Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa pomarańcza1

Boję się że rodzice wyrzucą mnie z domu jeśli im powiem że jestem w ciąży.

Polecane posty

Mam 18 lat i uczę się jeszcze w LO. Mój chlopak ma 20 ale pracuje tylko dorywczo i wprawdzie mieszka sam w kawalerce ale ledwie starcza mu na czynsz (czasem w ogóle nie płaci). Ja mieszkam z rodzicami ale jestem raczej wyrodną córką i już nie raz mnie wyrzucali z domu. Przychodziłam z imprezy po kilku dniach a przed drzwiami miałam wyrzucone ciuchy, jak się upiłam to też musiałam spać na wycieraczce. Za takie zachowanie w sumie mieli prawo mnie karać wiec boję się że teraz skoro też sama sobie jestem winna boję się że mnie wyrzucą z domu. Gdzie moge szukać pomocy jeśli tak sie stanie? Z chłopakiem nie zamieszkam raczej bo sobie nie poradzimy a na informacje ze jestem w ciazy powiedział "no okej" czyli jest troche niepoważny.

Gość strzel sobie jabola
:D

Gość hahahahaha101010101
hahahaha, no wlasnie, zrób to co potrafisz najlepiej :P uchlej się jak zwykle, i puszczaj sie dalej :D

Gość matko :o
Zerwij z nim :o

Gość shazz
jak Cię rodzice wyrzucą, możesz iść do domu samotnej matki. nie wiem, czy tam przyjmują dziewczyny w ciąży czy tylko te, które już mają dzieci, ale możesz spróbować.

Nie zerwe z nim bo go kocham. Jesteśmy razem 4 lata (z przerwami).

Do porodu mogłabym mieszkac z chlopakiem ale jak sie dziecko urodzi to tam nie ma warunków. Teraz sie tak zastanawiam czy nie byłoby najlepiej zeby oddac dziecko bo ja sama w sumie nie widze perspektyw na wychowanie go ale nie wiem czy bede potrafiła je oddac po porodzie.