Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za popapraniec!

Czemu mi chuj nie powoedział że ma żone a teraz....

Polecane posty

Gość Co za popapraniec!
Studentka no to witam w klubie!

Gość Co za popapraniec!
Studentka jak sie dowiedzialas? i jak to rozegrałas?

oj autorko normalnie, zwykly egoizm, robia tak zarowno faceci jak i kobiety, tak bylo jest i bedzie, face it :-)

Gość Co za popapraniec!
ja bym tak nie umiała. U mnie seks jest tlko z uczuciami do jednej osoby. Wiadomo ze jak kocham to chce zblizenia z tym jednym mężczyzną. Nie moglabym być zakochana i uprawiac seks z innym.Jak kocham to ten facet staje sie moim swiatem i moim oczkiem w głowie. Nie potrafilabym dac sie dotykac innemu...

"kto ze mnie k**we zrobil?" szczęśliwie nikt, bo odpowiednio zareagowałaś, ale ja zdania nie zmienię, jeśli żonaty facet proponuje jakikolwiek związek kobiecie to robi z niej kurfę. I nie frustruj się tak, że był żonaty, oni oszukują w wielu tematach: żon, dzieci, pieniędzy, chorób - równiez psychicznych... Znajdziesz porządnego, bo nie tracisz czasu na kurwiarzy. Ja też byłam sama, bo nie umiałam już tolerować większości męskich wad (ku rozpaczy mojej rodziny) i szybko znalazł się superfacet, czuję się przy nim jak pierwsza dama, a za ok. 20 min. mamy randkę :) powodzenia.

Gość Co za popapraniec!
Chyba nie pasuje do tego swiata.. klamstw..zdrad.. seksu.

Gość Studentka;;;;
widziałam ich razem jak kupowali bilety w kinie. Kobieta była w jego w wieku, obejmował ją,przytulał. Miał pecha że akurat byłam w tym samym kinie o tej samej porze ze znajomymi. Kretyn czekałam tylko aż zadzwoni i będzie sie chciał umówić,no i podczas rozmowy przyznał mi sie ze ma żone ale bał się że jak mi powie to mnie straci!!!

Gość Co za popapraniec!
Dostal od Ciebie seks?

Gość Studentka;;;;
ale żałosny koleś, właśnie dostałam od niego smsa: "Bardzo jestes na mnie zła??"

Gość Co za popapraniec!
Zawsze szczery--> to jak to wyjasnisz?? Facet ma zone-idą do kina. Zadowoleni przytulają się. A on szuka innej? DLACZEGO?!skoro zabiera zone do kina to jeszcze ma w sobie troche z romantyzmu do zony.. wiec po co mu inna????????? co wy faceci sobie myslicie w takich sytuacjach?!

Gość Studentka;;;;
tak sypialiśmy ze sobą, byliśmy ze sobą rok. Kurwa....

Gość Studentka;;;;
Mam nauczke: nigdy nie będe sie spotykała z dużo starszymi facetami...

Gość Co za popapraniec!
ZAWSZE SZCZERY- no widzisz... mama mnie chyba za dobrze wychowała bo dla mnie to patologiczne jest! STUDENTKA-- wspolczuje ale wiem co czujesz. Gdyby u mnie był seks w czyms tak chorym- zabiłabym go- a na pewno w jednej sekundzie bylabym u jego zony.Zero litosci.N ja ni dostaje smsow czy jestem zla:) bo chyba wybuchnelabym smiechem. Dostaje raz na jakis czas- ze mu cięzko i sam się wpierdolil w tę sytuację,ale ze za pozno i ze mogl wczesniej pomyslec a nie pomyslal..."tego typu...

Gość Studentka;;;;
własciwe mogłabym tego huja obsmarować bo jest prezesem znanej międzynarodowej firmy. Myslicie że powinnam powiedzieć to jego żonie? A może poniżyć go przed jego pracownikami?

Gość Co za popapraniec!
Nie bede Ci pisać co masz robić Studentko. Domyślam się ze w grę wchodzą Twoje uczucia.I domyslam sie ze on bedzie teraz milutki abys sie nie wkurwila i cicho siedziala.

studentka dawaj na niego jakies namiary, jak juz chcesz go szantażować to chociaż jakis interes ukręcimy :D

Gość Studentka;;;;
kurwa mać ja nawet nie wiem gdzie on mieszka bo zawszemi gadał że ma wynajęty apartament w hotelu bo nie ma rodziny i nie potrzebuje swojego domu....:/ Wydawało mi sie to dziwne ale z drugiej strony wielu ludzi wynajmuje apartamenty

Gość Co za popapraniec!
ZAWSZE SZCZERY- wiesz ile razy w zyciu wolalabym być wredną,zimną suką????? nie zdajesz sobie sprawy. Ile razy pragnęłam taka być! Miec wszystko gdzieś, nie przejmować się... bawić sie facetami... zmieniac jak rękawiczki... obiecywac a nie dawac:) ehhh... marzenia ściętej głowy. Jestem uczuciową kobietą, przywiązującą sie do mezczyzny-JEDNEGO. Jak kocham to na zabój.Nie potrafie zdradzać, ani kochac jednego a spać z drugim-no to jest dla mnie science fiction! Przeiez jak kochamy to chcemy byc dotykane tylko przez tego kogo kochamy!

Gość Co za popapraniec!
Studentka-wynajęty apartament???? NIE, TO JA NIE JESTEM AZ TAK NAIWNA:) :)

Gość Co za popapraniec!
Studentka nie masz nikogo znajomego w policji? znasz rejestracje auta?:) i masz wszystko!

Gość Studentka;;;;
znam rejestracje auta ale nie mam nikogo znajoego w policji

Gość Co za popapraniec!
Studentka to zrob tak abys miala... moze kolezanka ma jakiegos faceta policjanta-popytaj:) takim sposobem dowiesz sie gdzie jest zameldowany:)

Gość Studentka;;;;
Wiesz ja nie bede sie na nim mściła szkoda mojej młodości i czasu. Mam go po prostu w dupie a jak do mnie zadzwoni to go tak zjebie przez tel że sie nie pozbiera...

Gość Studentka;;;;
Znowu kolejny sms od tego chuja : Nie kochasz mnie już.....:(" Kurwa ale tupeciarz!!

'ja nawet nie wiem gdzie on mieszka bo zawszemi gadał że ma wynajęty apartament w hotelu bo nie ma rodziny i nie potrzebuje swojego domu' Umarłam :)

Gość Studentka;;;;
no sorry ale mój ojciec po rozwodzie z matką też mieszka w wynajętym apartamencie. Ludzie którzy mają kase często wynajmują luksusowe mieszkania a nie kupują domy