Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeewwewew

faceci po rozwodach chcą bardzo szybko mieć kogoś

Polecane posty

Gość eeewwewew

byleby tylko pokazac swiatu i byleby tylko nie byc samotnym miec sie do kogos przytulic.nie wazne czy brzydka czy ladna czy jest milosc czy nie. Juz ktorys raz z rzędu spotykam sie z tym.Ostatnio rok temu faceta takiego poznalam.Po 2 tygodniach wyznawal milosc i chcial zbeymz nim zamieszkala...po miesiacu planowal dziecko ze mną!!To ja sie przestraszylam tego,bo nic do niego nie czulam bałam sie ze jeszcze mi to dziecko zrobi!!Zerwałam..bo wydawalo mi sie ze mnie nie kocha tylko jakis taki dziwny jest zreszta ja tez go nie kochalam.Oczywiscie bylo mu maks przykro zarejsestrowal sie na wszystkim mozliwych portalach i stwierdzil ze zaczyna poszukiwania,ale jakbym zmienila zdanie to zawsze moge do niego wrocic bo bedzie czekal:O po 2 tygodniach poznal starą panne tragiczna z wygladu...i pochwalil sie ze ma nową rodzine bo ona jest w ciązy!!O dodam ze facet ma 34 lata i ma juz syna z pierwszego malozenstwa Nie obchodziloby mnie to gdy nie fakt ze sam sie odezwal...Ale nei o to chodzi...chodzi o to ze on bardzo mi naciskal ze chce miec juz dziecko....i teraz dziekuje Bogu ze znim nie jestem bo nie moge brac tabletek a ona podobno wpadla....Tzn napewno to uknuł ,bo mi robil wyrzuty ze nie traktuje go serio bo nie chce z nim zakaldac rodziny(dziecka)po miesiacy znajmosci!!!:O wydaje mi sie ze tacy mezczyni nikogo nie potrafia kochac tylko po prostu chca kogos miec i juz

Gość eeewwewew
g

Gość kocham bez wzajemnosci
Nie do końca tak jest jak piszesz.Ja poznałam faceta tez po rozwodzie ale zupełnie odwrotnie jest.Zona go zdradzała jest bardzo zraniony,nie potrafi ufac. Zamknął sie w sobie i wrecz niechce z nikim sie wiazac a slub i dziecko to juz wogóle w gre nie wchodzi.

Gość ja mialam takze na odwrot
nikomu nie ufalam i nie chcialam sie wiazac, o slubie nie wspominajac. mozliwe, ze to typ faceta leczacy swoje kompleksy szybkimi zwiazkami

Gość eeewwewew
dla mnie takie zachowanie to masakra jaks. podobnie zachowuja sie faceci ktorych zostawila dziewczyna....szybko sie deklaruja ciagna do lozka wyznaja milosc..Tylko jak tamta kiwnie palcem to zaraz wracają jak wierne psy mimo ze wczesniej na nią biadoli...

Gość shazz
nie tylko faceci po rozwodach, ale w ogóle po długich związkach do niczego się nie nadają. bo albo mają parcie na szybki związek z byle kim, jak napisałaś albo po prostu chcą kimś zapchać dziurę w czasie wolnym po byłej żonie/dziewczynie, zabawić się, odreagować nie przejmując się zupełnie tym, że marnują kobiecie czas. sama straciłam ostatnio miesiąc na takiego delikwenta i choć to niedługo, to jednak przez ten miesiąc mogłam poznać kogoś, kto by poważniej podszedł do kwestii nowej znajomości, a nie tak :/

Gość kocham bez wzajemnosci
shazz.. dokładnie I wszystko jest OK jesli obie strony chca soba zapchac te dziure. Jesli druga strona liczy na cos innego to trzeba sie rozstac.

Nie wiem jak to jest w innych przypadkach.. Ja mogę mówić tylko o sobie. Jestem 8 lat po rozwodzie. Po mojej byłej żonie, następna kobieta usłyszała ode mnie, że ją kocham, po 3 latach od rozwodu... Teraz jestem sam już drugi rok i nikogo nie chcę na już "uszczęśliwiać" ani swoją osobą, ani tym bardziej małym człowieczkiem, który powstałby we współsprawstwie ze mną. Ale ludzie są różni. Kwadratowi i podłużni..;)