Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikk

Dostałam od mojego ukochanego nowiuśkiego mercedesa klasy e

Polecane posty

Gość asikk

na prezent ślubny :) nie mogę zasnąć ze szczęścia :)

Gość asikk
w zamian będzie mieć wspaniałe życie ze mną :) biały coupe..ale będę śmigać

Gość milionerxxx
gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!! On napewno Cie kocha tez chcialbym taka dziewczyne znalezc

Gość adiu26
jesteś milionerem więc znajdziesz, ciekawe czy ona też tak kocha ;)

Gość milionerxxx
wlasnie tutaj jest problem................wszystkie ;;mnie kochaja" ale wiem ze nie mnie tylko zycie w luksusie ale mi tak dobrze

prezent slubny. Jest srodek nocy a ta zamiast do meza (tak hojnego ) sie w podziece tulic, na forum siedzi. Oj biedne chlopisko.

Gość asikk
już go utuliłam odpowiednio :) nie mogę zasnąć,a leżąc w łóżku od ponad godziny i próbując zasnąć szlag mnie trafia

ej co jest ?? mialo byc h o j n e g o a tu takie bezecenstwa mi sie imputuje pfff

to bierz kluczyki , odpalaj auto i jedz gdzies daleko przed siebie. Chyba ze na paliwo juz nie starczylo

Gość asikk
musiałabym się ubrać, wystawić z garażu , nie chce mi się , poza tym nie chcę się błaźnić przed mężem :O nie mogę za bardzo okazywać radości , bo sobie pomyśli,że ma mnie w garści

Gość asikk
poza tym co sobie pomyśli, że rzucił mi jakimś mercedesem ,a ja mam mokro, tak nie można, mam swoją godność

Gość afgatka
jeśli to prawda to zazdroszczę :O

asik ty z tym blaznieniem to powaznie? Jak moj facet daje mi jakis prezent i widzi jak bardzo sie z niego ciesze, to sam ma podwojna radosc z tego.

Gość asikk
prawda :P chociaż sama nie do końca w to wierzę ...:)

Gość asikk
tak prawda, inaczej okazuję radość z kwiatków ,a inaczej z czegoś co kosztowało kupe kasy, bo mam wrażenie że chce mi zaimponować tym że wydał na mnie tyle pieniędzy i że mnie już kupił ,a ja wtedy się cieszę, ale nie okazuję tego aż tak bardzo, przyjmuję jak coś normalnego

Gość asikk
chociaż wiem że on pewnie wcale nie ma takich intencji, ale ja się nie poniżę

Gość milionerxxx
assik, ok masz fajne auto , ale zebys sie nie dala uwiazac przez to zycze Tobie ja tez kupilem panienkom fajne autka i sa na zawolanie ,ale wiem ze narzekaja

fajnie zaczynasz nowy etap w zyciu. Kontrolujesz swoja radosc zeby maz nie pomyslal ze latwo Cie kupic. To po co przyjelas ten prezent , skoro nie mozesz inaczej sie nim cieszyc jak na forum w tajemnicy przed nim? Z twojego postu wnosze ze cieszysz sie jak cholera ale meza oklamujesz ze to normalka dostac nowego mesia.Juz do konca bedziesz go faszerowala malymi klamstwami , pomysl do czego to doprowadzi.

Gość asikk
a pomyśl sobie co by było gdyby wiedział ,że sikam z radości na każdy jego prezent? poza tym ja bym się źle czuła gdyby miał taką wiedzę..

a dlaczego źle byś się czuła?? a teraz pomyśl jak on się czuje kupując tobie prezent .... a tu zero radości ?????

Gość asikk
bez przesady, nie zero, ale nie zachowywałam się jak jakaś biedaczka która mercedesa nie widziała na oczy. nie wiem skąd ten kompleks, bo wcale biedna nie jestem..

Gość milionerxxx
asikk, nie bad niegrzeczna bo moge sie szybko dowiedziec kto kupill komu takie autko

sikasz z radosci NA kazdy jego prezent? A slownika poprawnej pisowni nie znalazlas w schowku??

Gość asikk
tak napisałam, przecież nie dosłownie NA prezent , jest późno.. 25

asik pijesz do mnie z ta biedaczka?? Wole byc szczera i miec mozliwosc okazywania swoich uczuc jezdzac na naszej szkapie,niz szczac z radosci na mesia i zyc w nieszczerym zwiazku. To nie ja zakladam post i nie ja susze zeby ze maz mi kupil auto. Wiec to moze ty leczysz tu swoje kompleksy i udajesz dame.

Gość milionerxxx
Nie Wierze... a ja mam takiemlode i glupie ale to jest dla mnie nie wazne liczy sie zeby sie prezentowala i w lozku byla OK

Gość asikk
ja pisałam o sobie ,że to może ja mam jakiś kompleks