Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimorodka33

Ankieta do pracy mgr

Polecane posty

Gość jdskaldfjklas
wypelnilabym ale za trudna, zbyt malo wiem na ten temat:)

Gość kup sobie spirytus salicylowy
wypelnilam, ale trudna... studiujesz poloznictwo?

Gość hyyyyyymmmmm
Ja nie wiem jak promotor mogl zaakceptowac taka ankiete!! przeciez ona jest niepoprawna!! ankieta przede wszystkim powinna byc jasna i czytelna dla kazego ankietowanego!! jak mozesz pytac o takie szczegoly z Twojego kierunku...nie kazdy go studiuje i nie ma zielonego pojecia jakie sa odpowiedzi! a jak sprawdzi w internecie to juz bedziesz miala falszywi wynik :O ja bym powiedziala ze to jest raczej test dla studentow na zaliczenie a nie ankieta :O

wypełniłam. Uważam, że brakuje odpowiedzi - nie wiem - powinna być możliwa za każdym razem, gdy pytasz o wiedzę, a nie tylko w kilku pytaniach

Gość hyyyyyymmmmm
poza tym pytania sa zle poukladane i zadane...najpierw pytasz jakie metody planowania stosujesz po czym nastepne pytanie jest czy stosujesz metody planowania nie ktore pytania sie wykluczaja np jesli ktos nie planuje rodziny to jakie ma dac odpowiedzi w pytaniach w ktorych pytasz o to kto planuje i w ogole...niestety ale ta "ankieta" a raczej "test zaliczeniowy" jest beznadziejny i niepoprawnie skonstruowany...