Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczny czemu tak myslicie pisze powaznie moze ktos miał taki nic ja niemam zastrzezonego zreszta bym zmieniła chyba nie jestescie co nie ktore strasznie podejrzane wobec osob przykro mi ze w ten sposob o mnie myslicie:(

Gość ghtr
Biorac pod uwagę jej styl wypowiedzi nie daję jej więcej niż 16 lat, dziecko poszło do łózka,okazało się że ciąż, na jakimś forum kupiła tabletki które są dostępne za marne grosze a teraz panikuję ze się wyda że zrobiła aborcje.

Gość ghtr
niki86 - no a co miała napisać? że nałykała się tabletek aby usunać ciążę? czy wtedy ty i inne kobiety napisałybyscie jej jak wygląda poronienie i czy potrzebne sa zabiegi? nic by się nie dowiedziała bo została by zjechana od góry na dół. więc sobie taką bajeczkę wymysliła.

Szaraaa a czemu sie boisz łyzeczkowania. Ja miałam ten zabieg.Trwał ok.Do szpitala trafiłam o 9 tej rano.Potwierdzili to co moj lekarz mówił,ciąża obumarła.Dostałam leki na wywołanie poronienia,żeby póżniej zabieg był mniej szkodliwy.Zaczełam strasznie krwawić.Przez sześć godzin bez jedzenia i picia.Póżniej zabieg pod znieczuleniem i narkoza ok 10-15 min.Potem nic nie czułam żadnego bólu.Rao wypisali mnie do domu.To naprawde nic nie boli.A chociaż mam pewnośc że mnie dobrze wyczyścili

nie mowi sie ile sie ma lat ale mam 30 gówniaro ty mi bedziesz pisac ze ja specialnie poroniłam boj sie boga

chora jestes zmieniłabym nic poprostu tyle zamykam z toba temat

Gość ghtr
SKończ szkołę, naucz się wysławiać a dopiero praw morały bo język którym się posługujesz to na pewno nie język polski. 30 lat to ty może będziesz mieć za kolejne 15.

Gość cvbbvcv
Owszem, po tabletkach poronnych możesz już nie zajsć w ciążę i musisz być tego świadoma. Głupio zrobiłaś usuwając teraz ciążę.

Szaraaa nie wiem czy naprawde poroniłas czy usunełas.Nie neguje tego.Jeżeli usunełaś to kiedyś będziesz tego żałowac.Jeśli poroniłaś to przykro mi.Tak czy inaczej poszłabym do lekarza,niech Ci chociaż zrobi usg,zobaczy co jest w srodku. A co do twojego pytania to nie wiem czy będziesz mogła miec kolejne dzieci.

nie moge ok koncze temat z wami malolatki ps niejestem głupia i bym nic zmieniła koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szkoda czasu na głpie dzieci ktore swoja droga uwazaja mnie za 15 latke

poszłam do lekarza pisałam:)powiedział ze mam przyjsc w piatek bo mam pusty pecherz i nic niezobaczy ale raczej ze to poronienie:(wczesne i jaka mam grupe krwi bo jak mam - to musze wziasc zastrzyk bo dzieci juz niebede mogła miec:(boje sie łyzeczkowania:(

Gość aaa dlaaaaczego
ja też pamiętam kilka dni temat gdzie koleżanka szaraaaa pytała o tabletki wczesnoporonne niby dla koleżanki

pisze kolejny raz nik mozna zmieniac i bym go zmieniła nic o tamtej dziewczynce niewiem

Gość aaa dlaaaaczego
jednej dziewczynie chciała sprzedać swój pozytywny test ciążowy, podała w tamtym temacie swój numer gg, faktycznie wg katalogu gg ma 15 lat. gówniara

Pierwsze słysze o tej grupie krwi?! Nie bój się łyżeczkownia to naprawde nic strasznego.W moim przypadku był bezbolesny.

po teście nie sprawdzisz czy ci hormon spada, przecież tam nie ma żadnej skali procentowej. I najważniejesze - do usg musisz mieć PUSTY pęcherz a nie pełny!

moj ginekolog mi tak powiedział tydzien po poronieniu juz spada a pecherz mam miec pełny do badania usg niewiem czemu dodam ze jest na kase chorych i na laptopie to sprawdza

Gość ciekawska?
szaraaa, ncik mozesz zmienic jesli masz pomaranczowy, ale jesli masz juz zarezerwowany to nik inny takiego samego nie bedzie mial. Po co klamac i krecic?

Gość ciekawska?
Boisz sie lyzeczkowania, bo jesli sie najdziesz w szpitalu, to rodzice ise dowiedza i tyle!!!!!!!!!!!!

mieszkamz mezem czemu rodzice mieli by sie dowiedziec????????hehe a skoro nawet to mam 30 lat i moge byc w 2 ciazy kretynko

Gość ciekawska?
Oszustko - nikt inny nie moze miec takiego same nicka jak ty, wiec wydalo sie....

Gość only you can stop me
szaraaaaa----> nie będę oceniać, nie wiem czy usunęłaś czy sama poroniłaś mogę tylko podejrzewać, że sama usunęłaś. Jeśli byś poroniła samoistnie to od razu powinnaś udać się do lekarza, który poprowadzi Cię do szpitala, wypisze jakiekolwiek skierowanie, a Twój lekarz albo jest idiotą albo u żadnego lekarza nie byłaś, skoro robił Ci USG to chyba powinien widzieć czy do końca się oczyściłaś czy nie! Nie rozumiem jak mógł Ci robić USG i potem jeszcze raz kazał przychodzić na kolejne?? Tzn, że on nie wie czy się oczyściłaś, a co jeśli nie i nosisz martwy płód?? Przecież może wdać się zakażenie nie wiesz o tym?? Jeśli się nie oczyściłaś to nie widzę innej opcji jak iść do szpitala na łyżeczkowanie. Ja to przeszłam, usypiają, budzisz się po 10min i po wszystkim.