Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia19 :(

Mam 19 lat i cycek mieści mi się w dłoni-co robić pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość X.W.D
więcej dawaj do masowania pieszczenie, większe ukrwienie więcej urosną. rosną do 21/23 roku życia jak i u facetów co innego :P

Gość mam dokładnie jak ty
zabiegi nie sa juz takie drogie od 7 tys. do 15 tys w zależno.ści d implantów i salonu

także trzeba jechac na truskawki do niemiec, albo sprzątać i zapracować na cycki, ja napewno powiększe i jeszcze zrobie sobie serie innych zabiegów po to są żeby z nich korzystać

Ale najpier musz zaczac o usuniecia sobie fiutka i zrobienia sobie piczki.A cycki to w drugiej kolejnosci.

No i chcialam przenies sobie odbyt z tylu na przod, bo do tylu ciezko siegac podcierajac sie!!!

Gość gosia 19 :(
a, jak go przerazi widok moich cycków bo kurde jak mi jest zimno to sutki sterczą tylko czasem nie a, jak ciepło to takie nabrzmiałe i jak tu się mu pokazać bez stanika :( Bo jesteśmy ze sobą jakieś 7 miesięcy i on ich nawet nie dotykał a, o pokazaniu się bez stanika nie ma mowy...od jakiś 2 miesięcy mnie błaga żebym stanik zdjeła jak się kochamy już nawet sam próbował to zrobić ale, ja uciekam bo się wstydze ich wyglądu :P Myślałam może żeby jak już tak koniecznie chce je pieścić to zawiąże mu oczy przepaską i niech robi co chce że niby taka zabawa w łóżku to może jak ich dotknie i zobaczy że są nabrzmiałe to nie będzie już chciał ich widzieć ? :O

Gość jkjljkjljl
takie dziewczyny jak wy są najgorsze, przed operacją to są biedne ze maja mały biust, małe cycuszki i wogole... a po operacji robią sie z nich takie kurwiszony i hipokrytki ze jak juz mają ten krowi wymion to sie smieją z innych ze są płaskie ahhh kobiety to załosne stworzenia

No i ten moj chlopak powiedzial jeszcze, ze jak nie zdejme stanika to tez nie bedzie zdejmowal swojego .I bedziemy tak sie kochac w chomontach!!!

ciesz sie w ogole masz....moja ciotka maiła piękne duże piersi i w wieku 35 lat wycieli jednego a za 2 nastepnego:o

podszyw 0/10

Gość naatalkaaa
Też mam mały biust, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy kochać się w staniku. Nie wiem co Ty myślisz, że jak facet zobaczy jak wyglądają to ucieknie, czy jak?:P No to szczególny burak by musiał być :] Nie czekaj aż urosną, znajdź plusy posiadania małych piersi i tego się trzymaj :)

Gość jkjljkjljl
jestes załosna dziewczyno.. to co piszesz to chyba jakis zart albo nieudane prowo, w tym wieku miec umysł gimnazjalistki wstyd, jestes nawet tępa nie jestes, tylko pusta

sama jesteś żałosna...pewnie nie wiesz co to znaczy mieć małe piersi i się mądrzysz....nie jestem typem tępej lafiryndy tylko poprostu mam kompleks małych piersi i nie moge się go wyzbyć :O

Gość naatalkaaa
Znajdz sobie kolezanke co ma jeszcze mniejsze piersi od Ciebie, to sie dowartosciojesz!

Gość no co ty!dziewczyno
wiesz mi urusł w podstawówce,byłam druga bo pierwsza laska miała wcześniej i wieksze.Czułam się strasznie że inne dziewczyny płaskie a mi coś sterczy.W liceum nie było lepiej nosiłam jeszcze takie zwykłe staniki i cycki robiły się mi do szpica,miałam wrażenie że przez to były jeszcze wieksze i wszyscy sie gapią :P.Przy pierwszym chłopaku miałam opory że nie ten kształt itp.Puźniej zaakceptowałam i polubiłam.Powiem Wam dziewczyny że wszystko ma swoje uroki-może i moge ubrać kiece z dekoltem, ale Wy możecie równie sexownie paradować w koszulce bez stanika :)Trzeba się zakceptować ,bo to najprostszy powód do szczęścia.Szukajcie inspiracji np. w necie co laski z małym biustem ubieraja ,żeby wyglądać fajnie.Co do facetów ważne jest chyba uczucie,jesli koleś zerwie lub będzie grymasił ,tzn. że nie jest Wam taki potrzebny i tyle.Kocha się za całokształt a nie cycki ,oczy włosyn itp. Głowa do góry

Gość no co ty!dziewczyno
*urósł

Gość Leviiiiiiiiiiiii jesteś
fałszywym hipokrytą. Pisałeś wczoraj albo przedwczoraj,że najlepiej jakby miała duże piersi,wystającą pupę...' wiec weź nie piertol .. bo wiemy jak to jest.

Gość naatalkaaa
Spadaj podszywie, ja nie robię takich błędów, jak piszę!

same podszywy przed tem zajeły sie sprawa, ale ja i tak muszę powiekszyć bo obciach dorosła kobieta z takim czymś na klacie

Gość mi urosly o jakies pol rozmiar
tzn 'urosly' to moze zle slowo. po roku noszenia dobrze dobranego stanika (mimo ze mam 23 lata) poczytaj na stanikomanii o miseczkach, obwodach. ja zamienilam 75B na 70C/D i mam naprawde ladniejsze piersi, kiedys byly daleko od siebie i mialy dziwny kszttalt, teraz sie zblizyly i maja ksztalt taki bardziej okragly a nie spiczasty jak dawniej

Gość DŻUMAndżi
mam 18 lat i tez bardzo małe cycki :(

Gość raeksa
Gosia a jaki masz rozmiar? ile pod biustem ile w biuscie?

dziewczyny czytac was nie moge! juz 2 wpisy sa o tym,ze laska wazy 60kg i jest gruba albo inne okreslenie tucznik! wy jestescie nienormalne i nie dlatego,ze macie male cycki.Ja mam 169cm i waze 65 kg i kady mi mowi,ze bardzo ladnie wygladam więc o co wam chodzi z tym,ze ejstescie grube ? puknijcie sie w czolo, nie kazda wazy 47 kg !

Gość Leviatan jesteś złamanym
C H U J E M !!!!!!!

Gość tr6-
to nie prawda skoro masz 19 lat to ci jeszcze urosna