Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi1964

kochanka

Polecane posty

Mam kochankę od 3 lat .Była to przyjaciółka mojej żony.Moja żona kryła ją jak ona miała romanse prze demnom .Kochanka moja zawsze zdradzała swego męża rawie 20 lat wiem o tym też nawet ma 2 dzieci z innym mężczyzną .Ale stało sie zakochałem sie w niej Moja żona cały czas szpera weszy i udowadnia mi że ją zdradzam ale ja sie wyieram .Wszyscy mają ją za durnia że sobie wymyśliła że ja taki odpowiedzialny mąż i ojciec 2 dzieci ją zdradzam .Wszyscy od niej sie odwracają bo ja zaprzeczam kochanka moja też .Nawet wulgarnie mówię na kochankę a ona wypierając się naszego romansu też źle na mnie mówi .Wiem jedno teraz ona nie chce zoztawić dzieci i męza ale wiem że kiedyś będziemy razem.Napewno jak by żona znalazła dowody wyżucą nas obojga z domów .Pomużcie i doradcie co zrobić i czy ja będe z nją szczęśliwy jak tylu mjała kochanków i nie przyznaje się nawet dlamnie donich .Co robić

Gość jeejkuuuuu
jejku, ale debil!!!!!!! ło matko!!! naucz się pisać po polsku!!!

Gość sereyu6dr
taki stary a taki głupi dobrze wiesz ze i ty jej sie kiedyś znydzisz po co ci taka ku.....

Ale zrozumcie kocham kochankę .Ona mnie zawsze rozumie rozmawia ze mną wspiera gdy mam wojny w domu .Jak jestem w pracy dużo rozmawiamy przez telefon.Wiem ona ma komfortową sytułacię bo jej mąż jej wierzy ona ma w domu spokuj o którym ja moge marzyć ,żona na każdym kroku wypomina mi że ją zdradzam każe mi wyznać prawdę i odejść .Nie mam odwgi jej powiedzieć bo się boje że będe sam.Widze że żona się tym zadręcza wiem że zrobiłem z mego życia piekło ale wiem że kochanka jest dlamnie wszystkim o niczym nie myślę i nie marzę jak o tym abym z nią zamieszkał .

Wiem że nasz zwjązek nie ma przyszłości ona ma 4 dzieci ja 2 ona nie ma pracy ja mam komornika bo przez to wszystko nie myślałem i zaniedbywałem rodzine moje dzieci są wspaniałe grzeczne bardzo dobrze się uczą jej są nie zdyscyplinowane powtażają klase są takie inne .Proszę pomużcie mi bo zwarjuję kochankę zawsze posłucham nawet pare razy udeżyłem żone w obronie że źle mówi o kochance .Ale kochanka zawsze mówi że jestem najważniejszym mężczyzną w jej życiu i że pachnę i że jestem taki męski silny obdaża mnie uczuciem .Ale zaczynam wątpić czy tak jest bo gdy by mnie kochała czy pozwoliła bym mjał piekło czy zostawiła by wszystko i poszła razem ze mną nie patrzyła by nanic .POMOCY>>>>>>>

Gość amelka13579
Nie wystarczająca długośc ? Wejdz na dyskrecja.pl