Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuuuuuuuurrrrde co za życie :(

Szoook :(((( dowiedziałam się,że moi rodzice płacą kasjerkom w sklepie by prosił

Polecane posty

by prosily mnie o dowód!! mam 31 lat...i jestem starą panną, ale wszyscy w otoczeniu mówią "no coś ty!! wyglądasz na max 19 lat" i zwykle kasjerki prosiły mnie o dowód a ja czulam się świetnie a dzisiaj doiwedziałam sie że moi rodzice płacą im za to!!!!!!!!! :( L( L( :( :( :(

nic mi sie nie pomyliło niestety :(( kurde...czyli wygladam na swój wiek...kestem starą panną wszyscy sięsmieją, mieszkam z rodzicami a oni żeby mi poprawić nastroj fałszują rzeczywistosc :( :(

to nie prowo!!!!! chociąz chciałabym żeby tak było!! jakbyśce sie czuli na moim miejscu?? mnie aż ciary przechodzą...myślałam że tak młodo wyglądam a oni mnie wprowadzali w błąd...wszyscy mówili "co tam ze masz 31 lat jak wygladasz na 22 w tym wierku nie musisz miec męza" :( :( no swietnie po prostu :( :( nie mam juz siły...chodziłam uśmiechnięta pewna siebie a teraz mam dośc wszystkiego :(

Gość .kundys.
Wyluzuj, ciesz sie! uspokoj sie! bo zadzwonia na milicja.

czym niby mam sie cieszyc? :(

Gość .kundys.
że już nie będziesz usiała dowodu okazywać :) pewnie niezłe mieli miny ja ktoś im kazał sprawdzać z dowodu babę po 30 hehe

nie wyglądam jak 31 letnia baba :((