Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowazałamana

Jestem załamana poziomem otaczających mnie facetów

Polecane posty

Gość nie badz idiotka
oferma- chyba sie troche przeceniasz

nie badz idiotka to choroba tych czasow. nie ma co marudzic i narzekac na poziom facetow, kobiety sa nie lepsze.... rownouprawnienie....a potem to jednak szukaja takiego, ktory przepusci ja pierwsza, otworzy drzwi, zaplaci za obiad.... w zamian za to daja kretynstwo , przeklenstwa, fajki i laszenie sie... i faceci sie buntuja i maja racje! i kobiety i faceci chyba się pogubili w tym świecie.

offerma nie chcę poznawac kobiet bo nie chcę żeby jakas szmata byla przy moim boku i mówiła mi co mam robić skoro tak traktujesz kobiety to nie ma co się dziwić że jesteś sam.

Gość nie badz idiotka
oferma- malo mnie interesuje dlaczego nie chcesz poznawac kobiet, ale jesli kobieta w twoich oczach to ta ktora rozkazuje ci co masz robisc to gratuluje doswiadczen :P

Gość nie badz idiotka
kobiety i mezczyzni zyja w tym kotle jak w poczeklani na milosc.... wiekszosc z nich pragnie zdrowego uczucia, wartosciowego czlowieka obok a w miedzy czasie lapia co sie da... czekajac pewnie na cud biadolac tez.

Gość nie badz idiotka
w jakiej kolejce? przeciez to smieszne i w dzisiejszych czasach na pewno nie funkcjonuje.

Gość Marcelina z Bytowa
Mężczyznę trzeba po prostu zrozumieć, a wbrew pozorom nie jest to takie łatwe, z pewnością powinnaś rozejrzeć się dokładniej wokół siebie tacy faceci najczęściej są niedaleko, a jeżeli ci się nudzi to zobacz sobie darmowy fragment: http://mezczyzna.zlotemysli.pl/emovere,1/

Gość nie badz idiotka
nie zrozumialyscie mnie kompletnie. chodzi o to, ze w dzisiejszych czasach gdy zatracily sie wartosci poznawania sie, podrywania (kiedys wymagane tylko na mezczyznach) i nastapilo rownouprawnienie kobiety tez moga i powinny przyjac postawe czynna. czekanie to dla mnie postawa bierna.

to Ty mnie nie zrozumiałaś/eś , bo to ,że czekjam nie oznacza ,że nic nie robie.Chodzi tylko o to ,że nie wybieram byle kogo ,aby nie być samą.Obserwuję, poznaje i chcę wybrac właśnie takiego wartościowego.

Gość Rubens26
zosia samosia1 - wyznaję pewne wartości i mam swoje zasady. Nieskromnie powiem, że są mocno zbliżone do wartości, które autorka wymieniła w pierwszym poście. Tylko co znaczą słowa (szczególnie w internecie gdzie każdy jest w miarę anonimowy i może napisać wszystko) ? Czyny się liczą...:)

Rubens26, pewnie,że liczą sie czyny, one sa najwazniejsze.:) Wiem ,że w internecie można napisać wszystko , tylko po co kłamać.

Gość Rubens26
Właśnie po co kłamać ? Ludzie czasami są tacy jakby prawdy woleli nie słyszeć dlatego czasami wydaję mi się, że dzisiaj szczerość nie jest zaletą. Rubens jest wolny. :)

Zosia, pisałaś, że jesteś atrakcyjna, masz kontakt z ludźmi, nie unikasz ich więc co jest powodem, że do tej pory jesteś sama? Ja rozumiem jak kobieta jest niezbyt ładna, unika towarzystwa, wręcz stroni od ludzi ( ja) wówczas może być sama, ale Ty?

Gość po przeczytaniu wywodu
Gratuluję Wam, dziewczyny :) Bo czytając na tym forum nabierałam przekonania, iż zostałam sama taka stara, głupia i zacofana bo jestem sama a nie z jakimś przechodzonym śmieciem u boku. Nawet ostatnio ktoś tutaj wmawiał, że z kobietą samotną na sto procent jest coś nie tak :( A ja nie chcę faceta do zaliczania, kasy, żonatego ani takiego z odzysku ale za to z dziećmi i byłą żoną na karku. Chcę normalnego, przeciętnego, z kręgosłupem moralnym, zacofanego i staromodnego jak ja :)

mp-30, sama chciałabym to wiedzieć.Może myśla,że mam kogoś , że nie jestem sama .Moje koleżanki tez sa zdziwione i nie wiedza dlaczego. Moze zbyt póżno zaczęłam szukać?

''Może myśla,że mam kogoś'' Nie no, chyba nie tak trudno zauważyć, że ktoś jest samotny. Przecież Twoi znajomi, koleżanki, koledzy wiedzą o tym. I każdy nowo poznany KTOŚ łatwo może dowiedzieć się od nich, że jesteś sama.

Gość Rubens26
Niestety nie każdej kobiecie imponują takie wartości (żeby nie generalizować). Ja sam również ideałem nie jestem...:) Może nie mogą mnie znaleźć, a ja ich ni potrafię odszukać. W każdym razie na siłę nie można robić niczego, a zatem żyję z dnia na dzień i czekam co los ciekawego przywieje. :)

po przeczytaniu wywodu Gratuluję Wam, dziewczyny Bo czytając na tym forum nabierałam przekonania, iż zostałam sama taka stara, głupia i zacofana bo jestem sama a nie z jakimś przechodzonym śmieciem u boku. Nawet ostatnio ktoś tutaj wmawiał, że z kobietą samotną na sto procent jest coś nie tak A ja nie chcę faceta do zaliczania, kasy, żonatego ani takiego z odzysku ale za to z dziećmi i byłą żoną na karku. Chcę normalnego, przeciętnego, z kręgosłupem moralnym, zacofanego i staromodnego jak ja Niestety ,tak nas odbiera większość osób.Przykre.:(

Gość Rubens26
Jeszcze co do wartości to słyszałem kiedyś, że jestem zaściankowy. Dla mnie bynajmniej obraźliwe to nie było. Przeciwnie. :D

mp-30, poznaję ludzi w pracy, ale nie opowiadam im o swoim prywatnym życiu.Moje koleżanki maja już swoje rodziny,wiec nie spotykamy sie na pogaduchy( w tygodniu praca, a w weekendy one sa ze swoimi dziećmi).Część koleżanek wyjechała. Nikt nowy nie pojawia się wśród moich kolegów.Zreszta ich widuje tylko czasami na ulicy i głównie to jest " cześć , co słychać"

"Wartościowy czyli mający i ceniący wartości takie jak np szczerość, zaufanie, wierność, partnerstwo, mający jakieś pasje, cele (bardziej ambitne niż wyrwanie lampucarskiej nastolatki z wiejskiej dyskoteki ) etc." Czyli coś za co byłem olewany przez miłe panie całe życie. Panowie nie wierzcie w to. Pozna takiego i stwierdzi, że się nudzi i, że ciepły kluch.

Rubens26 tez słyszałam ,że jestem zacofana, staroświecka i inne.Nie robię nikomu tym krzywdy ,więc sie tym nie przejmuję.

Gość po przeczytaniu wywodu
A dla mnie wcale to nie jest przykre odczucie, raczej czuję się jak unikatowy egzemplarz w jakimś słynnym muzeum... Znam swoją wartość, coś już w życiu osiągnęłam i nie mam zamiaru tego stracić dla światowych trendów ani żadnego doopka :) Poczekam: albo się trafi moja połówka albo nie....