Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sławomir Pietruszuk

Jakie auto dla młodego chłopaka?

Polecane posty

Gość Sławomir Pietruszuk

czy używane auto Ford Scorpio z 96 roku byłoby dobre?

Gość Sławomir Pietruszuk
proszę o odpowiedź:-)

Gość ferie są
resorak

Gość pai Ona
ja sie nie znam na samochodach ale moge powiedziec ze wizualnie ładne :)

Pierwsze auto? Malczak :D Nie no nawet fajne to scorpio ale sypie się, będzie Cie stać na ciągłe wymiany i naprawy? Polecam VW - stary golf, passat ( ja mam), miałam eskorta z dojebaniem - studnia bez dna bo ciągle silnik zajechany i koszty :D Miałam sierre - była ok... miałam też Łade i była niezawodna nawet na największych wertepach :D Zależy do czego Ci to auto - do jazdy czy to lansu :P

Gość a może by ci pasił
opel tigra 96r.

Gość Sławomir Pietruszuk
ford jest extra

Gość moj facet mial jechac
tylko nie tigra!

Gość jakovlev
podobno w dobrym stanie. co myślicie? mam 25 lat. Zaczne od tego : Jesli masz samochody z danego rocznika na przyklad Opel astra rocznik 1996 .. Co powinnes zrobic ? Najpierw sprawdz ile kosztuja natansze i najdrozsze modele , a na koncu sprawdz ile kosztuje przecietnie ten samochod . Zacznij od tego zeby najtansze modele odrzucic .. Dlatego ze sa one zespawane z 3- 4 samochodow i nie ma sensu ich kupowac .. Jeslli masz na przykla 100 samochodow opla astry z 98 roku i najtanszy kosztuje na przyklad 2000 zł a najdrozszy 10 tys zł . To z zalozenia musisz wiedziec ze te samochody sa warte minimum 8 tys zł . Dlaczego ? 100 % modeli ktore kosztuja mniej niz 8 tys zł bedzie złozonych z kilku samochodow i nadaja sie na złomowisko , a astry ktore kosztuja ponad 8 tys zł to tez moga byc bo dzwonie , ale ... Czesc bedzie sie nadawala do jazdy .. Dlatego moja sugestia nigdy nie szukaj najtanszej oferty .. Bo tego pożalujesz .. Wlozysz w ten samochod 4 razy wiecej niz dałes na naprawy a i tak nie wiadomo czy bedzie jezdził .

W którym miejscu jest super? Te z ogloszeń nie dość że w gazie to poobijane cale... o jakimkolwiek komforcie jazdy już nie wspomnę ani o przyspieszeniu :P

Gość jakovlev
podobno w dobrym stanie. co myślicie? mam 25 lat. mysle ze oferta ktora podałes jest beznadziejna .. Byc moze odpali ale nie wiadomo czy dojedzesz tym złomem do domu .. A jak dojedziesz to i tak sie zepsuje i bedzie nadawal do remontu generalnego

Gość kjdwiu6321879
TICO TANIE I WSZĘDZIE SIĘ ZMIEŚCI

Gość jakovlev
MAm nadzieje ze pomoglem .. Wazna rzecz jest taka ze samochody z 1996 roku raczej nie kosztuja 2 tys zł .. Za 2 tys zł to mozesz kupic jakis samochod z 1990 roku .. Mam nadzieje ze okazało sie to pomocne co napisałem

Gość polecam Nicholasa Sparksa
taaa tico to sztywny plastik :D nie polecam tego dziadostwa

Gość jakovlev
jesli chcesz dac za samochod 2 tys zł to rozgladaj sie za rocznikami 1988- 1992 .. Moze jakis golf 2 ? Nie wiem Zwyczajnie nie da sie kupic zachodniego samochodu z 1996 roku za 2 tys zł .. Byc moze poloneza czy malucha by sie udało hehe z 1996 roku za 2 tys .. Malucha to nawet za 500 zł kupisz ..

Gość Sławomir Pietruszuk
za 2 tys. to go na pewno nie kupię, bo dopiero co niedawno jest on na allegro i jedna osoba daje już 2 000 zł. Podejrzewam, że do 6 tys. zł mogę za niego dać. Dzwoniłem i wydaje się byc ok.

Gość gdgg
honda civic

Gość gość
crx:)