Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25goska

czy to normalne???

Polecane posty

Z facetem planujemy slub.Potrezbujemy pieniedzy.Mielismy zbierac a on rozpiepsza kase na prawo i lewo a najgorsze jest to ze mieszkajac u mnie a nie u mamusi jej dal 2 tys zl. o moich rodzicach nie pomyslal ze tez trzeba do zycia dolozyc.Jego matka zamiast nie wziasc tych pieniedzy bo wie ze potrzebujemy jednak wziela z wielka checia.Ciagle gada ze nie ma co jest nie prawda a do tego ciagnie od niego.Jest jedynakiem wychowanym bez ojca.Mam wrazenie ze matka nim manipuluje, ciagle mu wjezdza na psychike, ciagle wypomina ze kiedys on robil to tamto, ze mial wszystko najlepsze a teraz odnosze wrazenie ze daje do zrozumienia ze ona utrzymywala jego a teraz on ja musi.Matka ma takze dojscie do konta i nie chce jej wykreslic bo jak to mowi niech bedzie dla swietego spokoju.Rok temu ja wykreslil to mial jechane na maxa wiec znow wpisal.Przymknelam na to oko ale obawiam sie co bedzie po slubie. Czy wogole brac slub z takim czlowiekiem??

Uciekaj czym prędzej, nic sie nie zmieni, zawsze już tak będzie. Nie chcę Cie straszyć, ale zawsze Matka bedzie dla Niego najważniejsza, a po ślubie bedzie jeszcze gorzej.

Juz pytalam i twierdzi ze ze mna. Jesli chodzi o jakas pomoc spoko niech idzie pomoze ale wkurza mnie to ze ciagnie od niego pieniadze wiedzac ze nie mamy nic.