Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanne Athaway

Jestem piękna

Polecane posty

Gość Hanne Athaway

Jestem cudna. To nie prowo. Mam proporcjonalna owalną twarz, piekne zielone oczy, ładne rzęsy i brwi. Zgrabny nosek, srednie usta malinowe, jasną cerę, ciemne włosy do łopatek, nie zniszczone. Ciemną oprawę oczu. 166 cm/ 52kg I uprzedze pytania czemu tu siedze :D bo nike tylko brzydkie osoby tu siedza :P

Gość Hanne Athaway
jest tu ktos piekny?

Gość jkhjhk
daj foto, a nie pleciesz

Gość Hanne Athaway
Bo ja jestem ladna ,jak rzadna!Tak sie zakochalam w sobie, ze chyba zaraz sie poskrobie w piczke>

Gość j_ulka
miłego skrobania

Gość prosze
i bardzo dobrze ze tak piszesz wysokie poczucie wł wartości - górą

jestes cudna bo podobna do mnie:):) z tym ze moja buzka jest raczej okragla, ale mam tez zielone oczy 9czasem neibieskie roznie ludzie mowia) dlugie ciemne rzesy. proporcjonalny nos, naturalnie brazowe wlosy do lopatek,jestem 0 2 cm wyzsza i kg ciezsza:)

Gość Hanne Athaway
Jeeezuuuu!!!! Jak sie podniecilam.Ide poskrobac sobie jeszcze!

ale chyba jestes tłusta jak świnia bo ja tyle waże co ty a mam 176!!!!! hahahaha gruby kurduplu!!!!!!!! :D Podnieś sobie samoocene masz racje bo strasznie ci współczujemy Trzymaj sie tam! Pamiętaj ze uroda to nie wszystko hahahahaha:D

martka to neio oan jest kurduplem . to ty jestes wychudzonym wieszakiem...nei wyovbrazam sobie wagi 52kg przy wzrosice 176cm, ja mam 53kg , mierze 168cm i jak dla mnie to nawet za malo, bo wystaja mi kosci a tego nie lubie...

Gość bajaderkaaa
Gratulacje, masz wysokie poczucie własnej wartosci a to bardzo dobra cecha, też uwazam, ze jestem piękna, wejdź na www.pogrosiku.eu - tam są same piekne osoby i rzeczy

Gość julia23232323232323
hmm .. to gratuluje wysokiej samooceny bo mnie wiele różnych osób mówi ,że jestem ładna nawet obcych czasem , chlopaka mam i zawsze miałam , w klubach mam powodzenie czy na wakacjach np ,ale nie potrafie samej siebie przekonać ,że jestem ładna i wiele jeszcze rzeczy bym w sobie chciała zmienić np być bardziej wysportowana mimo ,że jestem szczupla itd

Gość julia23232323232323
ale chciałabym się uwazać za piękną tylko ,że jakoś nie potrafię wiecznie te kompleksy zastanawianie się jak dzisiaj wyglądam itd..

martka1987 -> ona ma dobra wagę. a ty pewnie masz figurę bardziej przypominająca 12 lebiego chłopca a nie kobietę