Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaqea5dc

horror

Polecane posty

Gość xaqea5dc

jakie były najstraszniejsze filmy z gatunku horror jakie kiedykolwiek oglądaliście??? piszcie bo niemam co oglądać

Gość mili_mali
"Muminki", moment kiedy pokazali Bukę...trauma do tej pory po 20 latach 🖐️

Jeszcze nie oglądałam strasznego :o ciągle szukam :) Ale lubię horror "udręczeni", chociaż straszny nie jest, ale fajny ;)

Gość xaqea5dc
udręczeni było ciekawe sierota też ale to nie są straszne filmy chyba jeszcze w życiu nie oglądałam żadnego horroru po którym naprawde miałabym strach iść do toalety lub wogule co kolwiek choc moje kolezanki przearżają takie momęty jak np palenie chrześcijan w quo vadis!! one są śmieszne!!

Gość xaqea5dc
o matko wy tu o twarzach to dajcie zdjęcia to może to będzie jakiś horror. weście cos wymyslcie bo padne z nuduw zaraz!!

Ja też nigdy się nie bałam na żadnym... :o Moje znajome drą się, muszę z każdą spać i stać nad nimi, gdy szczają :D

Gość xaqea5dc
no tak ale wsumie to darcie jest niezłe ale jak widze jak one płaczą przy filmach "charli w chmurach" albo " zamki na lodzie" to jest dopiero widok!! a swoją drogą ktoś oglądał "LUDZKĄ STONOGE" ?? podobno niezle ale wole zaciągnąc waszej opini niż osób kture nieoglądały żadnej piły albo legendarnej martwicy muzgu(bo by sie im niedobrze zrobilo)

Gość herre5
the amitiville przypadek 39 skazani na strach

Gość xaqea5dc
przypadek 39 był dla was straszny??