Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejjjna romantyczkaaa

Powiedzcie tak SZCZERZE...

Polecane posty

Gość Kitebbb
Może nie prowo, ale i tak na 95%, gdy sie z kimś zwiąże, to da mu przed ślubem.

Gość ja ci powiem tak...
krotko i zwiezle po chuj czekac.. na co tu kurwa czekac ;p tyle straconych upojnych nocy i tyle lat kiedy moglobym to robic;p no sorry ale slub zamierzam wziac w wieku 26-27 lat a wspolzycie zaczelam w wieku 19 i jestem z jednym facetem prawie 3 lata i z nim mam zamiar byc juz do konca a im dluzej z nim jestem tym wieksza mam ochote na niego, tak owszem jestem niewyzyta bo pragne swojego faceta tego jedynego i przezylam z nim zajebiste chwile i zajebisty seks i niczego nie zaluje.. zycie jest tylko jedno trzeba korzystac, poza tym zalezy w jakim wieku chcesz zwiac slub jest majac 25 lat i w gore to wspolczuje ze tak pozno zaczniesz korzystac z zycia... i co chcesz czekac zeby oddac sie facetowi ale ty nie bedziesz jego pierwsza bo gwaranuje ze prawiczkow po 20 jest bardzo malo;p

Gość autorka się chyba za dużo
kiepskich romansideł naczytała:/

Gość katia255
jak mozna brac z kims slub i nigdy nie widziec ptaszka swojego chlopa, a on ma nie wiedziec co masz pod majtkami?? jak zyje na tym swiecie i mam naprawde mase znajomych i srednio slubow w roku mam 5-6 to z takim dziwactwem sie nie spotkalam. macanko tez nie wchodzi w gre? nie miglabym byc z taka cnotka niewydymka. jak sie kocha dwoje ludzi, chca spedzic ze soba zycie, planuja slub to po kij tak sie meczyc i wyobrazac sobie jakies rumience na weselu? masakra!!

Gość peters
beznadziejjjna romantyczkooo, No więc ja jestem takim przypadkiem (ale poczekaj zanim wpadniesz w szał radości). Tak się składa, że czekam na swoją dziewczynę z seksem i to czekam już w sumie od długiego czasu. Nie z powodów religijnych tylko dlatego, że mi na niej zależy. Jednak na podstawie swojego doświadczenia myślę, że to baardzo trudna sprawa i w 99/100 przypadków może się skończyć źle. mógłbym dużo powiedzieć na ten temat, ale nie mam zamiaru Cie przekonywać do swoich racji... to i tak Twoja decyzja, jak chcesz to wszystko przeżyć i co jest dla Ciebie najważniejsze... czyli kończąc, tak, jest to możliwe, ale bardzo rzadkie i jeszcze bardziej trudne

Znajdzie sie, ciezko bedzie ale sie znajdzie taki co poczeka.... tylko po co? nocy poslubnej nie ma - kazdy z mlodych jest zmeczony jak niewiadomo co, jak nie pijany...

Gość bobek27777
mam kolege, ktory byl dlugi czas z taka dziewczyna. dziewczyna byla genralnie w porzadku, madra, atrkacyjna. ale byla dziewica i chciala zachowac to do slubu. miala 25 lat. kolega 28 i mial pewne doswiadczenie. ona zwodzila go dlugo..ze moze zrobia to na wakacjach, potem moze w sylewstra a potem chciala na majowce. byli ze soba juz ponad dwa lata, on jej sie juz oswiadczyl nawet i dopiero wtedy mu powiedziala ze go zwodzila, bala sie powiedziec prawdy, ze ona chce byc dziewica do slubu. minelo kolejne pol roku. moj kolega nie wytrzymal, w pracy przystawiala sie do niego ladna kolezanka, zaczal z nia sypiac. tylko seks, nic do niej nie czul, ona tak samo. narzeczona sie dowiedziala, zerwala z nim. po 3 miesiacach miala juz nowego kolesia. tak sie sklada ze ja go znam i zawsze jak sie widzimy mowi ze ja puka kazdego wieczora, tylko lozko sie trzesie. i jak tu zrozumiec baby???? szkoda, ze z tym moim pierwszym kolega tworzyla super pare. no ale miala jakies widzimisie, ze 25 lat to za wczesnie na seks, no to blaaaaaaaagam.....

Gość guido85
Peters, chcesz mi powiedzieć że nic na boku nie kręcisz? Autorko, żaden facet nie wytrzyma, chyba że po prostu nie lubi seksu.

katia Po co te wyzwiska? Nikomu krzywdy nie robię. To mój wybór. I skąd ta obsesja na punkcie oglądania genitaliów? ;) Nie mam waginy w poprzek, by mi komisyjnie zaglądać w majtki. :D Poza tym nie wykluczam subtelnych pieszczot i pocałunków przed ślubem. Jednak pełen negliż i PRAWDZIWE, namiętne pieszczoty wolałabym zachować na noc poślubną. Przez Was czuję się jak dinozaur! :)

