Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie gotowac!

Co jutro gotujecie na obiad?podawajcie pomysły!

Polecane posty

pewnie że mięcho nie daje gwarancji zdrowia ale ja mam w domu dwóch facetów i papka warzywna z "substytuem sojowym" w grę nie wchodzi.

Gość Kamila XXX
Wcale nie musi byc jakas obrzydliwa papka zeby jesc smacznie, zdrowo i nie zabijac!!!

Naleśniki ze szpinakiem:] Ktoś już wcześniej wspomniał ale ja robię trochę inaczej ;) Szpinak na patelnię + duuuużo ząbków czosnku+ starty żółty ser aby zagęścić szpinak :] Naleśniki + farsz zwijam w trójkąty, maczam w jajku i bułce tartej i podsmażam raz jeszcze :] + ketchup lub sos czosnkowy:] Wysłałam faceta po szpinak...jak nie znajdzie to ma robić zapiekanki:P Jako,że szpinaku nie lubi to coś czuję,że będą jednak zapiekanki:D

Gość a jajajajaj aj jajajajaj
ja dziś zupka- lane ciasto na rosołku pyyycha, + chińszczyzna- czyli piers z kurczaka w kawałeczkach , pieczarki , cebula + sos cos jak na leczo ( ktore zrobiłam w lecie w słoikach) . oraz ryz gotowany z łyżka curry. polecam pychotka

Gość Kamila XXX
Ja lubie balklazana z farszem Myjemy i wydrazamy baklazana , powstana lodeczki 1,5 cm scianki Miazsz kroimy w kosteczki Lodeczki i miazsz zasypujemy sola (zeby nie byl gorzki) zostawiamy na pol godziny, pusci wode, wtedy wszystko pluczemy, lodeczki smarujemy olejem lub oliwa z oliwek Na patelni smazymy cebulke, pieczarki, papryczki, czosnek, doprawiamy koncentratem pomidorowym , pieprzem, sola Farsz wkladamy do lodeczek baklazana, lodeczki ida do piekarnika na 40 minut. Dobre z kus kusem, ryzem.. To prawdziwa uczta, pyszna i aromatyczna i zwierzeta nie cierpia Smacznego

Gość Kamila XXX
Zapomnialam dodac ze warzywa na farsz musza byc drobno pokrojone, w kosteczki

Gość Kamila XXX
Pieczarki w panierce z frytkami i salatka Wegetarianska lazania, zamiast miesa mielonego - miesny substytut albo soczewica albo rozne gatunki fasoli Pizza z warzywami i sosem czosnkowym Rozne pysze zupy z chrupkami z krewetek do pogryzania