Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teresa teresa teresa

Czy to normalne ze ktos na 18tke funduje chlopakowi prostytutke!?

Polecane posty

Wlasnie, slyszalam ze wielu ojcow tak robi. Niestety w przypadku mojego syna byloby to niemozliwe, a nawet nierealne bo ja wychowalam go sama a on niedawno skonczyl swoje 18 wiosenek. I moj glupkowaty ojciec zafundowal mojemu synowi dziwki. Od tej pory nie umiem patrzec na syna, do ojca mam pretensje ze dopuscil sie czegos takiego.

Gość oczywiście że normalne
:)

Gość oczywiście że normalne
Nie wtrącaj się w to ponieważ to są męskie sprawy :)

Normalne???????? Chbya nie moralne!! Ja bym sie nie zgodzila na taki prezent! To jest chore! Podwaza wszystkie wartosci jakie sie chcialo przekazac przez cale dziecinstwo! Od rodzico , dziadka taki prezent???? To chyba tylko sorry ale idiota moze wpasc na taki pomysl.

Gość powinnas byc
wdzieczna ze Twoj syn ma takiego dziadka, synkowie wychowywani pod mamusinymi skrzydlami do konca zycia zostaja prawiczkami a tak skoro Twoj synek nie ma meskiego wzorca to ktos zadbal oto by chlopak rozladowal swoje napiecia seksualne.

Gość on2xmln
dosyc popularne :)

Tylko ze ja o tym prezencie uslyszalam dopiero po fakcie. Nie mialam wplywu na to ze moj tata podaruje mojemu synowi cos takiego na 18stke, wiedzialam ze ojciec chodzi po takich domach publicznych ale nie przyszlo mi nawet do glowy ze moze angazowac takie cos moje dziecko.

Gość no tak...njuytvnjknj
sex z prostytutką to nie wyczekiwana któraśtam randka z ukochaną dziewczyną niestety.

Gość powinnas byc
Ale potrzeby mlodego czlowieka zostaly zaspokojone, lepsze to niz masturbacja.

Gość iffbgh
Dori30 to jakaś skończona idiotka. Chciałbym mieć takiego wyluzowanego ojca - widać ojciec jest nie tylko nauczycielem ale i kumplem i kimś kto rozumie drugą osobę. Ojciec ma być najlepszym kumplem z którym się idzie na ryby, na piwo, wódkę, pokera do jego kumpli i na dziwki. Bardzo dobre wartości przekazuje młodemu - tyle że z perspektywy mężczyzny a nie kobiety, bo one przecież muszą być zawsze anty do wszystkiego, zacofane w swojej zaściankowości nie umieją zrozumieć, że dziwka to nie kobieta tylko wyrafinowane żywe narzędzie do masturbacji które się wypożycza na określony czas.

Gość mnie to dziwi
że dziadek daje wnukowi taki prezent?:O Stary zbok.

pierwszy raz z obcą babą ,nie mówiąc już że bez uczucia,że wzorzec kobiety nie taki,nijak się ma do związku miłości i miłości fizycznej która jest tego konsekwencją.Nie wierzę że to pozytywnie będzie rzutować na jego przyszłe życie(może dziadek chodzi bo też miał pierwszą prostytutkę?)

Sorry ale nawet jak dorosły zdrowy facet woli dziwki niż stałą partnerkę to coś z nim nie tak.

Gość bnghjvh
was chyba do końca pogieło - czemu wy mieszacie onanizm czyli seks z prostytutką do miłości i związków?

onanizm to nie sex z prostytutką.Mówimy o młodym chłopaku który zaczyna życie sexualne tam gdzie inni kończą...

Dlamnie to patologia dac taki prezent. Dziadziomogl rownie dobrze dac pieniadze, a co mlody by z tym zrobil , to juz jego wybor.

Gość okropnee
Ale też synek miał pierwszą kobietę. Jeszcze syf w prezencie się by przydał na pamiątkę.