Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siniaki

mam problem- zdjecie

Polecane posty

Gość siniaki

zaraz umieszcze zdjecie jak to wyglada, a problem jest taki czegokolwiek sie nie dotkne lekko od razu mam paskudne siniaki, ale teraz na lydce mam taki zolto, fioletowo, zielony, obrzydliwy, nie pamietam zebym gdzies sie tak mocno uderzyla smaruje to mascia ale nie wiem co robic czy moge miec niskoplytkowosc i tym to jest spowodowane? od kad pamietam zawsze bylam cala w siniakach ale ostatnio strasznie sie to nasilili, glownie na nogach, uda lydki moze ktos sie wypowie

Gość siniaki
nasililo* prosze o jakies rady, bo az wstyd takie nogi pokazac

Gość maturks4
Teraz chyba chodzisz w pończochach, więc problemu estetycznego nie ma. Natomiast kruchość naczyń krwionośnych nadaje się do szybkiej wizyty u lekarza

Gość siniaki
chodze w spodniach mam isc do lekarza i powiedziec ze mam siniaki na calych nogach? na rekach tez ale nie tak czesto np jak sciele lozko i wkladam przescieradlo miedzy materac a drewniana rame, to potrafi mi sie od tego zrobic siniak na dloni :( kiedys tak nie bylo :(

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
zgadzam sie z przedmowczynia...musisz isc z tym do lekarza, zwlaszcza ze nie zawsze ale czasami jest to objaw bialaczki :-O

Gość to są zaburzenia w krzepliwośc
i krwi. Idź do lekarza, bo samo nie przejdzie. W aptekach sprzedają takie maści na znikanie siniaków (zapomniałam nazwy) ale to leczenie skutków a nie przyczyny. Idź do lekarza

Gość siniaki
w takim razie jak juz bede po zabiegu na oko ide do lekarza z tym, jak sie sypie to wszystko :(

Gość siniaki
dziekuje za odpowiedzi

Gość siniaki
przeczytalam objawy bialaczki i az sie wystraszylam :( "nienaturalne osłabienie, bladość, ospałość" dziaiaj od 8 nie moglam wstac z lozka, obudzic sie, wstalam dopiero o 13 i tak juz jakis czas, jestem senna non stop zaburzenia widzenia i bole glowy to u mnie norma w dodatku goraczka i te siniaki paskudne i od jakiegos czasu mam powiekszone wezly chlonne pod prawa pacha myslalam ze to nic, ale teraz jestem przerazona!!

Gość siniaki
pomocy bo zwariuje

Gość ja tez miałam taki problem
poszłam do lekarza i kazał mi wcinać rutinoscorbin. Największe dawki jakie można,na opakowaniu pisze. Pomogło.

Gość ja tez miałam taki problem
Masz pewnie niedobór witamin. Kup sobie jakieś dobre,jedz ten rutinoscorbin i zobaczysz,że przejdzie. Jakieś suplementy z żeń-szeniem też mile widziane.

Gość skaza
też mam siniaki na nogach sama nie wiem skąd się biorą,po wynikach lekarz stwierdził że może być to skaza naczyniowa nic poważnego,tylko w razie zabiegu trzeba o tym poinformować lekarzy,no i nie wygląda to estetycznie to fakt

Gość kkkiiikkkaaa
Jak się bardzo stresujesz tą białaczką to idź do pierwszej lepszej prywatnej przychodni z laboratorium i zrób morfologię. Kosztuje ok. 20zł, wyniki będa bardzo szybko i będziesz wiedziała co i jak. Przy białaczce występuje ogromny wzrost liczby leukocytów. A do lekarza i tak idź.