Gość ale....
"... Takie kobiety jak ona wymarły jakiś czas temu....." "uwazam, ze nie wymarly, ale nie maja dostepu do netu ...." hahahaha.... i to pisze facet w dobie niezłego przepływu informacji na temat kryptogejów a ta cała Pretadorka za nim normalnie żałość:O straciłam do was resztki szacunku

Gość ale....
"Poza tym nie wykluczam subtelnych pieszczot i pocałunków przed ślubem. Jednak pełen negliż i PRAWDZIWE, namiętne pieszczoty wolałabym zachować na noc poślubną." :D:D:D:D to faktycznie będziesz 100% dziewicą:D:D czyli anal i oral tak, byle nie pełny stosunek:D to dopiero hipokryzja iście katolicka:O

Gość ale....
Najbardziej lubię to robic z koniem Z nim nie trzeba czekać do ślubu Polecam :D:D:D

Gość ale....
może ty z koniem, podszywie:O

Gość Aidka
Z koniem nie można! To jest karalne!

Gość Beeee
22:28 [zgłoś do usunięcia] ale.... "Poza tym nie wykluczam subtelnych pieszczot i pocałunków przed ślubem. Jednak pełen negliż i PRAWDZIWE, namiętne pieszczoty wolałabym zachować na noc poślubną." to faktycznie będziesz 100% dziewicą czyli anal i oral tak, byle nie pełny stosunek to dopiero hipokryzja iście katolicka popieram!!!

Bo anal i oral to takie SUBTELNE pieszczoty. :O

Gość Beeee
:D tak, tak, a ty nadal po tym będziesz dziewicą :D

Gość Aidka
Takie mamy teraz społeczeństwo. Dla nich anal i oral to subtelne pieszczoty. Patologia, jednym słowem.

Gość Beeee
22:00 [zgłoś do usunięcia] Predatorka Jednak zdarzają się mądre 22-latki. To pocieszające. Może czas, abyś się nauczyła czytać ze zrozumieniem?:O

Beznadziejna, to co piszesz jest piękne. Są tacy mężczyźni, choć fakt, dziś trzeba dużo wiary żeby mieć zasady. I żeby pragnąć jako mężczyzna rodziny, żony i tak dalej. Ale co Ci przeszkadza w wierze? Wierzący mężczyzna to niekoniecznie dewot. Nb. pomyśl czy nie powinnaś w takim razie zmienić otoczenia na takie, gdzie bywają faceci poważni? Takiego mężyczny raczej nie poznasz na dyskotece czy klubie.

Gość wlasnie na co to czekac
jak nocy poslubnej nie ma kazdy zmeczony za za kilka godzin poprwiny.. zaryzykuje stwierdzeniem ze wiekszosc po weselu idzie prosto do lozka spac a nie sie kochac.. ty bedziesz chciala seksu a on powie ze chce spac i co??? nie bedziesz czula zalu do niego i do samej siebie ze czekalas a on wcale tego nie docenia??? facet owszem szanuje kobiete jak ona sie szanuje ale seks z ukochanych to nie znaczy ze jestes kurwą. bo fceci tez lubia jak kobieta ich zaspokaja... taka prawda...chcesz zeby przez caly ten czas na recznym jechal;p bez sensu ;p facet ma swoje potrzeby i ja jako kobieta mowie ze staram sie byc w sypialni dziwką mojego faceta

A sądząc po komentarzach tutaj: tylko smutne, że żyjemy w czasach, kiedy dziewczyna, która się szanuje i chce kochać jedynego mężczyznę jest nazywana dziwadłem. Beznadziejna, w tym porąbanym świecie stojącym na głowie wartości i dobra są trudne i wymagają więcej wysiłku niż kiedyś. Nie bój się wiary, ona pomaga, daje fundament by oprzeć się tym wszystkimi głupotom.

Gość feezer
beznadziejjjna romantyczkaaa a czy masz juz kogoś, czy tylko na razie tak teoretyzujesz? Jasne że znajdą sie faceci którzy poczekają Tylko nie każ im za długo czekać poznacie się zakochacie po jakimś czasie on będzie chciał się posunąć dalej ty powiesz że chcesz poczekać 7-8/10 da sobie spokój (statystyki wyssane z palca) 2-3/10 poczeka z rok 1-2/10 poczeka ze dwa lata szybki slub i szczęśliwe zakończenie ;) jak będziesz miała szczęście to trafisz na tych bardziej cierpliwych powodzenia:)

Gość Beeee
tylko smutne, że żyjemy w czasach, kiedy dziewczyna, która się szanuje i chce kochać jedynego mężczyznę jest nazywana dziwadłem. to nie o to chodzi, że dziwadłem, ale jeśli już deklaruje dziewictwo,to dziewictwo, a nie jakieś półśrodki bo dziewictwo, to nie kawałek ciała /błona/, tylko określona postawa, którą człowiek przyjmuje wg wartości jakie wyznaje.

Gość Beeee
"Nie bój się wiary, ona pomaga, daje fundament by oprzeć się tym wszystkimi głupotom" tak, wiary, że: -nie będzie może kryptogejem -nie będzie aseksualny itd. itd.

Nie, Beee, wiary w Jezusa Chrystusa, naszego Pana i Zbawiciela.