Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jestem w 23 dniu cyklu,staramy się o dziecko,wczoraj zaobserwowałam że miałam delikatne plamienie dosłownie kilkanaście kropelek i na tym się skończyło. Moje cykle trwają 32-35 dni i nigdy jeszcze nie miałam takich plamień,jak myślicie co to może oznaczać?

Gość śluzikkkkk
moja kolezanka tez tak miała ,teraz jest w ciąży:)

Gość kkobieta na forummm
Wy jestescie chore zaraz Ci o ciąży piszą boshe może a nie musi jenyyyyyyyyy wy macie kafeterianki jakies urojenia co do ciąży bez kitu:O

Gdybyś się tak długo starała o dziecko to też byś tak miała

bardzo bym chciała,ale mogło by go być tylko kilkanaście kropel?

Gość nowa ciezarowka
ja tez tak mialam jakis czas temu ale sie jeszcze nie odwazylam zrobic testu ale wszytsko wyglada na to ze ujrze te dwie kreski

ajjjjj nie chcę się napalać bo ja jak znowu zobaczę 1 kreseczkę to się załamie:/ale fakt faktem nigdy nie miałam takich plamień

Gość nowa ciezarowka
a moze ktoras z ciezarowek powie mi jakie ma uczucia w brzuchu jak jest sie w ciazy chodzi mi o to co czuje sie wtedy bo mnie on nie boli ale czuje go jakby cos tam siedzialo i taka napopmpowana jestem

Gość kwadrat i kolo
Witam wszystkich. Otoz ostatnio mialam grzybice i w trakcie jej grzybicy mialam rozowe plamienia wziełam to za okres bo juz sie spozniałą trwało to 3 dni.Wczoraj rano zobaczyłam krew na bieliznie taka normalna,sama juz zgłupiałam bo nie wiem o co chodzi ale wieczorem miałam juz brązowe plamienia i znikome.Dodam ze zanim dostałm krawienia bolal mnie brzuch a dzis kluję mnie jajnik.Miał ktos tak?

Gość kwadrat i kolo
juz nie bo wszystko jest ok

trzeba było iść z tym do lekarza albo chociaż kupić coś w aptece na to polecam tantu rosa