Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca21

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość pytajaca21

Witam was kobiety i dziewczyny mam 21 lat uwielbiam ciuszki kosmetyki i ogółem fajnie modnie wyglądać lecz nie pracuje obecnie i nie mogę znaleźć pracy mój chłopak z którym jestem od 2,5 roku czasem daje mi 150 czasem 200zł to mało bo praktycznie na 2 rzeczy starcza mi ale słyszę od koleżanek że mój daje mi 500 mój 400 a inien jeszcze więcej mój zarabia 1300 czy wasz facet daje wam kase a może to głupie i te dziewczyny po prostu lecą na kasę choć dodam ze ich faceci więcej niż 2500 nie zarabiają doradźcie mi dodam że bardzo go kocham i zdrada ani sponsoring nie wchodzi w grę faceci tez moga sie wypowiadać

Gość vc z z
chcesz kupowac to sobie zarob albo wez od rodzicow :o

Gość stressssik
wow! nigdy mi facet nie dawał żadnej kasy.

co?facet daje Ci kase?co za idiota,a nie wstyd Ci brac od niego?bo ja bym sie wstydzila. żal.pl

Gość pytajaca21
vc z z rodzice mi nie daja tylko co to jedzenie a pracy szukam

Jestem dorosła, dzięki Bogu zdrowa- mogę więc pracowac i nie muszę ciągnąć kasy od chłopaka. Czasem bywało, że on sfinansował jakiś wspólny wyjazd, ale ja potem proponowałam, że zapłacę za coś innego. Ale żeby dawał mi kasę na ciuchy? Co za pomysł :D

Gość Monia0890
Ja równiez mam 21 lat i chyba bym sie ze wstydu spalila gdyby moj chlopak dal mi kase na ciuchy, kosmetyki, papierosy, tampony, paste do zebow czy cokolwiek innego!!! Skoro juz w tym wieku jest sie na nazwijmy to "utrzymaniu partnera" to co bedzie dalej??? Ty bedziesz siedziec w domu i malowac paznokcie a on bedzie za******dalal w pracy? Jak bym byla facetem to kopnelabym taka dziewczyne soczyscie w dupe. Wiesz, kazdy ma inne podejscie do zycia, ja wyrazam tylko swoje zdanie :) Pzdr

Gość Jalonaa
mi facet tez daje bo niestety u mnie tam gdzie mieszkam w majej miejscowoci pracy nie ma a facet jest z duzego miasta mamy do siebie 35 km zarabia 2500 i daje mi tez 500 zł i jakos nie wstydze sie bo facet od zarabiania jest

Tak jak piszą dziewczyny wyzej- mi by było zwyczajnie wstyd, to poniżające moim zdaniem...

rozumiem jak jest mąż i wtedy daje swojej zonie,ale chlopak?

Gość Jalonaa
Monia0890 ty sie dziewczyno obudź praktycznie co 2 dziewczyna bieze od faceta kase

Gość pytajaca21
rozumiem to dlaczego własnie jak koleżanka tutaj mówi moje znajome tez chcala sie ze mówie facetowi i facet na konto przelewa mi?

Gość Monia0890
No to niech biora, tylko niech pozniej nie placza na kafeteriach, snobkach itp ze takie biedne, poszkodowane, zdradzone i zostawione same sobie. Trzeba mieć trochę honoru drogie Panie!

Gość pytajaca21
a to chyba tu facet zawini monia jak zdradzi? a nie dziewczyna

Gość Monia0890
Wina zawsze jest po 2 stronach. My kobiety tez nie jestesmy takie do konca swiete