Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikk

Dostałam od mojego ukochanego nowiuśkiego mercedesa klasy e

Polecane posty

Gość asikk
jesteśmy.. właśnie, jesteśmy małżeństwem ,a ja cały czas myślę o tym ,że to on jest bogaty

Gość asikk
orgazm to co innego :P w łóżku się nie czuję gorsza, jedynie tam mogę mieć nawet przewagę ;) wiem że to brzmi jak ciągła rywalizacja, jakieś kompleksy, fałsz.. nie do końca tak jest, ale wiem, nie powinno być raczej wcale..

Chcialabym miec twoje problemy dziewczyno. Daj szanse swojemu mezowi i sobie samej. Przestan walczyc i pozwol sie kochac ,rozpieszczac i nosic na rekach skoro to go uszczesliwi. W jakim jest wieku?

Gość asikk
28, spróbuję..

Gość asikk
dzięki, dobranoc

Właśnie dostałem od narzeczonej nowiutkieg Lamborgini Reventon, ależ jestem szcześliwy masakra. Nie mogę usnąć. I co autorko mam lepszy samochód hmmm nieporównywalnie lepszy koszt ok 1,5 mln euro. Ide sobie pojeździć....

Gość bardzo wazne pytanie
nie zycze ci tego,ale nie bedzie to udane malzenstwo jesli w ten sposob do tego podchodzisz :O

Gość kupił jej mercedesa
a w nocy jest sama:P jak on panienki wali:D:D:D

Gość nie milionerka
milionerxxx żeby były młode i dobrze sie prezentowały w łóżku? , dobrze ci tak że nie wiesz czy ktoras cię kocha, milosci nie mozna kupic mój drogi,nie wiesz o tym? czy nie możesz nie uzewnetrzniac swoich zasobów i pospotykac się ze zwyczajnymi dziewczynami które nie leca na kase , wtedy napewno znajdziesz jakąś wartosciowa babeczke do asikk gratulacje, i milosci no i samochodu...ech...ja moge tylko pomarzyc o aucie

Gość hortexx
kupił jej mercedesa , przecież ona nie mogła radości spać ;) nie dziwię się, ja mam stare audi :P

Gość efdefde
dlaczego idiotki mają zawsze szczęście???

Gość wa3e4s5dr6t7y8u9i
ja tez dostałam samochód ale od przyjaciela i uzywany, ponieważ nowe auto było by podejrzane :P