Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shalla

prosze, niech ktos sie wypowie o tej pracy

Polecane posty

http://www.typistjobs.net/index.html Wygląda kusząco, ale podobnych ofert z USA znalazłam wiele. Czy ktoś z Was miał może w tym doświadczenie? Próbowaliście? Czy to nie jakaś kolejna forma naciągactwa? Mam spory dystans do takich "złotych" ogłoszeń. Ale może ktoś z was się rejestrowałna czymś takim i mógłby wyrazić opinię? Bardzo mi zależy i z góry dziękuję.

Gość kozibonk...
''How would you like to make an extra $200, $500,or even $1,000 - EVERY single day, working just 15-30 minutes a day! '' KOchana ,znasz przyslwoie: if sth sounds to good to be true..... IT IS!!!!!! i wlasnie TAK JEST!! daj sobie spokoj z takimi ogloszeniami,bo do niczego nie dojdziesz ,a tylko stracisz czas.

Gość winn777
jesli chcesz sobie zarobic wejdz na moj topik.pozdrawiam

sciama weszlam kliknelam raz i trzeba zaplacic membership jedyne 49.99 bla bla bla sciema

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Tak myślałam , że ściema. Szczególe, że każde z tych ogłoszeń "drobnym drukiem" wspomina o koniecznej opłacie żeby zacząć. Jedni chcą więcej, inni mniej.... już samo to jest podejrzane. Kurcze, a ja szukam czegoś spokojnego, nie muszą być miliony, chciałam tylko troszkę dorobić do domowego budżetu ( siedzę teraz na macierzyńskim ) jakimś wpisywaniem danych. A gdzie nie poszukam, to trafiam na takie właśnie kwiatki. Czy nie ma żadnych uczciwych firm oferujących tego typu zarobek? Może ktoś z Was ma w tym doświadczenie i mógłby podpowiedzieć?

Gość no a probowalas
wypelnianie ankiet? fakt na takim czyms to za duzo nie zarobisz, bo przewaznie sa limity np. mozna 1 ankiete dziennie,a wiec musisz byc zarejestrwana na kilku stronach.