam isc w piatek :(on mnie przebadał i powiedział ze mam przyjsc w piatek i zrobic rano test ze powinno juz spadac hormon:(sczerze to boje sie tego łyzeczkowania stres za stresem ale dzidzi kolejne chce tylko tak za dwa lata kocham dzieci :)maz jest zrozpaczon bo niedosc ze jego tata zmarł to jeszcze poroniłam:(

to są zbyt poważne sprawy, można mieć niezłe problemy na przyszłość. Jeśli faktycznie celowo poroniła , to tylko sobie zaszkodziła, efekty dopiero wyjdą . Ale już się nie wypowiadam w tym temacie, już tracę rachubę, kto tu jest naprawdę szczery. "do napisania" na innym forum :-)