Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowazałamana

Jestem załamana poziomem otaczających mnie facetów

Polecane posty

Tylko jak się już pracuje, to dużo ciężej szukać, chyba najlepiej poznawać wtedy dziewczyny na przysłowiowej ulicy, chociaż to nie jest wcale proste ;) Bo na dyskotece, 98% kobiet to porażka ;/

Gość Rubens26
Wydaje mi się, jak wspominali wyżej piszący, że dziś trudniej spotkać ciekawą kobietę, która ma wartości jakie wymieniła autorka. Z drugiej strony nie można generalizować jednak, patrząc przez pryzmat moich doświadczeń i otaczającej rzeczywistości, dominuje kobieca niewierność i rozwiązłość...:)

Gość ape ape
Często wymagania kobiet sa odwrotne adekwatne do tego co moga zaoferowaci na odwrót!! Fryzjerki, kosmetyczki czy ekspedientki po zawodówkach zazwyczaj szukają bogatych panów z prezencją (zeby pokazac sie sąsiadom, kolezankom itp) i pieniedzmi a same moga zaoferowac jedynie wytapetowaną twarz, spaloną w solarium skóre i tipsy. z panami podobnie - nędzne pijaczyny mieszkający z rodzicami w wieku 25 lat a szukaja ideału..

Jak się pracuje to wiadomo ,że może byc trudniej.Chociaż wiele zależy od tego ,jaka to praca i gdzie.U mnie w pracy są prawie same kobiety( na palcach jednej ręki można policzyć panów). lakijedentaki, mężczyźni też potrafią byc tacy,:(

Rubens26 Wydaje mi się, jak wspominali wyżej piszący, że dziś trudniej spotkać ciekawą kobietę, która ma wartości jakie wymieniła autorka. Z drugiej strony nie można generalizować jednak, patrząc przez pryzmat moich doświadczeń i otaczającej rzeczywistości, dominuje kobieca niewierność i rozwiązłość. mogę to samo napisać o mężczyznach.:(

Gość AQAASA
A GDZIE POZNAC MOZE KOGOS KOBIETA 20 PARE LAT PRACUJE -BRAK FACETOW NA MIASTO NIE WYCHODZE BO MOJE KOLEZANKI WYJECHALY I NIE MAM Z KIM? INTERNET-BOJE SIE PELNO TU CZUBKOW MAM BYC SAMA?

Gość bud bundy.
a jakie zainteresowania maja kobiety ? ciuchy, zakupy i bachory

Gość AQAASA
ja sie interesuje architektura lubie chodzic do teatru do kina wycieczki rowerowe tez lubie zwiedzac ogolnie

bud bundy. a jakie zainteresowania maja kobiety ? ciuchy, zakupy i bachory Może gdyby ich mężowie więcej pomagali w domowych obowiązkach, to miałyby czas na inne zainteresowania.

Gość Rubens26
W nieskończoność można się tak licytować. Kobiety biadolą na facetów, a faceci na kobiety...:) Ja mam kilka zainteresowań, niezłą pracę nawet...:) Samotność mi nie doskwiera ale gdyby pojawił się ktoś ciekawy w moim życiu to bym się z pewnością ucieszył. :D

tu nie chodzi o licytację, bo w każdej płci znajdą się czarne owce. Myślę ,że z takiego powodu ,to chyba każdy by się ucieszył, kto jest sam.:)

Gość Rubens26
Ciekawe jakie autorka ma ideały skoro sama szuka niemalże ideału ? :) Autorko, a może powiesz nam gdzie można spotkać taką wartościową kobietę jak Ty... ? :D

Rubens26 Ciekawe jakie autorka ma ideały skoro sama szuka niemalże ideału ? Autorko, a może powiesz nam gdzie można spotkać taką wartościową kobietę jak Ty... ? Takich kobiet jest nie mało, tylko nikt na nie nie zwraca uwagi.Ich ideały i wartości kwituje sie dziwnymi uśmieszkami. Uważa sie je za staroświeckie, za zacofane.Takie kobiety są, tylko często "zakrzyczane" przez te bardziej wyzwolone i " na czasie". Jeśli ktoś z siebie daje wiele to ma prawo wymagac tego samego od drugiego człowieka.

offerma, uwazasz ,że Autorka ma wygórowane wymagania? A ja tak nie uważam , bo to są bardzo ważne wartości. Najlepiej jest niczego nie wymagac i iśc na łatwiznę.

Gość Rubens 26
Wymagać trzeba ale należy zacząć od siebie i nie oczekiwać od innej osoby tego czego samemu nie można dać.

A ja uważam ,że sa to normalne wymagania , aby coś razem budowac z człowiekiem , który równiez wyznaje takie wartości Czy to sa wygórowne wartości według Was? .Wartościowy czyli mający i ceniący wartości takie jak np szczerość, zaufanie, wierność, partnerstwo, mający jakieś pasje, cele (bardziej ambitne niż wyrwanie lampucarskiej nastolatki z wiejskiej dyskoteki ) etc.

Gość damiano525
przeciez to sa wartosci ktorych kazdy oczekuje:/

Gość IMO13246
Offerma chuj mnie ubiegł... Taka prawda. Facetów, którzy pasuja do opisu autorki jest całkiem sporo. Jednak przewaznie są samotni. Dlaczego samotni? Bo pochowani w domach. Dlaczego pochowani w domach? Bo nie widzą sensu się starać, gdyż te zalety nie są w cenie u większosci kobiet- pomimo ich zapewnień, że jest inaczej.

Taka prawda. Facetów, którzy pasuja do opisu autorki jest całkiem sporo. Jednak przewaznie są samotni. Dlaczego samotni? Bo pochowani w domach. Dlaczego pochowani w domach? Bo nie widzą sensu się starać, gdyż te zalety nie są w cenie u większosci kobiet- pomimo ich zapewnień, że jest inaczej. to ,że się pochowali w domach nie ułatwia zadania kobietom ,które właśnie takich szukają.I koło się zamyka.

Gość Rubens26
Ja się nigdzie nie chowam...:)

Gość nie badz idiotka
a ja jestem zalamana poziomem otaczajacych mnie kobiet: wyuzdane, kokietki, wulgarne, zatracajace kobiecosc itp. i co sie dziwic, ze faceci staja sie tacy jak one???

Gość enter22
offerma prezentuje wysoki poziom

nie badz idiotka a ja jestem zalamana poziomem otaczajacych mnie kobiet: wyuzdane, kokietki, wulgarne, zatracajace kobiecosc itp. i co sie dziwic, ze faceci staja sie tacy jak one??? ciekawe tylko kto od kogo sie uczy?

Gość nie badz idiotka
to choroba tych czasow. nie ma co marudzic i narzekac na poziom facetow, kobiety sa nie lepsze.... rownouprawnienie....a potem to jednak szukaja takiego, ktory przepusci ja pierwsza, otworzy drzwi, zaplaci za obiad.... w zamian za to daja kretynstwo , przeklenstwa, fajki i laszenie sie... i faceci sie buntuja i maja racje!