Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsfsdg

moj facet mnie oszukuje musze to sprawdzic

Polecane posty

Gość dfsdfsfsdg

jestem z fcaetem 6 lat. jakis czas temu mial "akcje" pisania smsow z kolezankami, mowil ze to nic takiego ale takich smsow z kolezankami sie nie pisze. ale oki byly awantury, prosby, grozby spoko. dzis odebralam od niego mmsa i zerknelam na szczegoly wiadomosci a tam oprocz mojego numeru jeszcze inny nie znany mi. zadzownilam pod ten numer odezwala sie jakas dziewczyna. kuźwa jak sie dowiedziec kto to majac tylko jej numer telefonu???? wpisalam w google ale nic nie wyswietla myslalam ze cos znajdzie bo czasem rozne osoby na roznych potralach pisza swoje numery tel. on mowi ze przez pryzpadek cos kliknal:/

zapytaj jego,to raz. ja bym zadzwonila i powiedziala ze dostalysmy tego samego sms..i chcesz wiedziec kim jest.jak nie poskutkuje podstaw kolege: badania opinii-niech sie popyta w jakim jest wieku z jakiej miescowosci w jakiej branzy pracuje moze to cos da.sprawdz u niego w ksiazce tel..moze ma zapisana. ale sprawdz zanim mu powiesz bo mzoe wtedy wykasowac...ps jaki to byl sms??bo moglo to tez byc czysta pomylka ze wyslal do kogos

Gość dfsdfsfsdg
pytalam go juz niestety. mowi ze nawet nie ma tego numeru w ksiazce adresowej. ze mu jakos wskoczylo. no to ja powiedzialam z ejak sie nie ma numeru w ksiazce a wysyla sie mmsa to nie moze jakos wskoczyc az 9 cyfr:/ napisalam pod ten numer smsa ale nic nie odpisala. mam 28 lat:/ nie chce nikogo prosic o zabawy i zozne gierki bo to wstyd.

no to zadzwon tam i zapytaj,powiedz ze masz smsa z jej numerem i nie wiesz skad sie to wzielo...tez mi sie nie wydaje zeby tak bylo bo jak wysylasz smsa to zaznaczaz do konkretnej osoby lub osob zapisanych lub ostatnich kontaktow.

Gość Rozumiem Cię .,.,.,.,.,.,
Hm.... To są trudne do rozwiązania sprawy. A jaki to był MMS? Jakiś zwyczajny, czy z gatunku tych słodkich? Nie możliwe żeby przypadkiem wyskoczyło mu 9 cyfr, ale bardzo możliwe jest, że nie widzi nic złego w takim zachowaniu i uważa, że to nie jest zdrada. Rozumiem Cię, bo tez mnie denerwuja podobne rzeczy i też chciałabym kogoś sprawdzić, ale nie wiem jak. Możesz napisać pod ten numer z jego numeru i zobaczyć jaka będzie odpowiedź. Coś zaczepnego w stylu: "Co tam u Ciebie?". A jemu (gdyby to się wydało) powiedzieć, że chciałaś napisać do koleżanki, bo Ci brakło kasy na koncie i przypadkiem wyskoczył Ci ten numer ;-) Możesz jej też napisać z jego telefonu, aby przyjechała gdzieś, o określonej godzinie i sama tam pójść.

Gość .kundys.
wali mnie to

Gość dfsdfsfsdg
moze zle zrobilam ale odpisalam na ten numer pare smsow po czym przeprosilam i napisalam ze pomylilam sie. potem napisalam ze przepraszam juz wiem skad blad ze dostalysmy tego samego mmsa aja odpisuje "do wielu" i zapytalam czy moze zapytac kim pani/pan ejst (udalam ze to nie ja dzownilam wczesniej by uslyszec glos, a dzownilam z innego tel)

Gość dfsdfsfsdg
mms z gatynku lekko slodkich :/

Gość dfsdfsfsdg
nic nie odpisala. kuzwa jak to sprawdzic??!!!

ZADZWON do laski i powiedz jej ze jestes zona pewnego pana nie mow imienia i chcesz jej powiedziec jaka kaszke jedza twoje dzieci a masz ich 3, bo sie z nim rozwodzisz i twoje dzieci bedzie ona wychowywala..napewno laska sie przestraszy,zadzwon z nowego numeru tel, ten bajer dziala

Gość dfsdfsfsdg
kużwa az tak? juz wole komus zaplacic 100 zł by to zrobil. kurwa na co dzien jestem taka odwazna i kazdemu kto mnie wkurzy bym wygarnela ale teraz kurwa czuje sie taka sierota bezradna. ja pierdole :/ jakos inaczej sie nie da?

Napisz z jego komórki, jeśli będziesz mieć taką możliwość. Jej odpowiedź pozwoli Ci zrozumieć charakter ich znajomości. Może ona juz się obraziła na niego, bo nic nie wiedziała o Tobie i też się zdziwiła, ze nie jest jedyną adresatką smsa. Moj obecny narzeczony swego czasu też miał takie jazdy, że wysyłał maile ze słodkimi zdjęciami zwierzaczków itp. nie tylko do mnie. Raz zapomniał ukryć listę kontaktów i oprócz mnie, adresatem było kilka jego koleżanek, w tym jego eks... Oczywiście nie rozumiał w czym problem, bo przecież to "tylko zdjęcia"....

JESCZE LEPSZY POMYSL WEJDZ NA CZATA i podawaj facetom jej numer telefonu,tak sie laska w pieni ze numer zmieni,a twoj jak zas bedzie mial ten numer to znaczy ze cos ich laczy

Albo wciśnij jemu bajer, że ona do Ciebie zadzwoniła i że oczekujesz od niego wyjaśnień, bo to co Ci powiedziała, wskazywałoby na to, że działa na dwa fronty. Powinno zadziałać.

