Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka32020

Boję się ,że stracę urodę , będę pomarszczona i obwisła :(

Polecane posty

Gość izia87
co chcecie od kota normalnie pisze a wy frajerzy co nawet zdania nie umieją sklecić to spadać z kafe.

Gość kot13
Jestem ułomem i nie umiem :(

Gość kot13
iziu-też tak myślę że radykalna zmiana zycia wpłynęła na tak na Twój umysł- ale wszystko wróci do normy:-) pamiętaj, że na stres najlepszy jest codzienny wysiłek fizyczny- dlatego znajdz codziennie godzinkę na fitness-wiem, przy dzieciaczku to trudne ale opłaci się już po 21 dniach:-) ( po takim czasie mózg ludzki wyrabia sobie nowe nawyki) :-) Podszywami się nie przejmuję gdyż trudno mnie podrobić- ktoś musiałby przejąć mój sposób myślenia by sie podszyć a to niełatwe bo dużo książek czytam:-)

Gość hahhhhaaaaa
co z tego że ktoś zaczerni. kretynka i tak nie zmieni.

Gość kot jest szurnieta i nikogo ni
ma ,

Gość kot13
taaa... nikogo nie mieć to dla wielu najstraszniejsze, co może nas w życiu spotkac:-) Zmartwię was kochane sępy:-) otóż mam ale nie warto się przyzwyczajac do tej myśli bo w życiu jedyne co jest pewne to to, że mamy samych siebie:-) Dbajcie o siebie ( o wygląd tez ale bez schiz)- ja już zmykam:-)

zmarszczki to piekna rzecz.ja kocham moją kobiete ze zmarszczkami. to mnie tez podnieca

Gość katjakatjusza
ty sie kurwa o takie pierdoly martwisz?i co kurwa z tego ze bedziesz pomarszczona, obwisla?! to ze jakis pierdolony cwel nie bedzie chcial w ciebie zamoczyc to taka tragedia? poza tym mowisz ze masz slabe geny...po czym to poznajesz? masz chorobe typu down, mukowiscydoze itp?czy moze czesto chorujesz? jestes znieksztalcona od urodzenia od jakis chorob genetycznych czy promieniowania jonowego? bo innych objawow "slabych genow" to nie znam niestety... a to ze masz np zydowski kinol itp to nie objaw slabych genow a korzeni.. ja to sie kurwa bardziej boje czy nie bede zdychac na raka albo stwardnienie rozsiane czy inne choroby czyli o wlasne zycie a ty taka jebana pustoscia sie martwisz?

Gość desperatka32020
Nie piszcie już w moim temacie , nie interesuje mnie wasze zdanie.

Gość katjakatjusza
Monique"A uroda no cóż.. zawsze będzie i była ważna to bzdura ,że liczy sie tylko wnętrze nie wierz w to" ja pierdole, ale jestes pusta szmato. wybierz sie kurwa do hospicjow czy innych tego typu miejsc i zobacz co dla tych ludzi jest NAJWAZNIEJSZE. popracuj z inwalidami albo osobami z porazeniem mozgowym, z nowotworami to wtedy porozmawiamy glupia kurwo. moze kiedys myslalam tak jak i ty ale odkad zaczelam pracowac w swoim zawodzie i zajmowac sie chorymi ludzmi ktorzy marza aby byc zdrowymi, normalnymi ludzmi to wiem ze wyglad to sprawa chujowa, o dupe potluc. oczywiscie trzeba dbac o siebie zeby wygladac atrakcyjnie: farbowac wlosy, malowac sie, dbac o sylwetke ale kurwa nie popadac w skrajnosci i nie zapierdalac na operacje plastyczne tylko po to aby przypominac jakis jebany idealny typ mordy typu maly nosek i inny kutosek. Zydowki, Rosjanki, Azjatki czy Murzynki malych noskow, wielkich gal etc nie posiadaja a sa przepiekne. maja w swoich urodach to "cos" a nie woskowy ryj, wyprofilowany pospolicie, bez wyrazu i magii czyli to co teraz jest w modzie, te tzw klasyczne rysy. a kazdy kaze tym ludziom ktorzy klasycznych ryjow nie posiadaja katowac sie operacjami, zakladac na mordy papierowe torby czy popadac w depresje przez kompleks" krzywego ryja". tak jak powiedzialam, kobiety bez klasycznych rysow moga byc piekne, wazne jest dbanie o siebie i nie stawianie ryja jako priorytetu zyciowego bo sa wazniejsze rzeczy np zdrowie i zycie i nie zycze zadnej pustej kurwie tego doswiadczyc. poza tym suko charakter jest wazniejszy, ja mam przyjaciolke z ktora pracuje ktora od urodzenia ma deformacje na twarzy i jest troche niepelnosprawna ale pelnosprawna na umysle i nie zamienilabym jej na zadnego innego czlowieka a skoro dla ciebie cena wartosci czlowieka sa "klasyczne ryje" to wspolczuje i gwarantuje ze kiedys cie to doswiadczy albo sama zajebiesz sie swoja wlasna bronia.

Gość katjakatjusza
ps. a jak nie wierzycie mi w to co mowie to zobaczcie na np Ditte von These albo nasza polska aktorke E.Krakowska(w mlodosci rzecz jasna). obie nie maja klasycznych rysow a piekna odmowic im nie mozna.