Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gi890764eex

Jestem za ładny dla mojej żony

Polecane posty

Gość taki ktos sobie gdzies tam
Ale dlaczego przeklinasz i wyzywasz Kogos,kto ma inne myslenie niz Ty i inne poglady:O.Troche empatii :O A my nikomu nie slodzimy,bo Faceta na oczy nie widzialysmy,poza tym mamy swoich i nie potrzebujemy Mu tu ego podnosic,bo On sam wie najlepiej i nawet jak pokazee zdjecie,a My mu napiszemy,ze ma piekna Zone a On sam przecienty,to to nic nie zmieni w jego odczuciach wizualnych,nie wmowicie Mu :)

Wy to byscie tak chcialy,zeby pokazal fote,zmieszac Go z blotem,wysmiac,ponizyc,taki odwet jakby za siebie,bo same pewnie paszczury grube. Rysow twarzy nie zmienisz,ktos tu radzil,daj na kosmetyczke,fryzjera :O po proznicy moim zdaniem

Gość matatakaka
gi890764eex --> w takim razie gdzie miałeś oczy jak się pobieraliście? Po latach się obudziłeś? I pytanie- dlaczego wziąłeś z nią ślub?

Wezcie juz przestancie Mub zarzucac wiecznie to samo,gdzie mial oczy.To juz ustalilismy,skupmy sie na meritum

Gość matatakaka
jak już ktoś napisał na pierwszej stronie: niech żonę zapisze na jakieś zajęcia odchudzające, weźmie do fryzjera, kosmetyczki. A on nic tylko narzekać. Wyrazy współczucia.

Gość rosjatostanumyslu
Jednak coś w tym jest, że Rosja to nie kraj. Rosja to stan umysłu! http://rosjatostanumyslu.pl Sprawdź sam!

??? to o co się z nią żeniłeś? przecież kiedys Ci się podobała. wtedy też były ładne dziewczyny (ladniejsze od niej) i jakoś nie zwracałeś uwagi, to skąd taka zmiana?

Słuchaj, a może te piekna paniusia, którą jesteś tak zachwycony, pomyślała odwrotnie niż sądzisz?? Może pomyslała: " jaka fajna kobitka, a takiego paszczura i buraka wzieła sobie za męża.." Narcyz jesteś straszny, żebyś czasem sie nie przeliczył chłopczyku z morskiej piany :))

ok autorze poczytałam kilka Twoich postów i Cię zrozumiałam; chciałeś dobrze żeniąc sięz nią, ale życie zweryfikowało swoje i nie przejmuj się pierdoleniem zazdrosnych brzydul