Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieprzenikniona

Co byscie wybraly??

Polecane posty

opcja 1. fajna duza typowa weselna sala termin piatkowy obok jeziora http://www.nadjeziorem.hg.pl/galeria.php opcja 2. sala bardziej na urodziny konferencje o 20 zl drozej niz opcja 1 termin sobotni polozona w kompleksie obok kregielni innej duzej sali weselnaj i piekarni PM patrzy na sciane rodem z urzedow w PRL http://www.przyjecia.uprzewoznika.pl/pl/sala-kominkowa/galeria/ Obie opcje maja w sensie zawartosci porownywalne menu

dla mnie obie są podobne - ta druga nie ma tych kolumienek na środku. ale może to wina dobranych zdjęć, pewnie je oglądałaś w realu, więc masz lepszy punkt odniesienia. zdjęcia tej drugiej sali są robione przy świetle dziennym, przez to wygląda mało przytulnie. skoro ta pierwsza ma fajniejsze położenie, to może warto się tym zasugerować - będzie można zrobić sesję nad jeziorem :)

Gość miśka 1308
jeśli piątkowy termin nie stanowi dla Was problemu, brałabym na Waszym miejscu opcje numer 1:P

no wlasnie o to chodzi ze waham sie miedzy fajna sala w piatek a czyms co mi za bardzo nie odpowiada w sobote ja jestem za piatkiem i 1 opcja ze wzgledu na ladna sale weselna atmosfere na dobre opinie znajomych narzeczony jest za 2 opcja ze wzgledu na sobote na sali o atmosferze stypy

Gość miśka 1308
ale wesele zapewne planujecie wcześniej, jeśli odpowiednio wcześnie powiadomicie gości o fakcie, że wesele jest w piątek pewnie wezmą wolne:) no ale decyzja zalezy od Was. Sala bardzo mi się podoba i to jezioro obok:) super zdjęcia mogą być

wezcie piątek ale ślub o pozniejszej godzinie 17-18

na chwile obecna mamy slub w kosciele zajety na piatek o 16 tylko kurcze jak przekonac narzeczonego ?/ probowalam juz argumentow ze mamy gosci na miejscu zreszta male wesele gosic bedziemy zapraszac 3 mies wczensiej wiec to chyba nie taki klopot z urlopem ze zostalo pol roku wiec na paitek latwiej bedzie zalatwic dj czy fotografa w takim czasie mowilam ze ma oboje i rozwiez nasi najblizsi w sensie rodzice skorzystaja z 2 dniowego urlopu okolicznosciowego wiec tez nie widze problemu ze to piatek i nic no poklocilismy sie o to bo ma byc sobota i juz

powiedz, że jak będzie w sobotę, to ty nie przychodzisz - powinno zadziałać :) skoro i tak macie termin w kościele na piątek, to co mu się teraz sobota przyśniła?

Gość hkb
Zdecydowanie opcja nr 1.

XliloX oj niestety nie z nim takie numery jak powiedzialam ze juz nie bede z nim o tym dyskutowac i niech mu bedzie sobota to obraza ze fochy stroje kosciol mamay zarezerwowany pod opcje 1 bo na poczatku myslelismy ze na sobote nie da sie w pol roku nic zalatwic ale potem jescze pojezdzilismy i ewentualnie ze wsyzstkich sobotnich ofert wybralismy opcje 2

Gość miśka 1308
może pójdź na romantyzm:P wiesz, że sobota to tak tradycyjnie, też byś chciała tradycyjnie, ale zawsze marzył ci się ślub nad jeziorem:P żebyście mogli wyjść po północy tylko we dwoje by było romantycznie, już po całym stresie itp:P a poza tym zdjęcia byłyby cudne:P nie znam Twojego narzeczonego, ale ja uderzyłabym w ten deseń:P

