Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praktyczna mamuśka

Gdzie kupię duże śliniaki ??? I jakie produkty do jedzenia łyżeczką ?

Polecane posty

Gość praktyczna mamuśka

Pomocy, nigdzie nie mogę dostac dużych śliniaków dla synka 15 m-cy. Taki , żeby zasłonił cały przód, bo synek sam się uczy jeśc. I jakie produkty polecacie do nauki samodzielnego jedzenia łyżką, żeby nie spadały z łyżeczki, purre ziemniaczane, co jeszcze ?

Gość w ikei
sa fajne duze sliniaki z rekawami

Gość praktyczna mamuśka
mam 200 km do IKEI, nie chcę z rękawami, mam taki z H&M, ciężko się zakłada i jest za sztywny, jedzenie wpada pod szyjkę i brudzi bluzkę, naj;epiej takie zwykłe na rzep, albo wkładane przez głowę, widziałam takie, ale malutkie

Gość mój nie chce śliniaka
zakładam mu stara bluzkę, lub serwetkę pod szyje - gumowy śliniak od razu ściąga... mały ma 19 miesięcy, nam przydała się łyżeczka z tupperware w etui - bardzo poręczna dla dziecka i dla mamy nawet poza domem... ...synek je bardzo ładnie - zwykłymi sztućcami ... zaczynał od słodkich serków i kaszek....później zabrał sie z widelec - świetnie nabija na niego gotowane kawałki marchewek, robię mu malutkie pulpeciki, lub kroję pieczone mięsko w kosteczkę.... z ziemniakami ubitymi idzie mu kiepsko, woli kluski śląskie lub lepiej kopytka (są miększe).

Gość sa w mothercare i ikei na 100%
z rekawami. cos slabo szukasz. do jedzenia dosun dzieciaka do stolu, poluz mu nieslizgajaca sie podkladke ktora mozna latwo wyczyscic, poluz ciezka ceramiczka miske ktora nie bedzie sie bawic (plastiki i melamina sa dpo dupy) i daj gleboka plastikowa albo stalowa lyzeczke. starczy.

poloz *

bywaja tez z golfem, ale rzadziej

Gość chyba w
rossmanie widziałam takie

ja kupiłam ostatnio bardzo fajny duży śliniak dla córy 2 latka w sklepie www.mymonki.pl a moja znajoma ostatnio znalazła tam fartuszek (ala śliniak) dla swojej 10 letniej córeczki, która jest niepełnosprawna. Nigdzie nie mogła takiego znaleźć, dopiero tam jej się udało. Polecam ich śliniaki, bo są duże, trwałe, kolorowe, na rzep, a przede wszystkim dobrze zakrywają - nóżki też ;) wzorów mają co nie miara. aha: dużo rzeczy dla przedszkolaków i akcesoria do karmienia też ;)

Gość sama zrób
kawałek materiału kup,obszyj,doszyj dwie tasiemki i po problemie,ze 3 takie sobie zrób na zmianę

Gość emilkafufka
http://allegro.pl/sliniak-bandana-i1750452008.html tu mozesz kupic fajne sliniaki, dobre do karmienia i podczas zabkowania i nadmiernego slinienia sie dziecka, ja mam juz takich ponad tuzin i bardzo sobie chwale. chronia ubranie przed przemoczeniem a jednoczesnie wygladaja naprawde cool co jest bardz praktyczne zwlaszcza, ze w uzyciu 24h Antek nawet ich nie zrywa...goraco polecam, bardzo trendy..

ja mam sliniak duzy i nie z bawelny tylko taki ktory sie nie brudzi.tzn nie trzeba go prac tylko mozna umyc i jest kieszonka na jedzenie ze tam moze wpadac

Gość gość
ja kupiłam śliniaczki Ruby w sklepie bellbino.pl są wysokiej jakości i bardzo mięciutkie

Gość gość
W pepco są :-)

Gość gość
Tam ci uszyją jaki chcesz i z czego chcesz babyjoy.pl

Gość gość
www.ebiton24.com/sliniak-z-dlugim-rekawem-12-24-m-cy-little-monster-granat-id-8406 a taki? jest w duzym rozmiarze, a podobno się dobrze sprawdzają, zakłada się jak bluzeczkę. Co do podawania jedzenia to ciekawa opcją dla maluchów jest ta łyżeczka z podajnikiem :) www.ebiton24.com/lyzeczka-z-zasobnikiem-orange-id-4043

Gość gość
Kupisz w ; babyjoy.pl

Gość gość
Serio? 15 miesiecy i nie umie jesc? Jakies uposledzone jest to dziecko?