Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobiła moją matkę!

Moja mama została pobita przez mojego męża i jego matke!

Polecane posty

Gość pobiła moją matkę!

Moja mama dzisiaj przyszła do mojej teściowej z awanturą że nie pomaga nam finansowa, mój mąż trzymał moją mamę a teściową lała ją z pięści po piersiach. Ja dałam mężowi w twarz a on mi oddał. Co teraz będzie?

Gość Edysior00
PATOLOGIA..JESLUI UDERZY RAZ TO I 2 BAEDZIE..OBSTAWIAM ZRESZTA,ZE NIE 1 RAZ DOSTALAS..ALE TAK TAK TY GO KOCHASZ I NIE ZOSTAWISZ (MAM TAKI PRZYPADEK CHOREJ MILOSCI W RODZINIE )..CIEZKO COS POWIEDZIEC....MOZE LEPIEJ ZNIKNIJ MU Z OCZU...PRZEPROWADZ SIE DO RODZICOW ALBO PRZYJACIÓŁ :) BEDZIE DOBRZE :)

Gość kobietka32
PATOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!

Gość ferie są
kretynki chcą zaistnieć :P

Gość pobiła moją matkę!
Wiem że patologia! Moja matka powiedziała teściowej prawdę że jest suka, że nie pomaga swojej synowej finansowa a ma pieniądze że mój mąż jest nieudacznikiem(co jest prawdą bo zarabia tylko 3000) a inni mężczyźni zarabiają więcej. Oboje dostali takiego ataku że mąż moją mamę trzymał a teściowa okładała po twarzy, po piersiach(głównie) ja podchodzę do męża daje mu w pysk a on mnie z całej siły odepchnął na ziemię.

Gość kobietka32
3000 TO MALO?JUZ MAM WATPILOWSCI KTO JEST TA PATOLOGIA?KOBIETO LUDZIE MAJA TYLKO PO 1000 ZL A TY NARZEKASZ NA 3000.A TY ILE ZARABIASZ?

Gość to prawda ......
I dobrze zrobili! Twoj maz to fajny facet, on cie nie uderzyl tylko popchnal a skoro facet nie mogl uderzyc twojej matki to najlepiej kobiecie przywalic druga kobieta.

o k.u.r.w.a 3000 to mało????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość pobiła moją matkę!
Ja zarabiam 1200 ale to co innego, ja jestem kobietą, to naturalne przynajmniej w Polsce że kobieta zarobi mniej od faceta. Ale moja teściowa to kobieta zarabia grube pieniądze i nawet się z nimi nie dzieli, po prostu wszystko przeznacza na siebie.

Gość 25567678
To chyba jakiś żart? Nie wierzę w to. Jakby to była prawda to bym zgłosiła sprawę do organów ścigania i zero nadziei dla takiego męża. By już moim mężem nie był.

Gość ale on ją tylko odepchnął a ni
e uderzył.

Gość takajednapani
Pewnie to trol ale i tak napiszę o myślę. Nie popieram przemocy ale Ty z jakiej racjo teściowa ma obowiązek pomagać finansowo dorosłemu synowi i synowej? Sama zarabia i sama wydaje na co chce, nawet na siebie.

Gość jak to co masz zrobić?
Misiowi nie wybaczysz?