Gość lokatka
do Przewoźnika to tylko na kregle :P a tak na serio, to ja bym Przewoźnika nie wybrala, wlasnie ze wzgledu na lokalizacje, jak szukalam sali weselnej to tez tam wjechaliśmy i nic nas tam nie urzekło jeśli znów chodzi o salę Nad jeziorem, to niedawno znajomi byli tam na weselu, i powiedzmy byli średnio zadowoleni... sala robi wrażenie ładnej, na początku, jednak jest dość ciemna i ciasna, a filary przeszkadzają w tańcu. dodatkowo goście siedzą zaraz przy drzwiach z toalety... na prawde bierzecie tylko te dwie sale pod uwage? w tychach jest przeciez tyle pieknych sal wselnych... jednak jak mialabym wybierac to bralabym Nad jeziorem - jesli slub bedzie w lato, bo mozna wyjsc na spacer, i okolica jest piekna i spokojna jesli jednak zimniejsze miesiace, to Przewoźnika pozdawiam :)

lokatka dzieki za wypowiedz wiesz co o nad jeziorem sie nie marwtei ze ciasno itd bo bedziemy miec 20-25 osob hmmm szukalismy w roznych miejscach ale nic sie nie nadaje albo same sale na duze wesela albo malutkie sale na obiad urodzinowy czy komunie tez chcielismy dj i troche miejsca do tanczenia wiec male sale odpadaja a na duzych salach nie zgadzaja sie na 20 osob zreszta smiesznie by to wygladalo pozatym wszedzie nam menu sie nie podobalo myslalam tez jeszcze o jokerze tam termin sobotni Trzeba w koncu cos wybrac czasu juz duzo nie ma zaniedlugo nie bedzie w czym wybierac

Gość karteczka 0007
Ja osobiscie tez bym nie hciała piatku, a pomyślałaś o tym że częśc ludzi to może osoby bardzoi wierzące i nie chcą w piatek tańczyć albo jeść mięsa? takie osoby jeszcze istnieją. Może spróbuj wybrać pod katem tego gdzie jest lepszejedzenie bo udane wesele to przede wszystkim dobra muzyka i dobre jedzenie, wtedy każde wesele będzie miło wspominane choćby było w zwykłej remizie

karteczka 0007 na koniec mszy ksadz da nam i goscia dyspense od potraw miesnych i zabaw wiec nie widze zadnego problemu

Gość lokatka
nie no, faktycznie jesli to ma być imprezka na 25 osób to będzie jak najbardziej ok :) aha jeszcze jedna sprawa, ta sala nad Jeziorem była zalana w trakcie zeszłorocznych powodzi - koleżanka mówiła mi że co chwila ni stąd ni zowąd na podłodze pokazywała się woda, i panie sprzątaczki między gośćmi tańczącymi z mopami latały - może juz tego problemu nie ma, bo znajomi byli tam na weselu na początku grudnia, ale może warto się o takie coś spytać :) a co ja mogę polecić, z mniejszych sal które widziałam to chyba: http://www.hotelflora.pl/ Flora jest to Hotel ale jak piszą maja sale bankietowe do 60os. ja co prawda nie szukałam tam sali na wesele, ale byliśmy w tym hotelu na nocy poślubnej - moge powiedzieć ze jest to tak piękne miejsce, w tak cudownym stylu że z reką na sercu moge ci polecić :) kilka zdjęć sali znajdziesz w Galerii - Sale bankietowe i konferencyjne. http://www.restauracjamagnolia.pl/ ładne otoczenie, duży plac, dość łatwy dojazd, widać że sala jest nowa http://www.restauracja-colloseum.pl/ też przy paprocanach, nie wiem jakie teraz maja ceny, bo jest to ta restauracja gdzie była Magda Gessler http://www.roma.hg.pl/ jest to sala na Czułowie, spokojna okolica, choc troche gorszy dojazd, sala łądna ale przede wszystkim ma z tyłu piękny ogród, w sam raz na cudowną sesje ślubną - nie trzeba jeździć :) http://www.restauracjairys.pl i na koniec sala w której ja miałam wesele, jest to sala jednak większa, ale na prawde bardzo ładna, mnie sie od razu spodobała, właścicielka bardzo fajna, mozna sie z nią dogadać odnośnie wszystkiego, na prawde spełniała każda naszą zachciankę :) Nieprzenikniona, ty jesteś z Tychów? bedę tu zaglądać i jak co to chętnie służę pomocą :) pozdrawiam

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.:)