Gość dfsdfsfsdg
nie mam mozliwosci napisac z jego komorki :/ kuzwa a nawqet jakby watpie by mi na to pozwolił:/ ja pierdole tylko bedzie sie tlumaczyl ze to glupota ze nie pozwoli mi na cos takiego:/

No ale skad Autorka tematu będzie wiedzieć, że on ma jej nowy numer telefonu?

To powiedz mu, ze z tego numeru zadzwoniła do Ciebie jakas laska i gadała dziwne rzeczy. Mogę Ci podpowiedzieć jak sprawdzić czy ktoś kłamie. To taka sztuczka psychologiczna, zawsze działa. Najpierw zapytaj go o jakiś fakt z przeszłości (np. jaka zabawkę lubił w dzieciństwie) i obserwuj w którą stronę odwóci głowę. Potem zapytaj go gdzie najbardziej chciałby pojechać w wakacje i też obserwuj w którą stronę odwróci głowę. Będzie to przeciwna strona. Ludzie, gdy próbuja sobie przypomnieć coś co jest prawdą, odwracają głowę w przeciwnym kierunku, niż w sytuacji gdy cos zmyślają i wymyślają. Jakoś dziwnie zazwyczaj to działa :) Gdy zapytasz go potem o tą dziewczynę, to jeśli odwróci głowę w tym samym kierunku, jak wtedy gdty przypominał sobie coś co było naprawdę, to znaczy że mówi prawdę, a jeśli w tym samym, co wymyślał gdzie chciałby pojechać, to znaczy, że kłamie. Nie zaszodzi spróbować :)

Widziałam to w jakims programie i jak sprawdziłam na kimś, to zadziałało :D

Gość dfsdfsfsdg
sprawdze z ta glowa:) ale kurwa na razie sie z nim nie zobacze do jutra. kurwa jestem zla. zjadlam juz 4 kanapke a bylam na diecie. ja pierdole:/ nie ma jakiegos sposobu by sprawdzic kto jest wlascicielem numeru??? on mowi ze nie zna laski, mowi ze nawet do niej zadzwonil ale nie poznaje glosu. wydaje mi sie ze klamie.

Gość dfsdfsfsdg
no ale jest on mnie w jakis sposb zdradza i zadzowie do niego i powiem ze ta dziewczyna dzwonila do mnie i powiedziala mi ze piszesz z nia smski i mmsy a on mnie zapyta a jak ma na imie? a ja co ze nie pytalam? zreszta dziewczyny ona moze wiedziec o moim istnieniu i jak zadzwonie i zapytam to moze sciemniac bo z poprzednimi laskami co pisał wszytskie mialy facetwo i szukały lekkiej odskoczni i "flirtow" smsowcyh tylko ze to takie lekkie flirty nie byly. rozumiecie? ona moze wiedziec o mnie i cos krecic.

Gość balel
a czemu dopiero jutro się z nim zobaczysz? dziwna sytuacja, z tym mms-em.. hmm

Gość dfsdfsfsdg
ale juz go pytalam, odpowiedzial ze nie wie co to za numer. nie zna takiego numeru nie ma go w ksiazce tel. potem rozlaczylismy sie i zadzownil i mowil ze zadzwonil pod ten muer i ze odebrala jakas dziewyczna ale jej nie zna. ale przeciez jakby do mnie zadzwonila jakas panna i zapytala dlaczego smsuje z jej fcaetem i odbieram od niego jakies mmsy powiedzialabym ze to pomylka a potem ewentualnie zadzwonila do tego faceta i powiedziala facetowi ze dzownila do mnie jego panna.

Gość jak to nie wie co to za numer?
dobrze wie, głupa przycina. Wysłał do wielu i tyle. Wielu dziewczynek.

Gość on cie oszukuje
udaje glupa i tyle..

Gość on cie oszukuje
daj ten numer tutaj , my sobie popiszemy;d

Gość dfsdfsfsdg
nie chce dac tu tego numeru bo bedzie afera. oki postanowilam ze zadzwonie do kolezanki i poprosze ja by zadzownila pod ten numer i dowiedziala sie jak ma na imie i nazwisko ta panna. tylko jakich argumentow musi uzyc moja kolezanka by sie dowiedziec. co powiedziec? powiedziec ze wygrala jakis konkurs i prosi o potwierdzenie danych? to powie ze nie brala udzialu w konkursie... moze ze mamy oferte pracy i chcemy jej za proponowac i poprosic o potwierdzenie danych? tylko jak zapyta jaka branza?? o co zapytac jak wymyslec cos by wydobyc imie i nazwisko? pomozcie!

Gość dfsdfsfsdg
moze powiedziec ze robi ankiete na temat kosmetykow i chce uslyszec opinie? tylko skad moja kolezanka powie ze ma jej numer? to wazne bo bedzie tylko 1 taka szansa nie moge co chwila dzownic jak xzy kolezanka i wymyslac jakies glupie powody i prosic o imie i nazwikos.

Gość on cie oszukuje
dziecinada i tyle. faet niech przy tobie zadzwoni do niej i wezmie na glosno mowiacy, jak nie bedzie chcial to znaczy ze ma cos na sumieniu i chuj z nim . zreszta jak mozesz byc z kims kto flirtowal sobie z innymi. pojebalo cie ?

Gość on cie oszukuje
tylko niech zadzwoni przy tobie z innego numeru, i powie, czesc tutaj... x, i zobaczysz rekacje tej laski. czy powie ooo czesc, czy powie, yy nie znam ;) tylko patrz czy jej nie uprzedza wczesniej. po prsotu podejdz i wykrec sama numer.. i daj na glosno mowiacy a on ma gadac