Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pediatramama

dziecko :(

Polecane posty

niestety z mężem nie mozemy mieć dzieci,jestem z tego powodu zalamana.o niczym innym nie mogę myślec.jest tyle niechcianych ciaż,a ja nigdy się nie doczekam.

Gość taka normalna dziewczyna
adoptujcie jakieś maleństwo... wiem, że to nie to samo ale ja bym tak zrobiła na waszym miejscu bardzo współczuje :(

nie poddawaj sie..czy lekarze wykluczyli juz na 100% to ze nie mozesz biologicznie byc mama?? czasai blokada twki w psychice,poczytaj ksiazke secret albo zobacz ten film po 2..pomysl w ten sposob-jezeli jednak Ty nigdy nie bedziesz mogla urodzic dziecka,to nie oznacza ze nie mozesz byc mama!!mozesz.i to rownie szczesliwa.Zobacz ile dzieciatek nie ma mamy..moze Pan Bóg wybral Ciebie na mame jednego z nich...domyslam sie ze ejst Ci bardzoo bardzoo ciezko,ale pomysl..bedziesz tak samo kochala maluszka ktorego adoptujesz,bo tez bedziesz jego mama.to ze nie nosisz go teraz w swoim brzuchu nie znaczy ze nie dalas mu zycia-oweszem dasz-nowe zycie. z mama i tata. z kotkiem ktorego mu kiedys kupisz,z klockami ktorymi bedziesz sie z nim lub nia bawila.To bedzie tak samo Twoj dzidzius.Do Ciebie ebdzie mowil mamusiu-kosiam Cie.

Gość xxxyz***
o kurcze tyle jest dzieci w domu dziecka weź jakieś będziesz je tak samo kochała ja wlasne

Gość kobietka pytanie maaaa
ojej wspolczuje tobie...to przechodzenie przez cala ciaze jest cenne...probuj szukac lekarzy ktrzy ci pomoga jest wiele teraz sposobow na leczenie bezplodnosci