Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KInia1109

Brak echa zarodka

Polecane posty

Gość KInia1109

Witam mam 26lat 6 grudnia 2010.miałm ostanią @ zrobiłam 3 testy wszystkie pozytywne 9 stycznia2011 byłam na ostrym dyżuże czułam lekkie pobolewanie brzucha jak przed@ zrobiono mi usg był widoczny pęcherzyk ciążowy 3,3mm lekarz powiedział że to 4tydzień ciąży!!!18.01.2011 udałam się do pani ginekolog na wizytę zbadała mnie stwierdziła że to 5tydzień ciąży dała skierowanie na usg.24.01.2011 poszłam ponownie na usg do strasznie nie przyjemnego lekarza który powiedział tylko że po co ja tutaj przyszłam bo to dopiero 4lub 5 tydzień i widzi tylko pusty pęcherzy ciążowy i że on nie wie czy wszystko jest ok.!!NA drugi dzień umówiłam sie na wizyte do innej pani ginekolog która też nie była w stanie mi powiedzieć czy wszystko jet ok.dała skierowanie na usg za 2 tygodnie.jednak czułam znowu lekkie kłucie po obu stronach podbrzusza

Gość no bo faktycznie jest
jeszcze bardzo wczesnie i zaden lekarz w tym stadium ciazy nic ci nie powie, a ty sama sie nakrecasz latajac po lekarzach o wiele za wczesnie! Poczekaj chociaz co tego 7-8 tygodnia!

hmm no to cos dziwnego, bo teraz powinien juz leciec 8 tydzien Twojej ciazy i powinno juz byc cos widac... chyba, ze owu Ci sie przesunela... idz prywatnie albo do szpitala to szybciej Ci cos powiedza!

Gość PowaznaNaPowaznie
Jak lekarz nie wie czy wszystko jest ok, to kto ma wiedziec do cholery?????

Gość a moze po prostu
zrob HCG beta .bedziesz wiedziala ktory to tydzien .niepotrzebnie sie nakrecasz.szkodzisz swojemu dziecku. wyluzuj troche bo nerwami nic nie wskurasz

Gość aga 1981
na usg serduszko bijace widac ok 7 tyg...wiec to notrmalne ze lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy ciąża się rozwija. Zrob z krwi B-hcg i powtorz badanie min po 3 dniach jezeli Wzrasta TO WSZYSTKO JEST OK

Gość mamsuai pozytywna na formu
POczekaj ejszcze troche. NIe kazda ciaza rozwija sie " ksiazkowo". BOl burzucha na poczatku to zuypelnie normalny objaw. ZNjadz jakeisgos dobrego, poleconego lekarza i pojdz do niego za tydzien. Jesli dobrze sie czujesz, nie krwawisz to nhajprawdoodobniej wsyztko ok. Masz ejszcze jakies objawy ciazy: bolaca piersi, nudnosci, wymioty itp?