Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmkdldl

ile najdluzej nie jadlyscie

Polecane posty

Gość dmkdldl

na diecie albo jak bylyscie chore? Czulyscie sie glodne?

Gość amarrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee
Wypowiedziałbym się,ale wiedzę że tylko panie mogą w tym temacie :P Wiec nie będę opisywał swoich obserwacji gdy nie jadłem dość długo :P

Gość parcie na dzieckko
ja z biedy 4 dni, ylko kawa i woda.

Gość maniaczka odchudzaniaaaaa
9 dni. Zemdlalam w autobusie.

Gość oj niemile uczucie
taa prawie trzy dni nas glodzili po cc w szpitalu, pozniej moglam jesc biszkopty, masakra byla, gume do zucia wcinalam jak jakis rarytas

Gość nigdy nie bylam na diecie
ale kiedys nie jadlam przez tydzien. Moje zwloki lezaly bez ruchu, prawie bez swiadomosci z goraczka niezbijalna miedzy 39, a 40. Ani reka nie ruszalam ani noga. Nie bylam glodna :P

Gość dmkdldl
Mozesz sie wypowiedziec, po prostu myslalam ze tu na forum sa same kobiety :) w koncu to portal dla bab. parcie na dzieckko - i jak sie czulas?

Gość ja 14dni
piłam wodę z cytryną i syrop klonowy :D co gorsza- nic nie schudłam :O (w sumie 3 buteleczki syropu ;) ) na szczęście nic tez nie przytyłam :P

Gość dmkdldl
O kurcze, 14 dni? Nie czulas sie potwornie glodna?

Gość ja 14dni
no właśnie- o dziwo nie w sumie to zaczęłam jeść nie dlatego, że już byłam tak 'głodna', tylko zwyczajnie zaczynałam mieć różne 'ochotki' ;)

Gość ja 14dni
najgorsze były trzy pierwsze dni, a później to sama byłam zdziwiona ale w związku z tym, ze nic to nie dało :P to nie zamierza powtarzać ;) może kiedyś jakąś niskokaloryczną dietę sobie zafunduję, ale taką oczyszczającą organizm z toksyn ;) jednak nie trwającą dłużej niż 7 dni :P

Gość dmkdldl
rozumiem

Gość amarrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee
No więc nie jadłem 3 dni z pewnych przyczyn :P I przez ten czas zgubiłem cały mój zbędny tłuszcz,czyli jakieś 4 kg.A jeśli chodzi odczucie głodu to bywało różnie bo 1 dnia było strasznie wręcz,ale 2 i 3 już można było przeżyć-że tak powiem.Najgorsze jednak w tym wszystkim było to że czułem się bardzo osłabiony i czasem prawie że mdlałem.W tym czasie jedyne co jadłem to 1 bułka i piłem dużo herbaty.

Gość annaaaaaaa
2 tygodnie, zapijałam herbatą. i na uj mi to było, jojo jak stad to warszawy :D :classic_cool:

Gość dmkdldl
Mi sie od 4 dni nie chce kompletnie jesc ... A co do diety z syropem klonowym, to rok temu bylam na niej tydzien i nic nie schudlam, hihi. A z 6 lat temu na wakacjach tez 5 dni nie jadlam bo nie mialam kasy. Jestem jednak ciekawa ile mozna najdluzej nie jesc i jak sie wtedy czlowiek czuje

Gość dmkdldl
annaaaaaaa, jak sie czulas? Musialas sie zmuszac zeby sie na jedzenie nie rzucic? Ile schudlas, ile przytylas i jak szybko ;-)

Gość annaaaaaaa
nie czulam praktycznie glodu, bo pochlaniala mnie praca i obowiazki, caly czas siedzialam przy biurku i wystarczyl mi dzbanek herbaty na caly dzien, rzadko kiedy wstawalam z krzesła, bylam wtedy bardzo zajęta dokumentami i nawet nie zauważałam jak mijał mi czas, a także nie czułam głodu, bo przecież nieustannie sączyłam tę herbatę - a kiedy zauwazyłam, że chudnę, to postanowiam pociągnąć tak na niej ile się da, aż wyszły mi dwa tygodnie. przez ten czas czułam się o dziwo bardzo dobrze - w sumie nie miałam czasu na zastanawianie sie and tym jak się czuję, tak bardzo pochłonęło mnie to wszystko. a jeszcze co wieczór widok swojego chudnącego ciała poprawiał mi samopoczucie wystarczająco, by nie czuć się słabą lub zmęczoną. :) schudłam gdzieś około ośmiu kilogramów, co przy mojej figurze wyglądało naprawdę super - ważyłam chyba ostatecznie 53kg? coś koło tego. niestety, wraz z końcem papierkowej roboty skończyło się przesiadywanie przy biurku i zajęcie myśli 24/h, więc mimowolnie zaczęłam podjadać, chociażby z nudów, a potem dopadł mnie pan wielki głód (cóż się dziwić - po dwóch tygodniach :-O ) i waga nie dość, że wróciła do starych numerków, to jeszcze przytyłam kolejne pięć kilo i tak sukcesywnie, dzień po dniu, ważę obecnie ponad siedemdziesiątkę. hał słit :) dlatego, Dziewczęta, nie powielajcie mojego błędu, naprawdę. odradzam jak najbardziej. pozdrawiam serdecznie!

Gość dmkdldl
eee, w te panie nie wierze ;-)

Gość gość
4 dni. Dzisiaj zaczynam głodówkę ;P

Gość gość
3 dni mialam grype zoladkowa,nocowalam w kiblu:P to bylo straszne:/

Gość zalamanaKobieta27
najdluzej 12 dni, mialam angine ropna, goraczke 39-40,mieszkam sama, nie mialam nawet sil isc do kuchni zeby cos zjesc... schudlam z 75 do 63 kg..

Gość LilyEvans7897
Podziwiam,ja tylko 6 dni.

Gość kabanos333
Ktoś zaczyna ze mną od jutra głodówkę ?

Gość gość
jest już temat o głodówce poszukaj, ja nie jadłem najdłużej jakieś 4-5 dni

Gość gość
kiedyś 7 dni, teraz szacuje 4 dni, ale to z braku pieniędzy na jedzenie, takie życie...

Gość Lel
Dnia 2.02.2011 o 20:09, Gość dmkdldl napisał:

Mi sie od 4 dni nie chce kompletnie jesc ... A co do diety z syropem klonowym, to rok temu bylam na niej tydzien i nic nie schudlam, hihi. A z 6 lat temu na wakacjach tez 5 dni nie jadlam bo nie mialam kasy. Jestem jednak ciekawa ile mozna najdluzej nie jesc i jak sie wtedy czlowiek czuje

Przecież syrop klonowy to cukier, dlaczego słodycze miałyby mieć właściwości odchudzające? 😅😅😅