Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma sens

niedorozwój łydek

Polecane posty

Gość ma sens

Czy ktoś ma niedorozwój łydek i jak sobie z tym poradził? Czy zabieg i wszczepienie implantów refunduje NFZ? Nie miałam żadnego wypadku, po prostu tak mam i mi jest z tym żle.

Gość hhjfhcc
chyba refunduje nfz, kurcze, nie jestem pewna, ale chyba refunduje, ale podobno niewarto bo są blizny okropne, chociaż jak ma sie kasę to czemu nie?? nfz płaci za implanty i operację a tobie zostaje usunąć blizny

Gość a jak to wygląda niedorozwój
łydek???

Gość hhjfhcc
tak jakbys nie miała mięśni, tzn łydka jest niekształtna(niedorozwinięta), w porównaniu z udem jest za chuda, po prostu nie pasuje do reszty ciała swoją budową

Gość taka prawda.......
nfz nie refunduje operacji plastycznych, chyba ze po wypadkach:o ewentualnie gdy cos zagraza zdrowiu:o w życiu nie zaplaci ci za zadne implanty poprawiajace estetyke:D

Gość ma sens
Dzięki za odpowiedzi. O krótkich spódniczkach jak tak to mogę jedynie sobie pomarzyć.

Gość hhjfhcc
dowiedz się, nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze nfz płaci za implanty!!!! to tylko kafe a nie . dowiedz się a nie cierpeić bedziesz

Mma również problem z łydkami, jestem po wypadku, złamaniu kręgosłupa czego wynikiem jest zanik mięsni w łydkach, asymetria prawej nogi to okolo 5 cm od prawej. mam depresje z tego powodu, ponieważ ciagle muszę chodzic w spodniach aby ukryć nierowne nogi. Proszę o pomoc , czy NFZ refunduje zabieg powiekszenia łydek? jesli tak to która klinika świadczy takie usługi i ma podpisaną umowę z NFZ? pomóżcie mi proszę...

Gość ja też mam ten problem
:( juz nie wspomnę o tym że w butach na obcasie wyglądają jeszcze gorzej mam nadzieję ze ćwiczenia na siłowni zrobią swoje i jakoś rozbuduje te mięśnie

w moim przypadku żadne ćwiczenia nie pomogą... ja nawet w obcasach chodzic nie mogę ponieważ mam calkowity zanik mieśni i chodzę na pietach bo na palcach nie potrafię, mam nadzieje , że znajdzie sie ktoś kompetentny znajdzie odpowiedz na moje pytanie czy zabieg powiekszajacy łydkę jest refundowany przez NFZ? na dzien dzisiejszy nie stac mnie na taka operacje.