Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczonna

Mam 22 lata a wyglądam na 15 !! to jest koszmar !! :(((

Polecane posty

Wszyscy od razu wyglądają na podstawówkę jak się okazuje:) A gdybyś wyglądała na 15 droga autorko to by brali Cię za starszą. Bo dzisiejsze 15 wyglądają w większości na 10 latek więcej

Gość kiszokot
fakt, facet młodo wyglądający ma gorzej. Ja się zastanawiam w jaki sposób ja znajdę robotę...

Gość tez cos powiemmmm
też mam ten problem. mam 22 lata a inni daja mi 16-17 piwa mi nie sprzedaja bez dowodu i pełnego makijazu :p

Gość Maciuś po kreczmanie
dawać tu zdjecia to ocenimy a nie tak na sucho

Gość AUTORKO SĄ DWIE STRONY
medalu ja też sie długo wkurzałam, gdy mnie odmładzano, gdy w wieku 25 lat pytano o dowód gdy kupowałam alkohol.... moj mąż, gdy go poznałam 8 lat temu, zapytał do jakiego liceum chodze haha (a miałam wtedy 22 lata) teraz ma 30 lat, mało kto daje mi 26, powyżej w sumie nikt, ale przeważnie ludzie oceniają mój wygląd na 22-23. trochę to wkurza, trochę bawi... pomyśl, jak fanie bdzie, gdy mając 40 lat ludzie bedą dawać Ci 32 ?/ mnie to na pewno ucieszy :) :P i tak na marginsie.... mogę być czasem 'kłopoty' związane z młodym wyglądem, ale takie miłę i zabawne kłopoty... ja w grudniu byłam na imprezie z dwoma przyjaciółkami. wszystkie mamy mężów, dzieci, impreza to było nasze babskie wyjście do klubu, do którego często chodzilśmy jako studentki. i było tam sporo studentów oczywiście. my miałysmy obrączki na palcach, ale kto by zwrócił uwagę na to.... zresztą ilu młodych facetów nie wie, na którm palcu nosi sie obrączkę ślubną... w każdym razie, zaczął mnie podrwać pewien student, jak stałam przy barze po piwo. to było zabawne, bo zapytał o imię, co studiuję a ja na to 'nic nie studuję'. a on "to na jaki kierunek sie wybierasz po maturze?' a ja sie pięknie uśmiechnęłam i powiedziałam mu, że maturę to ja zdałam 11 lat temu, a co on studiuje? natomaist jemu szczęka dospłonie opadła i jak mnie przepraszał !!! i komplementował, że takak młoda jestem i td :) :D

Gość podobno Ci co mają młody wyglą
d dłużej żyją :D ;)

Gość taki jeden 123
chłopięcych rys nie mam na szczęście w wieku 26 lat ludzie daja mi 23-23 wiec tez sie troche dziwiłem dlaczego jak zgoliłem zarost na 0 to sie mnie o dowód pytali ,,jakieś niedorozwoje ,albo ślepi. Na szczęście zawsze byłem sam bo tak przy koleżankach młodszych w dodatku to trochę siara jak by mnie o dowód jakiś pacan/idiotka zapytał/a ..choc mnie tylko baby pytały zazwyczaj stare

Gość taaa kurvaaaa
Nagle wszystkie wygladacie na 15-18 lat???? :D:D:D jakos na ulicy tego nie widac :O

Gość jest i nie ma dnia
kiedyś tez tak miałam. ZAWSZE WYGLĄDAŁAM NA MLODSZA NIZ JESTEM.KOSZMAR. To było kiedy. Dziś mam 30 lat ... a ludzie myslą ze mam 24-25 lat. Kiedyś był KOSZMAR. Dziś KOMPLEMENT :)

Ja może jak dziecko nie wyglądam ,ale mam 23 lata prawie ,a często dają mi 17-20

Gość jaldiuao;icjxnv
autorko studiujesz w Toruniu?

Gość Girlanda
Też wyglądam młodo i ludzie myślą, że jestem gimnazjalistką.... Jeden gościu kiedyś mi powiedział, że gdyby nie to, iż mam kobiecą figurę, to już w ogóle bym wyglądała dziecinnie. Bo wyglądam młodo z twarzy. Dużo osób mówi mi, że pierwsze wrażenie: dzieciak. Drugie, jak ze mną rozmawiają, to już się sami gubią, bo po rozmowie by mi dali dużo więcej niż mam naprawdę. Aż w końcu okazuje się, że i wygląd i sposób prowadzenia rozmowy ich myli... Ja sie nie martwię wyglądem. Przynajmniej jak moje koleżanki za 20 lat będą przeżywały jak to sie starzeja, ja będę się cieszyła, że wyglądam młodo.

powiem krótko.moja kobieta ma 50 lat.a ja 40.a wygląda mlodziej niz ja. nic dodac ...pozdrawiam

