Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gi890764eex

Jestem za ładny dla mojej żony

Polecane posty

Gość gi890764eex

Zawsze to wiedziałem, ale myślałem że ją kocham wystarczająco żeby tego nie odczuwać. Jednak coraz częściej przekonuję się że popełniłem błąd, nie odczuwam przyjemności estetycznej patrząc na nią, tak jak si ę patrzy na ukochanego człowieka. Nie odczuwam wzruszenia, namiętności, czuję po prostu że coś ciepłego leży koło mnie, równie dobrze mógłby być to kaloryfer. Chodzimy na przyjęcia, to wszyscy się dziwią że to moja żona, ponadto jest tyle pięknych i fajnych dziewczyn. Jest mi źle i zaczynam się naprawdę wstydzić jej.

Gość psycholożka od siedmiu bolesci
typowe, najszczesliwsze sa pary o podobnej atrakcyjnosci, juz pomijajać fakt że w ogole osoby atrakcyjne maja lepiej a może określ co Ci sie w Twojej żonie nie podoba ?

o kurde, to nie mogles zaczekac z oswiadczynami?? tak to jest jak sie bierze slub bedac w fazie zakochania.

Gość gi890764eex
nie podoba mi się to że spodobała mi się bardzo pewna kobieta, potem poznała moją żonę i miała taką dziwną twarz, to mnie oświeciło, wcześniej tego nie widziałem.

Gość gi890764eex
czasem idę z żoną za rękę i tak mam ochotę ją puścić, żeby nikt nie pomyślał że to moja żona

Gość yo yo
to po co sie z nią zeniłes? a pozatym ,nie masz za wysokiego ego dla jednej mozesz byc przystojny ,a inna moze nie popatrzec na Ciebie.

ale korwa konkretnie ? nos? figura? włosy?

Gość gi890764eex
mamy ładne dzieci, ale ładne są po mnie

Gość gi890764eex
jak ide z moją zoną,lub np ona przygotowuje obiad mam ochote puścić bąka,zawsze tak robie gdy mi coś sie nie podoba

:D:D:D czy to poyebane prowo czy powiesz w końcu co w niej jest brzydkiego ?

Gość gi890764eex
tu nie chodzi tylko o urodę, jest przeciętna ale też charakter ma zupełnie inny, wkurwia mnie na każdym kroku.

Gość thdhhh
ale to trzeba bylo myslec chlopie wczesniej a nie teraz poza tym charakter sie liczy bo ty za 20 lat bedziesz mial zmarchy i kurze lapy !

Gość nie-durna baba
popros zone zeby wylala ci na morde kwas, to rozwiaze sprawe :)

Gość gi890764eex
z tym bąkiem to podszyw

Gość se se se
głupia ta twoja żona, wyszła za idiotę

Cześć prowokacjo :) Jakby jakiś facet miał naprawdę taki problem to już spieszę z pomocą - wyślij ją na zajęcia rekreacyjne i do kosmetyczki. Oczywiście fundując jej to w celu ratowania małżeństwa: - aquaaerobik, - inny fitness, - masaż antycellulitowy, - mikrodermabrazja na twarz, - regulacja i farbowanie brwi, - sztuczne rzęsy (lalunie, za którymi się oglądasz je mają), - depilacja wąsika i całej reszty, - strzyżenie i farbowanie włosów, - zakupy odzieżowe.

Gość ULKA.KULKA
to się oszpeć d e b i l u

Gość gi890764eex
no własnie, jestem atrakcyjny, koleżanki żony piszczą na mój widok, chcę się zakochać w kimś kto jest do mnie podobny, podobnie reaguje, podobnie myśli i wygląda. I podobnie uwielbia gorący seks. Brakuje mi seksu. Brakuje mi pięknej kobiety.

Gość gi890764eex
aquaaerobik, - inny fitness, - masaż antycellulitowy, - mikrodermabrazja na twarz, - regulacja i farbowanie brwi, - sztuczne rzęsy (lalunie, za którymi się oglądasz je mają), - depilacja wąsika i całej reszty, - strzyżenie i farbowanie włosów, - zakupy odzieżowe. Jak można być tak durnym żeby wierzyć że to zmieni człowieka?? Musieli by jej jeszcze przeszczepić mózg i wyciągnąć jakieś 50 cm na kole

Nie ma brzydkich kobiet, są tylko niekochane. Co do charakteru to już gorsza sprawa. Rzuć ją ;) Podsuń jej jakąś ciekawą książkę, może się wkręci i poszerzy horyzonty, zapisz ją na kurs języka obcego i obiecaj, że jak się nauczy to ją zabierzesz do kraju, w którym się nim posługują na wakacje, niekoniecznie do Iraku.

Gość thdhhh
pokaz swoje zdj ocenimy czy jestes przystojny haha

Jesteś pewny, że tylko za ładny? Mnie się wydaje, że też i za głupi.Po prostu "pyrlać" Ci się chce z kobietką, tyle , że nie z żona, czujesz się znudzony.

Urodę da się poprawić, z charakterem gorzej. Może widzi jaki jesteś dla niej beznadziejny i stąd taka zmiana po ślubie. Błąd zrobiła, że Ci się oświadczyła.

Gość sisters
dajcie spokój - po co miałaby sie kobiecina " katować " dla kogoś takiego? ? co to za facet ,zeby sieswoja własną urodą zachwycał ? oj , człowieli , czuje w tobie dziwną miękkość i już widzzę te kocie ruchy ... jeśli wiesz co mam na myśli ...:):):)

Gość gi890764eex
nie zachwycam się swoją urodą, ale chcę się zachwycać kobietą, jej uśmiechem, tym że się świetnie rozumiemy. A tak wieczne zgrzyty, o byle problem. W ogóle jest strasznie zazdrosna o mnie, ciągle przy ludziach podkreśla -to jest MOJ MAZ!! Chcę koleżanki a nie cerbera

Gość thdhhh
jestem czarnulką wysoką szczupła duże brąz oczy , mam straszne powodzenie ale sie nie wywyższam i mam przeciętnego chłopaka , ale doceniam go za to że jest wspaniały bo uroda znika po jakimś czasie , a z tego co mowisz nudzi ci sie i ewidentnie szukasz przygod to chore... zmien lekarza ;]

Gość gi890764eex
ale ona nie jest wspaniała i nie daje mi rozkoszy w łóżku, może po prostu facet wie jak ci dogodzić