Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WAS

KTO JEST ORDYNATOREM W ELBLĄGU W SZPITALU

Polecane posty

wojewódzkim? Ordynatorem ginekologii i położnictwa.

Gość hanicenta Rzepa
a co, nie chodziłaś do szkoly rodzenia,a chcesz porod rodzinny i musisz iść do niej po pisemną zgodę? Wybierz lepiej miejski

Nie chcę żadnego porodu rodzinnego, po prostu pytam, bo nie wiem jeszcze w którym szpitalu będę rodziła. Już znalazłam nazwiska ordynatorów w elbląskich szpitalach. Nie wiem tylko gdzie jest najlepsza opieka.

Moje dziecko jest najważniejsze. Więc wybiorę wojewódzki, większość moich znajomych tam rodzi. Ale chciałam zapytać też inne osoby.

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaa
wybierz miejski, jeśli twoje dizecko rozwija się prawidłowo, ciąża jest bez powikłań. W wojewódzkim jest jak na taśmie produkcyjnej, 0 indywidualnego podejścia do pacjentki, tam jest taki moloch i ruch jak w ulu. Jeśli donosisz ciążę i dziecko nie będzie wcześniakiem to szczerze polecam miejski

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaa
no iji jak wspomniałam, jeśli zechcesz porod rodzinny będziesz potrzebowała pisemnej zgody i osobistej wizyty u ordynator, przynajmniej tak było 3 lata temu jeśli partnerzy nie uczęszczali do szkoły rodzenia. Jak chcesz poznać opinie innych kobiet to wejdź na stronę fundacji rodzić po ludzku i tam poczytaj

Ja rodziłam w Wojewódzkim dwa razy i nie zarzekam Do porodu rodzinnego nie trzeba zgody jak się nie chodziło do szkoły rodzenia znajoma rodziła tydzień temu i zgody nie musiałamieć