Gość adaaadasdasdads
ALE ZA TO CIPPE AMSZ JAK 40STKA :D

Gość blada dupa o poranku
jak mój facet miał 27 to go o dowód prosili przy wejsciu do pubu, mieliśmy z niego niezłu ubaw, ale on sam się z tego smieje, Ty też się smiej :)

Gość niby mloda babcia po30ce
ja mam35 a wygladam na mniej...niestety. Jedna z moich bylyych niedawnych przelozonych powiedziala mi przy pierwszym spotkaniu, ze wygladma na 23lata...a potrem dodala"no ale ja sie nie znam, nie umiem ocenic wieku"... a niedlugo potem mnie zwolnila choc zapewniala, ze popracuje tam do wrzesnia

Gość JAGODOWA_MALINOWA
HEH, TEZ MAM PODOBNIE,ALE MOJ FACET JEST ZACHWYCONY TA MOJA MLODZIENCZA URODA, MOWIE MI,ZE TO WLASNIE STRASZNIE MU SIE SPODOBALO. DODAM ZE MAM 26 LAT A WYGLADAM TAK NA 15-17. JESTEM FILIGRANOWA, ON TO UWIELBIA, CIESZE SIE ZE SA JESZCZE NA SWIECIE FACECI, KTORZY NIE LECA TYLKO NA TE STRASZNIE STARO WYGLADAJACE PANNY. HEH, A SYTUACJE TEZ MIALAM OSTATNIO SMIESZNA, SZLAM SOBIE Z MAMA, WRACALYSMY Z JAKICHS ZAKUPOW, POCZYM MOJA MAMA SPOTKALA SWOJA KOLEZANKE KTOREJ NIE WIDZIALA WIEKI, NA CO KOLEZANKA PO CHWILI RZEKLA TE SLOWA:"A TO CÓRA PEWNIE?DO KTÓREJ KLASY CHODZISZ? " HEHE, ROZWALIŁO MNIE TO BOWIEM JESTEM JUZ PRAWIE 2 LATA PO STUDIACH, GDY TO USLYSZAŁA NIE MOGŁA UWIERZYC, HEHE... TAK TO JUZ JEST KIDY MA SIE GENY WIECZNEJ MLODOSCI, TE CO JE MAJA WYGRAŁY LOS NA LOTERII CHOC JESZCZE MOGA O TYM NIE WIEDZIEC.

Gość moe moe juz sie tak nie
podniecaj bo nie wygladasz wcale na 15 lat :o Ja bym Ci dała 23-24 lata

Gość haaaaaaaaaaaaaaasssxxx
Najśmieszniejsze jest to ,ze wiekszosc z Was sama sobie wmawia rzekoma ''młodość'' :O Geny młodosci macie ? :classic_cool: Tez myslalam ,ze wygladam mlodo ,ale zapytalam ludzi na uczelni ile mi daja...myslalam ,ze wygladam na 17-18...kazdy powiedzial 22-23-24-25 czyli tyle ile mam (23)... Dla dziecka ,czy nastolatki z podstawówki 23 latka bedzie starą dupą dla osoby po 40stce bedzie wygladala mlodziutko punkt widzenia zalezy....od wieku :D

Gość JAGODOWA_MALINOWA
MOE, JA BYM CI DAŁA WLASNIE 15.

Gość kocicabezcyca
W wieku 30 lat moze to jest miłe ale jak sie ma te dwadziesciakilka to kady ma Cie za jakiegoś niedorozwoja;/

Gość bhjbj
Zauwazylayscie jak kobiety uwielbiaja w takich watkach sie dowartosciowywac i opisywac swoj niby "problem"?:D Okazuje sie, ze kazda wyglada na 10 lat mniej i nikt nie moze kupic alkoholu czy papierosow kiedy przecietny 13latek bez problemu wszystko kupi. Znam 30letnie kobiete, ktora jest przekonana, ze wyglada na 20 lat, szkoda, ze tylko ona:D

Gość Taka ja...
Ciesz się!!!!!!! Ze mną było identycznie i też się denerwowałam, bo chciałam wyglądać poważnie. Dziś mam 33 lata a wyglądam góra na 25 i każdy mi zazdrości a ja bardzi się z tego cieszę :) W moim wieku kobiety wyglądają jak takie podstarzałe ciotki a ja wiecznie młoda i jest supeeeer NAPRAWDĘ!!! :)

Gość fvdcsxz
moe_moe wyglądasz na 27-28 lat, waska bródka wygląda młodziutko, ale rysy masz trzydziechy....i nie pierdziel że dają Ci dużo mniej....chyba tylko dlatego żeby Ci było miło... No może na pierwszy rzut oka wyglądasz na 23-24, ale jak się przyjrzeć to dużo więcej.

Gość mkjhn???
autorko ile masz wzrostu i wagi????