Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka32020

Boję się ,że stracę urodę , będę pomarszczona i obwisła :(

Polecane posty

Gość desperatka32020

Z calych sił walcze z czasem , odziedziczyłam ''slabe'' geny , wiec musze walczyc... nie moge sobie siebie wyobrazić ze zmarszczkami ...nie mowiac o obwislych policzkach ,szyi , pomarszczonych rękach brrrrrrr :(

Gość po wlosach na klacie
każdemu kiedyś starość zaglądnie do oczu i każdemu wszystko obwiśnie prędzej czy puzniej

Gość desperatka32020
i wtedy chyba się potne :O

Gość gygie8398u2
czy ty Riczard chcesz żebym dzisiaj nie usnęła? takie filmy o tej godzinie zapodajesz? 😠😠😠

Gość ło matko szok
jak cos takiego mozna na youtube wrzucac szoken

można zapobiegać starzeniu się ,ale tak calkiem zatrzymać się w czasie to raczej nie możliwe.. dbaj o siebie ,o skórę i zdrowie, ćwicz, uzywaj dobrych kremów.. to zawsze coś

Gość khagern
I tak wyglada pieklo

Zestarzejsz się i umrzesz. Jak wszyscy. Lepiej walcz o to, żebyś miała taki charakter by ludzie chcieli z Tobą przebywać kiedy nie będziesz już młoda i jędrna. Uroda przemija, charakter i dusza zostają.

Wile też zależy od Ciebie. Naprawde niektóre kobiety potrafią o siebie zadbać tak ,że jak mają te 45 lat to każdy im daje 10 mniej i mówią ,, ale laska z niej" A te już zupełnie starsze też moga być piekne na swój sposób np katarzyna Gniewkowska czy Tyszkiewicz.. ale ważne żeby nie przesadzać z niektórymi zabiegami czy operacjami bo można potem wyglądać smiesznie A uroda no cóż.. zawsze będzie i była ważna to bzdura ,że liczy sie tylko wnętrze nie wierz w to

Gość a ja się już
nie boję:D:D

Gość a ja się już
mogę się starzeć, w końcu i tak nie jest jeszcze najgorzej a martwić będę się póżniej

Gość kot13
przyszłością nie należy się martwić gdyż jeszcze jej nie ma:-) JEśli się boisz odpowiedz sobie- po co tak naprawdę potrzebna Ci młoda skóra? Odpowiem CI- młoda skóra potrzebna Ci po to , by nie być samotnym, by wciąż być atrakcyjnym dla INNYCH. A więc idąc dalej, nie boisz sę zmarszczek a samotności. Następne pytanie- DLACZEGO boisz się samotności? co w niej złego jest?;-) Każda istota na ziemi mardzczy się po czasie a potem umiera.Jak już się bać moim zdaniem, to chyba bólu związanego ze śmiercią- spróbujcie zatrzymać powietrze i nie oddychać- FAJNIE?... chyba nie do konca. Pracuj nad sobą autorko- nad cciałem o tyle, o lile jest to potrzebne- w koncu to mieszkanie Twojej duszy:-) Im mniej będziesz się koncentrować na sobie i swoich problemach, tym będziesz szczęśliwsza- zresztą, Twoje poglądy zmienią się w trakcie zycia więc nie martw się:-)Zyj tu i teraz- innej rzeczywistości NIE MA:-)

Gość xxxxxxxxxsssssssssssssssss
śmieszy mnie jak 22 latka daje rady 32 latce- i mówi że nie jest taka stara! dziewczynko jak będziesz miała 27 lat to już nie będziesz taka pewna siebie, niestety...

Gość ile masz lat?
kot 13 masz faceta ?

Gość jak zaczniesz się marszczyć
to wybierz się do ZOO i przed stawem z krokodylem rzuć się przed siebie :)

xxxxxxxxxsssssssssssssssss - może i mam 22 lata ,ale to nie znaczy ,że jestem jakaś głupsza kochana... Poza tym może jak będę miala te 27 to nie będę już najmłodsza ,ale będę dbać o siebie nawet jak będę miała 70 lat :P A dbanie o siebie i o skórę zawsze procentuje

Gość kot13
tak, mam faceta:-) a posiadanie " faceta" nie ma nic wspólnego z samotnością wewnętrzną:-)

Gość kot13
są osoby bardzo stare ale ich wewnętrzne piękno jest ponadczasowe i emanuje wokół.Siłą ich piekna jest bowiem ich mądrość.A w jej blasku każdy chce się ogrzać. Piękno zewnętrzne przyciąga- ale też nie poparte niczym bardzo szybko nudzi- jak cheesburger w Mc Donalds

Gość kot13
co się nie podoba w mojej wypowiedzi?;-)

Gość izia87
ja mam to samo ale mam dopiero 23 lata ale miesiac temu ur,synka i teraz czuje ze sie starzeje tak psychicznie:(

Gość kot13
Izia... pół roku po porodzie odzyskasz całkowicie dawną formę - jesteś niewyspana, parę kilogramów Ci przybyło ale trochę basenu, systematyczne cwiczenia pozwolą Ci wypięknieć i wyglądac lepiej niż dawniej-będziesz bardzie j kobieca:-)

Gość kot13
Marze o penisie Kamechy każdej nocy, mam srake jak go czytam a wy? ;)

Bo najłatwiej powiedzieć: i tak się zestarzeje i nic z tym nie robić. A naprawde duuuzy wpływ na naszą urodę ma odżywianie się ,sport, dbanie o skorę itd.Mama mojej koleżanki ma 50 lat ,a na swój wiek wygląda świetnie . jest szczupła bo ćwiczy nic jej nie ,,wisi" , poza tym farbuje włosy , ładny makijaż robi fajnie sie ubiera. wiadomo nie wygląda jak 20 latka już ,ale wygląda calkiem atrakcyjnie.a i męza ma młodszego o pare lat

Gość kot13
podszywie- więcej polotu;-)

Gość kot13
Kamecha to moja kafeteryjna milosc a jestem jebnięta w chooj :D

Gość kot13
monic- zgadzam się, że w każdym czasie dbanie o ciało jest ważne- ale tylko w kontekście przebywania w nim umysłu , w innym wypadku spowoduje to megafrustrację bo jednak przemijania nie da się zatrzymac- i nie ma sensu moim zdaniem przywiązywac się do obsesyjnej myśli o wyglądzie.

Gość izia87
nie to akurat sylwetka spoko szczupła jestem,ale tak w głowie cos sie tak staro czuje może dlatego ze cały czas w domu siedze,tez tam patrze w lustro i wyszukuję,zmarszczek:Pale chyba jak kazda:)

Obsesyjnej nie bo trzeba zestarzeć się z godnością . Inaczej wychodzą monstra po operacjach plastycznych z calkiem ładnych kobiet czy facetów np taki Ibisz byłby 100 razy przystojniejszy bez tych operacji nawet gdyby wyglądał starzej, Ale uważam ,że kobieta może być atrakcyjna w każdym wieku