Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowazałamana

Jestem załamana poziomem otaczających mnie facetów

Polecane posty

Gość czy to nie pozory
zosiu za bardzo chcesz pokazac jaka jestes doskonala i idealna

Gość rany jak was tak czytam
to dochodze do wniosku, że takie jesteście idealne , doskonale, ze aż przezroczyste ...... bedziecie same bo faceci takich kobiet nie widzą, nie zauważają, strasznie jakies takie bezbarwne jestescie brak wam kobiecości, nie ma w was nawet odrobiny kokieterii, zero "szaleństwa", w oczach nie ma ryzykownych ogników, nie wiecie co to flirt, bo kojarzy sie wam z podrywaniem , a tego wasza napakowana ideami glowa by nie przeżyla, bo a nóż uzaliby was za latwe albo zdesperowane dopóki bedziecie takie "niewidoczne" , wycofane ... zaden facet sie wami nie zainteresuje .... faceci bedą z wami rozmawiali w pracy, zalatwiali sprawy, wymieniali dzień dobry .... ale nie bedą was widzieli

Gość czy któras z was
próbowala kiedys poderwac faceta ??? robilyscie to kiedys ?? tak calkiem szczerze tak czy nie ??

czy to nie pozory zosiu za bardzo chcesz pokazac jaka jestes doskonala i idealna Nie jestem idealna ani doskonała , bo takich ludzi nie ma.Mam swoje wady ,jak każdy człowiek.Nigdy nie napisałam ,że nie mam wad, bo to byłoby kłamstwo.Mam tylko swoje zasady i staram sie według nich życ.

Witam ponownie! :) Widzę, że temat trochę się rozwinął, przeczytałam właśnie wszystkie odpowiedzi, pojawiło się tu kilka osób "mających podobnie";). Minęło już trochę czasu, udzielający się pewnie zapomnieli już o wątku, ktoś może nawet poznał już kogoś ciekawego, zwłaszcza, że dzięki stale pojawiającemu się na niebie słońcu ludzie stają się bardziej otwarci i częściej się uśmiechają :) Ja w tym czasie stałam się właścicielką szczeniora, zrezygnowałam ze znajomości, które męczyły mnie psychicznie, przekonałam się o "zdolnościach organizacyjnych" reszty znajomych i odważyłam się na wakacyjny wyjazd z nieznajomym ;) Nie jestem w stanie odpowiedzieć każdemu, odpiszę na to, co utkwiło mi na tę chwilę w pamięci: były opinie na temat dzisiejszych kobiet: puste, zainteresowane "ciuchami, zakupami i bachorami" - uważam podobnie, istnieją beznadziejne kobiety jak i beznadziejni mężczyźni. Założyłam temat, bo chciałam się "wygadać" a także dowiedzieć się, gdzie można poznać wartościowych ludzi - niekoniecznie faceta, nie szukam męża, raczej bratniej duszy, przyjaciela/przyjaciółki :) Ludzi, których życie nie sprowadza się do "odpracowania godzin" i wyczekiwania weekendu by zasiąść na kanapie przed telewizorem albo upić się w pobliskiej dyskotece. Pojawiło się także pytanie o mój wiek i wymiana zdań nt "wieku podeszłego" - mam 20 lat i osobiście uważam, że 35 to zdecydowanie nie "podeszlość". Może dlatego, że sama myślę, że prawdziwe życie zaczyna się dopiero po trzydziestce ;) Kilka osób było zdania, że wartości których szukam w innych to wygórowane wymagania - dla mnie to podstawowe rzeczy których wymagają zdrowe relacje międzyludzkie i nie wiem, dlaczego kojarzą się wam z nudziarstwem - nie jestem sztywniarą i potrafię się dobrze bawić równocześnie będąc w porządku wobec innych. Ustawiłam sobie właśnie powiadomienia o nowych wiadomościach, więc będę na bieżąco, gdyby ktoś jeszcze zechciał się wypowiedzieć :)

Gość EwelinaEwa.
" Gdzie poznać interesujących, ambitnych, wartościowych, prawdziwych mężczyzn?" Na pewno nie na kafe. :O