Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxczxczxczxc

Facet nie kontaktuje się z nieslubnym dzieckiem na żądanie zony

Polecane posty

Gość zxczxczxczxc

Co myslicie o takiej sytuacji: Są małżenstwem/narzeczenstwem. On ma skok w bok. Ze skoku jest dziecko. Żona/narzeczona stawia warnek: albo ona albo widzenia z dzieckeim. On wybiera ją. Jak postrzegacie Jją i jego?

Gość fejsbooch
Ja pewnie zostawiłabym faceta po skoku w bok. Natomiast gdybym mu wybaczyła to na pewno nie zabierałabym dziecku ojca.

Gość zxczxczxczxc
Hmmm dzięki. :)))))))) Ale to nie było na temat :)))))))))))))))

Gość kjakkajak
myśle ze są siebie warci ... tzn ten niby tatuś i jego narzeczona!

Gość ja pierdziuuuuuu
ona to suka, a on cipa tak jak wyżej- są siebie warci- swój do swojego ciągnie :) jest jeszcze coś- w przyrodzie nic nie ginie co pożyczone będzie oddane wielokrotnie :) więc powodzenia wszystkim...

Gość telemelecośtam
Właśnie takie małżeństwo znam. Ta żona jest bardzo fajną dziewczyną i potrafię ją zrozumieć. A jak jakaś puszczalska zgotowała swojemu synkowi taki los, że nie będzie miał taty, to niech ona się o to martwi.

Gość wyglada jak potwór
łatwo wydać wyrok w sprawie ale trudno jest takim parom wiadomo - sex byl, konsekwencje tez powinny byc ale skoro to byla wpadka, skoro on nie kocha tamtej, a swoją zone-narzeczoną to czemu musi byc oddany tej partnerce ze skoku w bok a dziecku moze i lepiej by było gdyby mialo nowego tatusia, matka sie moze postarac, bo na razie to wina matki, ze ma dziecko z obcym nieswoim facetem

Gość wyglada jak potwór
każdy kto nie spotkał się z taką sytuacją w realu odpwie pewnie,ze dziecko powinno miec ojca, ale nikt nie wspomni, ze prawdziwa wina jest po stronie kobiety - ona zawsze wiecej ryzykuje, wiec nie powinna zgodzic sie na seks bez zabezpieczenia

Nie róbcie z faceta cielęcia, które nie umie się zabezpieczyć. Tak samo jak kobieta ponosi konsekwencje. Co do tej pary to uważam, że kobieta nie ma honoru - facet zrobił dziecko innej a ona nadal z nim jest. On z kolei i tak będzie miał z dzieckiem i jego matką kontakty bo będzie musiał płacić alimenty.

Gość ciezkasprawaa
Jeżeli mu wybaczyła to powinna pozwolić mu na kontakt z dzieckiem, dziecko nie jest niczemu winne że 'ZAJĘTEMU' się chciało bzykać, nie uważam ze ta która na to pozwoliła jest bez winy, ale dziecko to dziecko. Jeśli ja bym wybaczyła zdradę z której jest dziecko to nie zabraniałabym kontaktów z dzieckiem , ale ona pewnie się boi, że pod przykrywką dziecka on będzie sobie robił z jego mamusią schadzki.

Gość sorry ale ale
to kobieta sie pwoinna zabezpieczac i to ona ponosi głowną odpowiedzialność no chyba, ze to gwałt byl ale ja nie dopuszczam mysli, że moglabym bezmyslnie uprawiac sex z partnerem nieznajomym, któregho nie byłabym pewna, ze ze mna zostaje moim zdaniem nie musi sie kontaktowac z tym dzieckiem, ale powinien placić alimenty. dziecko nie jest niczemu winne, ale tez z powodu niechcianego ! dziecka nie powinno sie przeorganizowywać swojego życia. trudno, byl taki wypadek, ale przecież gdy bedzie kontaktowal sie z dzieckiem tez utrudni samej matce ułożenie sobie zycia

Kim jest człowiek, który nie chce własnego dziecka widywać, tudzież woli od dziecka partnerkę?

Gość hehehehe dobry
tamten to był niewierny małżonek, a teraz założyła topik zdradzona małżonka :) ot taka licytacja pt. "kto gorszy?" - do rozwodu jak znalazł :) :) :)

Gość zxczxczxczxc
:) Pudło! Nie jestem niczyją małżonką :)))) I nikogo nie parafrazuję. Zdarzyła się mojej rodzinie taka sytuacja, wiec naszła mnie refleksja, jak ja bym sie zachowała w takiej sytuacji na miejscu kobiety stawiającej takie ultimatum. Do kogos tam powyżej: wydaje mi sie, że nie mozna powiedziec, by ta babka nie miała honoru - po prostu sa ze sobą długo, nastał gorszy okres i skok w bok zdarzył sie w tym gorszym czasie. Co do płacenia alimentów; gosc oczywiśie płaci. I uwierzcie mi, można płacic i się nie widywac ze sobą. Tzw. zlecenie stałe.

sorry ale ale to kobieta sie pwoinna zabezpieczac i to ona ponosi głowną odpowiedzialność Chyba sobie jaja robisz A facet w tym wypadku może robić co się jemu żywnie podoba, on nie wie do czego ma penisa i gdzie go wtyka?

Gość Ok !Madame
to powiem tak jak facet facetowi- znasz tylko wersję kobiety (ok) NIGDY żaden facet nie zaliczy wpadki z przypadkową kobietą (chyba, że go perfidnie oszuka), a jeśli to jest romans to nie jest przypadek... Faceci na ogół maja takie rzeczy "przemyślane", różne są powody dlaczego facet poczynają dziecię i uwierz mi, że one nie biorą się z przypadku jest zawsze jakiś cel! czasami strzelany na ślepo, ale...

Gość zxczxczxczxc
Znam wersję ze strony faceta. :(

Tak kochane Kobietki, tłumaczcie sobie tak dalej, że nieślubne dzieci są winą tylko podłej kobiety, która uwiodła Waszego Misia i się nie zabezpieczyła i jest to tylko jej wina i jej problem. Aż któregoś dnia Wasz mężuś powie dokładnie to samo Wam, że dziecka nigdy nie chciałi jest to Wasza wina i Wasz problem. A gdyby kobiety w Polsce były troszkę bardziej solidarne, mogłoby być tak cudnie.

Gość zxczxczxczxc
Widze, że temat znów idzie w niewłaściwą stronę! :)

Gość mamomame
Był tu temat żon których mężowie zaliczyli wpadkę. Większość z nich chciało poprawnie ułożyć stosunki z dzieckiem, niestety kochanki żądały więcej, najczęściej nie pozwalały na kontakty ojca z dzieckiem na neutralnym gruncie. Większość tych związkow się rozpadła . Jaki wniosek.......tego nie da się tak poukładać by zadowolić obie kobiety, no chyba że wielożeństwo.

Gość całkowicie czarny kot
facet to jakas dupa wołowa