Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kamila159

Facet chyba oszust czy źle zrobilam

Polecane posty

Jak w temacie

poznalam pół roku temu faceta i bardzo mi pomógł, wymieniliśmy się numerami bo wtedy chciał mi pomóc w tej sytuacji, ale byłam w związku i stwierdziłam, ze nie chce pomocy i kontakt ucichł.

Obecnie jestem sama, odezwałam się do niego, bardzo się ucieszył, ogromnie. Okazało się ze mieszka w innym mieście, ale w moim też przebywa. Umówiliśmy się na spotkanie tydzień później. Pisał przez pierwsze 4 dni bardzo często, lecz później zaczął odpisywać po 12 h mówiąc, że miał ogromnie dużo pracy i ze przeprasza, ze taki czas. Odwołał spotkanie dzień przed bo mówił, ze w pracy wysłali go do innego miasta nagle. Powiedziałam ze nie ma problemu i czy tydzień później też tu będzie czy w ogóle zmiana planów nastąpiła? Bo wcześniej podawał dwa terminy

byla cisza cały dzień kompletnie. 
następnego dnia wkurzona napisałam, ze nie zdarza mi się proponować spotkań obcym facetom i wydaje mi się, ze odrobina szczerości w przyszłości to najlepsze rozwiązanie i ze nie powinnam była go w ogóle proponować. W ciągu sekundy (czyli jednak miał telefon), dostałam wiadomość czy to tak na poważnie?. Zapytałam jak myśli,  czy nie jest tak jak myślę ?

w ciągu 3 min dostałam ogromnie dużą wiadomość ile to on ma sms połączeń etc od wszystkich nieodebranych, ze nie może się ogarnąć bo ma tyle pracy od rana do wieczora etc . Napisał, ze z jego szczerością wszystko jest w porządku etc etc

odpisałam ze przepraszam, że nie sądziłam, ze tak ich praca wygląda bo w sumie o niej nie wspominał. Nadmieniłam, ze po prostu tak się poczułam, bo gdy wspomniałam o drugim terminie spotkania to nastąpiła cisza 

on na to ze nie rozumie takich emocji bo jest normalnym człowiekiem 

Odpisałam już coś w formie żartu i to było koniec konwersacji . 
co o tym sądzicie? Może niepotrzebnie wtedy to napisałam. Teraz pisać już nie będę i jestem pewna ze on też nie napisze bo pewnie wziął mnie za kompletną wariatke. Po drugie jakoś miał czas odpisać w ciągu sekundy wtedy, a tak to ignorował pytanie o spotkaniu przez całe dwa dni. Może to zwykły kłamca, nie wiem. 
Ma być u mnie w mieście w weekend kolejny. Myślicie by się odezwać bliżej weekendu?

ma 38 lat

1 minutę temu, Kamila159 napisał:

J
Ma być u mnie w mieście w weekend kolejny. Myślicie by się odezwać bliżej weekendu?

ma 38 lat

TAK I WYŚLIJ MU NUDESY

Edytowano przez Schizolfm

6 minut temu, Sev napisał:

Oszust z tindera?

Poznałam go na żywo ale ma taki komentarz dodany do numeru swojego 😂

3 minuty temu, Kamila159 napisał:

Poznałam go na żywo ale ma taki komentarz dodany do numeru swojego 😂

Zakochałaś się?

3 minuty temu, Sev napisał:

Zakochałaś się?

Co? Nie, bo widzieliśmy się tylko raz dawno temu 😂

Jak ktoś chce to szuka sposobu, a jak nie chce to szuka powodu. Naciskasz za bardzo i facet jak widać nie jest zainteresowany. Jak na moje oko, praca to wymówka. Przecież napisanie SMS - a zajmuje 10 sekund. A tutaj ten Pan coś kombinuje. Może ma kilka opcji do wyboru? 😄

Przed chwilą, Kamila159 napisał:

Zapewne pierwszy i ostatni raz. 

Gdyby był zainteresowany, to sam by Ci zaroponował randkę. Szanuj się kobieto, bo nic z tego nie będzie ☺️

1 minutę temu, Kamila159 napisał:

Wobec tego w jakim celu te debaty? Po co o nim myślisz?

3 minuty temu, Sev napisał:

Wobec tego w jakim celu te debaty? Po co o nim myślisz?

Bo ma nadzieję na coś więcej. A do tanga trzeba dwojga. 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Bo ma nadzieję na coś więcej. A do tanga trzeba dwojga. 

