Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnnmmnnmvv

Facet napisał mi, że na zdjęciu wyglądam cholernie seksownie. Kłamał?

Polecane posty

Gość mnnmmnnmvv

Czy mógł tak powiedzieć bo zauważył, że ostatnio miałam gorsze dni? Dodam, że on nie ma w tym żadnego interesu, bo mieszkamy baaaardzo daleko od siebie. Powinnam uwierzyć i odpisać "dzięki" czy nie? :O

Gość asffffffffffffasfasdf
Pewnie że ściemnia hehe bo niby czemu masz się mu podobać :P

Zależy czy faktycznie wyglądasz na zdjęciu cholernie sexownie ;) Jak zwykłe zdjęcie to może trochę naciągnął, jak faktycznie jakaś SwEEt focia ;) to może Cie zarywa ;) Jakby nie było - za komplementy się zawsze dziękuje, nawet za te które mają jedynie połechtać Twoje ego :)

Gość mnnmmnnmvv
Nie, to nie sweet focia, ale zwyczajna fotka twarzy ;) Tym bardziej zastanawia mnie, czy twarz może być seksowna?

MałaBlondynka Seksi oczko masz :) A czemu nie widać drugiego?? :P

Gość mnnmmnnmvv
uuuuuuup

Jak mu się podobasz to wszystko może być dla niego sexowne - nawet zdjęcie w dresie ;) Nie każdemu facetowi tylko zdjęcie z wystawionymi cyckami jest sexowne - co innego erotyczne pożądanie a co innego " kurde jaka z niej zajebista dupa" . Po prostu pewnie mu się spodobałaś. Podziękuj i czuj się z tym dobrze bo widocznie jesteś na tyle ładna że nie musisz się rozbierać by pokazać swoją kobiecość :) asffffffffffffasfasdf czekaj cierpliwie aż się wczyta :classic_cool:

MałaBlondynka Aż tak naiwny to ja nie jestem :P

Gość qasfgjkawsdftg
onanizyje sie

asffffffffffffasfasdf No nie wiem nie wiem.. ostatnio jeden tu czekał pół godziny po czym mnie zwyzywał bo tylko "czas zmarnował" :D Są ludzie - są taborety, muszę na wstępie zrobić selekcje i wykluczyć to drugie :classic_cool:

MałaBlondynka No to ładnie go załatwiłaś,ale ja się tak nie wkręcę.Nie ze mną te numery :P Czyli mam rozumieć że teraz mnie postrzegasz w miarę normalnie ??Skoro przeszedłem wstępną selekcję :P

asffffffffffffasfasdf Tak właśnie - nie jesteś taboretem ;) Ale normalności na kafe się nie spotka - też nie jestem naiwna ;)

MałaBlondynka To idąc tym tokiem myślenia,co jest w tobie nienormalnego?? Jeśli mogę wiedzieć :P

asffffffffffffasfasdf Chyba szybciej byłoby wymienić rzeczy normalne :D Z pomocą wujka gugla może stwierdzić u mnie wiele zaburzeń psychicznych ;) Ale tak w skrócie to jestem małym, wrednym, paskudnym, przeklinającym chochlikiem ;)

MałaBlondynka Z tym paskudnym to rozumiem że chodzi o charakter :P A to długo już przesiadujesz na tym forum??Że ja jakoś nie poznałem Cie z tej strony.

Gość vfdzfds
Nie każdemu facetowi tylko zdjęcie z wystawionymi cyckami jest sexowne - co innego erotyczne pożądanie a co innego " kazda kobieta wyglada lepiej nago niż w ubraniu ..

vfdzfds Może, ale to nie wyklucza że kobieta może być sexowna także w ubraniu. Sex to nie tylko tzytzki- ja często gadam na kam i nie muszę pokazywać partii ciała poniżej twarzy by usłyszeć " nie rób tak bo coś mi się dzieje.." a tyczy się do włosów, ust i spojrzenia. Osobiście bardziej satysfakcjonuje mnie takie coś jakbym musiała pokazywać tzytzki - pfff tak to każda może pokazać sex - worek na twarz i za ojczyznę ;) Autorka widocznie ma w sobie coś więcej i to bardzo dobrze :) asffffffffffffasfasdf Tak, tak - charakter. Chociaż nie którzy mówią też że wygląd ale ja jakoś nie mam kompleksów ;) Ideałem o nie, nie - nie jestem, ale akceptuje siebie :P jakoś 3 lata - ale wcześniej inny nick, dużo jako pomarańcza bo nie chciało mi się logować ;) Z tej strony tzn z jakiej? :)

MałaBlondynka No z tej złej strony którą wcześniej wymieniłaś "jestem małym, wrednym, paskudnym, przeklinającym chochlikiem" W sumie to takie przeciwieństwo mnie :P a tym bardziej twój nick. A to jaki miałaś wcześniej nick??No chyba że to teraz tajemnica. vfdzfds "kazda kobieta wyglada lepiej nago niż w ubraniu" Z tym się nie zgodzę bo wiele kobiet wygląda lepiej w ubraniu niż nago,chowając swoje niedoskonałości.

asffffffffffffasfasdf A wcześniejszy to mało ważne ;) I tak mało na ogólnym siedziałam :) To jaki mam charakter nie znaczy że dawałam się tu wciągnąć w głupie spory, kłótnie i wyzwiska ;) Raczej nie udzielałam się w kontrowersyjnych tutaj tematach :)