Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia19 :(

Mam 19 lat i cycek mieści mi się w dłoni-co robić pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gosia19 :(

jest na to jakiś sposób? do którego roku życia rosną cycki??

Gość jak kto ma miękkie serce
takie są najporęczniejsze :)

Gość croissant
ja mam 24 i też mieści mi się w dłonie, urośnie jak będziesz w ciąży i będziesz karmić piersią, ale potem sflaczeje.. Trzeba zaakceptować je takimi jakie są..

kolejna która myśli że faceta można mieć tylko jeśli ma się duże piersi....

Gość julka kraków
o boże to już same tak z siebie nie urosną 😭 a, do tego mam przerwe pomiędzy nimi porażka ogólnie wszystko jest okey nie narzekam ale, cycki to mam masakrycznie nikłe :(

Gość gosia 19 :(
oo soory napisałam pod innym nickiem :P

Gość masz przerwę między nimi?
No to chyba każdy tak ma. Nie widziałam przypadku zrośniętych piersi:) Utucz się, to i piersi urosną, bo ich główny składnik to tkanka tłuszczowa:)

leviatan- ale, ja mam chłopaka i wstydze mu się bez stanika pokazać :O

Gość croissant
można mieć faceta mając mały biust, ale nie czarujmy się, prędzej czy później zaczni się ślinić na widok tych większych.. Tak już ich natura zaprogramowała.

Gość ggffdfddfdgdg
Ja nie dość, że mam małe, to jeszcze suty rozłażą mi się na dwie strony i wyglądają głupio :O

Gość fhfghfh
levi chciałabym ci przypomniec jak to sam kiedys wypisywałes ze wielkosc cycków jest baaaaardzo wazna.... czyli na cyca mozna łapac...

taaa jasne waże 60 kg przy wzroście 167cm to co mam się jeszcze utuczyć żeby jak prosie wyglądać :P

tylko u mnie jest ten problem że idzie mi w biodra i pupe i na te partie nie narzekam bo są fajnie zaokrąglone a, od pasa w góre jestem bardzo szczupła wcięcie w tali ramiona wąskie ale, ZMORĄ SĄ CYCKI :( 😭

Gość wystraczy że
cycki ci już nie urosną :D :D nie ma opcji no ja rodze kupić tobie stanik z podwujnym push apem i z głowy siebie nie oszukasz ale oko innych mozesz :)

jak mam przytyć jak przytyje choćby 5 kg to będe gruba :(

Gość masz przerwę między nimi?
a jak jest w rodzinie? Mama, ciocia duży biust mają? Bo to genetyczne przecież

i co mam z tym push-upem kochać się z chłopakiem bez sensu on mnie już błaga żebym stanik zdjeła a, ja nie moge się przełamać :(

moja mama ma miseczke D i babcia tak samo a, ciotka ma troszke miejsze ale, też duże przy moich to one mają te cycki ogromne i są szczupłe a, ja kurde o co chodzi!!!!!!

Gość uyuyuyuyuyuyuy
U mnie w rodzinie też wszystkie kobiety miały wielkie cycki, tylko ja jakaś wybrakowana, może podmieniona jestem :D

Gość fhfghfh
nie tylko tobie idzie w dupe... jak dorosniesz i moze zmądrzejesz (bo mądrosc to dar ktorego wiekszosc ludzi nie posiada...) to zaczniesz dostrzegac ze zycie nie opiera sie na wielkosci cycków i są duzo wazniejsze sprawy od wielkosci cycków, dup, penisów, ud itp... tak na marginesie znam pare ktora obecnie sie rozstała gdzie dziewczyna około 30paru lat miała faceta jak marzenie, kazda jej go zazdrosciła, dziewczyna miała mikroskopijny biust, z czasem zrobiła sie nudna, przestała sie czymkolwiek madrym interesowac słowem zrobiła sie z niej lala ktora lezy i pachnie, jej facet zaczał sie przez to odsuwac od niej, ona myslała a raczej nie myslała, ze to wina tego ze jest nieatrakcyjna czyli przez jej mały biust, jako ze byli dziani to polazła se powiekszyc cyce, jej facet jak to zobaczył to juz nie mogł i sie całkiem z nią rozstał, jeszcze tego samego dnia odszedł jak zobaczył te silikony

Gość drozdzufka
a jaki masz rozmiar?

małe B

Gość fhfghfh
a to genom nie ma co wierzyc... ludzie pierdolą ze cos jest genetycznie uwarunkowane jak to gówno prawda.... np moja mama ma sredni biust, jedna siostra duzy a druga siostra ogromny....

Gość mam dokładnie jak ty
tylko mam 22 lata :] cycki mi nie rosną, raz w życiu miałam pełne B bardzo pełne bardzo piękne, ale wtedy chyba ważyłam z 62 kg, czyli taki tucznik był ze mnie teraz też skrajnie chuda nie jestem bo figure tez mam tą nieszczęsną gruszkę także wiem co to znaczy mieć mały cyc :( ja bym powiększyła, jednak wszyscy mi mówią że mi pasują małe cycki w wiekszych sobie mnie nie wyobrażają, ale ja i tak sobie powiększe

ja nie jestem podmnieniona napewno bo jestem tak podobna do mamy(jak była młoda na fotkach) że szok i nawet nigdy nie pomyślałam że mnie podmienili albo, adoptowali :O

ja też by sobie powiększyła ale, z jednej strony skąd wziąć taką kase a, z drugiej troche się boje że coś nie pójdzie tak jak powinno i będą problemy :O

Gość kurde..........
ja bym chciała miec małe B.... a ty chcesz miec ogromny i zrobic z siebie jakąs dziwe ktora ma do zaoferowania tylko swoje cyce... załosne...

ale,mi chodzi o tą przerwe pomiędzy nimi jak by były normalnie rozjechane i jeszcze mam brodawki jakieś dziwne jakby nabrzmiałe porażka :(