Taki świat złożony jest. Wpadł jej w oko i ma rozprawkę. Czy nadzieję? Kaprys raczej jakby go tu zdemaskować.

37 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Gdyby był zainteresowany, to sam by Ci zaroponował randkę. Szanuj się kobieto, bo nic z tego nie będzie ☺️

Ale wtedy gdy się poznaliśmy byłam w związku. Byłam wtedy z partnerem gdy go poznałam, nie wiedział ze jestem już sama 

39 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Jak ktoś chce to szuka sposobu, a jak nie chce to szuka powodu. Naciskasz za bardzo i facet jak widać nie jest zainteresowany. Jak na moje oko, praca to wymówka. Przecież napisanie SMS - a zajmuje 10 sekund. A tutaj ten Pan coś kombinuje. Może ma kilka opcji do wyboru? 😄

Też wychodzę z tego założenia, że napisanie wiadomości trwa kilka sekund. No nic, odpuszczę 

33 minuty temu, Kamila159 napisał:

Też wychodzę z tego założenia, że napisanie wiadomości trwa kilka sekund. No nic, odpuszczę 

Olej go. Tego kwiatu jest pół światu 😅🤗

1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał:

Błędne podejście jakby ona też nie mogła.

Przeważnie traktujecie jak jakiś towar najlepiej skoczył i potoczył ona czeka.

12 minut temu, Fifofa napisał:

Błędne podejście jakby ona też nie mogła.

Przeważnie traktujecie jak jakiś towar najlepiej skoczył i potoczył ona czeka.

Dlatego zaproponowałam, bardzo się ucieszył, ale kontakt ucichł tłumacząc się pracą … co było dla mnie dziwne, bo sama mam dużo zajęć, ale chociaż mógł odpisać na moją wiadomość… nie znam osoby, która w ogóle nie zagląda na telefon w ciągu dnia ani przez chwilę 

10 minut temu, Kamila159 napisał:

nie znam osoby, która w ogóle nie zagląda na telefon w ciągu dnia ani przez chwilę 

Ja tak robię 

13 minut temu, Kamila159 napisał:

Dlatego zaproponowałam, bardzo się ucieszył, ale kontakt ucichł tłumacząc się pracą … co było dla mnie dziwne, bo sama mam dużo zajęć, ale chociaż mógł odpisać na moją wiadomość… nie znam osoby, która w ogóle nie zagląda na telefon w ciągu dnia ani przez chwilę 

Nieraz dzień bez telefonu to odpoczynek 

Dobrze napisałaś napisz konkretnie niech się określi dokładnie. Będziesz wiedziała zamiast zastanawiać 

17 minut temu, Kamila159 napisał:

Praca to wymówka. Pewnie żona dała mu szlaban na wyjścia 😅😅😅

6 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Bo nie masz znajomych i nie jesteś aktywny zawodowo. 

Raczej bo mam ipada pro 13

15 minut temu, kaszalot poblokowany napisał:

Inny by docenił co nie lubi tak gierek, manipulacji i tresury albo odpowiedniego wychowania. Może nie jesteś w jego typie też

Luźna pochwa po porodzie 

Czasem za wysoko mierzysz. Jak męczy babę emocja to musi mieć kilku niskojakościowych rozsianych to tu to tam jak ją męczy emocja żeby nie cierpieć na takie niestrawności a nie czekać jak żona marynarza bo to nie ma sensu. Paru simpow których nie tkniesz równa się jeden fajny typ 🤔którego też nie tkniesz jeśli się dowie 😭

Edytowano przez kaszalot poblokowany

8 minut temu, kaszalot poblokowany napisał:

Czasem za wysoko mierzysz. Jak męczy babę emocja to musi mieć kilku niskojakościowych rozsianych to tu to tam jak ją męczy emocja żeby nie cierpieć na takie niestrawności a nie czekać jak żona marynarza bo to nie ma sensu. Paru simpow których nie tkniesz równa się jeden fajny typ 🤔którego też nie tkniesz jeśli się dowie 😭

Że wchodzi jednocześnie palec 

38 minut temu, Kamila159 napisał:

Dlatego zaproponowałam, bardzo się ucieszył, ale kontakt ucichł tłumacząc się pracą … co było dla mnie dziwne, bo sama mam dużo zajęć, ale chociaż mógł odpisać na moją wiadomość

Mnie tak anastazje tlumaczyla się pracom remontem mieszkania na wynajem to było przykre ale jak ktoś nie ma nawet 15 minut dziennie to ciebie juz nie chce 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się