Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczonna

Mam 22 lata a wyglądam na 15 !! to jest koszmar !! :(((

Polecane posty

Gość do moe moe
wygladasz na 22-24 lata. w zyciu nie na 18 lat.

Gość do moe moe
bardziej jak z horroru niz jak dziecko

Gość Dolly89
No własnie, mnie tez się wydaje, że część z tych dziewczyn wmawia sobie swój młody wygląd. Ja tez podobno wygladam młodo, ale sama nie wiem na ile to jest prawdą. Takie teksty słyszy się głównei od starszych ludzi, a wiadmo, że dla nich osoba w wieku 25 lat to jeszcze dziecko.

Gość buhehhehehehehe
Wiekszosc z Was sobie to wmawia :D wcale mlodo nie wygladacie :) to rzadkosc

Ciesz sie ze mlodo wygladasz...kiedys bedziesz sie z tego cieszyc.. Ja mam 28 a kaza mi przy kupnie vodki dowod pokazywac...

Gość Mloda133
Ja ci zazdroszczę bo mam 8 lat a wyglądam na 11

Gość gość
Ja mam 30 lat i wygladam na 20 lat i przez to nigdy nie mialem dziewczyny. Nadal leca na mnie nieletnie dziewczyny a juz 15 uwazaja mnie za dziecko.

Gość Dada

Jak kolega powyżej mam trzydzieche i praktycznie od zawsze nie wyglądam na swój wiek, w wieku 20 wyglądałem ponoć na 14-15 (opinia osób postronnych), stąd ciągle jestem wiecznym kawalerem. Sam sobie dawałem góra 23 lata, gdyż mam pewien problem z postrzeganiem ludzi przez pryzmat wieku - osoby sporo młodsze uważałem za rówieśników a ci którzy byli moimi rówieśnikami za osoby podchodzące pod czterdzieche. Ku mojemu zaskoczeniu dopiero po 30 pierwszy raz zauważyłem zainteresowanie moją osobą przez 15-latki tz.n dziwne spojrzenia, uśmiechy... (pierwsze takie doświadczenie życiowe), a lekarz w przychodni zapytał czy posiadam dowód osobisty gdyż nieletnich nie rejestruje. Wiedziałem że wyglądam młodo ale że aż tak żeby wyglądać na przeciętnego 16-18-latka to mnie zwaliło z nóg. Rzeczywiście jak zacząłem przeglądać w sieci fotki chłopaków 16-18 lat i porównywać to ze swoimi, to wygląda na to że posiadam dokładnie takie same rysy twarzy,  stopień jędrności skóry, praktycznie zero zmarszczek, właściwie jestem nie do odróżnienia. Teraz już sam mam problem ze swoją tożsamością, gdyż obecna sytuacja mi bardzo komplikuje życie. Nie wiem co mam myśleć o tych spojrzeniach 16-latek i ich reakcji na ewentualne wyjawienie mojego wieku, a wiem że moje rówieśniczki wyglądają przy mnie trochę jak ciocie i na pewno nie są dziewicami, często bywają już mocno zużyte przez wielu panów, po przejściach i są na kompletnie innym etapie życia uczuciowego niż ja. Nie wiem jak mam sobie ułożyć życie. :(