Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt m in o kozaki

ile par butów zniszczycie przez zime?

Polecane posty

Gość pyt m in o kozaki

mamusie - nosicie buty na obcasie,szpilce czy płaskie? ile wydajecie dla siebie na buty?

Gość kkkkkktttttttaaaa
nudzi ci sie,co?? po co ci to wiedziec? jakie to ma znaczenie? zajmij sie czyms pozytecznym.nie wiem...ugotuj obiad, umyj okna ,poczytaj ksiazke a nie zakladasz takie beznadziejne tematy.ksiazke piszesz,czy co??

Gość na zime mam 3 pary butow
2 na szpilkach, jedne na plaskim. W tym roku kupilam i te 3 pary kosztowaly ok 1000zl. Niestety mi buty sluza tylko jeden sezon jesli chodzi o te na plaskim, a ta szpilkach bede jeszcze miala na druga zime

Gość 3 pary po ok 60
zł- wszystkie szlag trafia po m-cu- duzo chodze pieszo i szpilka odpada

Gość praktyczna mamuśka
kupiłam mellerki za 360 zł i chodzę już 3 zimę, myślę, że kolejne 3 też posłużą :)

Gość moglabys sie tym tak nie przej
2 pary. Jedne za 199zł kupione w ccc tej zimy szlag trafił, a jedne mam z zeszłego roku dokładnie za 70 zł i chyba pochodze w nich też przyszły rok. Już na pewno nie kupię żadnych butów powyżej stówy, skoro te o połowę tańsze są dużo bardziej wytrzymałe :o Aha, buty są na malutkim obcasiku ok 1,5 cm

Gość ja mam ze 3 pary zimowych
ale jedne juz 4 lata, drugie po 3 latach zrobily sie nieco przyciasne w lydce po ciazy, jedne z goretexem wytrzymaly 8 lat, skora wciaz wygladala jak nowa ale pekla podeszwa, przewaznie kupuje po 300 zl-400 zl nbnbhn

Gość ja mam ze 3 pary zimowych
te z goretexu byly nieco drozsze bo chyba ok.500 zl,ale kupilam je zima 2001 roku, padly zima w 2009. Jeszcze nigdy nie kupilam tanich butow (chyba ze na wyprzedazy) bo to sie nie oplaca i chce dobrej jakosci skory, ktora trzyma fason dobrych kilka lat. Ecco i Clarks - polecam

Gość zroznicowana
Ja na butach nie oszczedzam,kupuje zawsze te z wyzszej polki i starcza mi na dwa sezony a i na upartego 3 sezon by wytrzymaly,kupuje przewaznie tak zwane praktyczne,n a podwyzszonym obcasie ale nie za wysokim.W tym roku dalam za swoje kozaki 140untow (mieszkam w Anglii)

Gość tanie sa na 1 m-c
i w kosz

Gość żadnych nie zniszczę
aktualnie mam z 10 par butów w których chodzę w tym roku kupiłam 2 pary - jedne na płaskim takie z kożuszkiem i jedne na koturnie...reszta jest nawet do 5 lat wstecz kupiona np.oficerki .... ... wydaje róznie np ofieceki kosztowały ponad 500zł a te buty na płaskim co kupiłam w tym roku z kożuszkiem 60zł - kupuję to co mi się podoba - jak widze, że buty sa porządne i posłużą kilka sezonów to moge wydac dużo.... ...mam też jedne kozaki na obcasie takie z przed 4 lat - zapłaciła 250zł - a takie solidne no i w modę trafiłam, że nosze nadal co najmniej 2x w tygodniu- także czasem się coś trafi ekstra za mniejsze pieniądze!

Gość a duzo chdzicie pieszo?
czy jeździie autem? ja zdzieram obcasy

Gość upsa
upsa

Gość jfszg
ja mam: 1 na niskim obcasie pod kolano z poprzedniej zimy, ale zniszczone juz są 1 na niskim obcasie, krótkie - używam pierwszy sezon, 1 na wysokim obcasie do kolana - uzywam drugi sezon 1 nad kostkę na wysokim obcasie - używam II sezon poza tym mam jeszcze ze 2 pary starszych butów; ja jeśli kupuję buty to na kilka lat; nie patrzę na markę tylko żeby mi sie podobały ibyły wygodne, ze skóry