Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić ?

myszy!

Polecane posty

Gość co mam robić ?

pewnego dnia usłyszałam jakieś szmery w kuchni, moja mama stwierdziła ze to są myszy ale do puki jej nei zobaczyłam to nie postawiłam płapek więc postawiłam pare, patrzę po jakimś czasie a tam aż sie dwie złapały do jednej;). ale na wszelki wypadek zostawiłam te płapki jeszcze na jakiś czas. Złapały sie jeszcze 2 a jednej udało sie zwinąć serek i uciec. Winą może być chyba to ze odkąd pojawiły sie szmery aż je zobaczyłam minęło trochę czasu i pewnie się rozmnożyły ile mam sie ich spodziewać ?

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Tu masz fajna stronkę-poczytaj sobie i pomyśli od jak dawna mogą się u Ciebie rozmnażać http://myszy.net/rozmnazanie.htm

Gość robi sie dokladnie tak
niektore koty sa za leniwe na lapanie myszy :P a te twoje autorko musialy byc cholernie wyglodniale jezeli lapia sie parami w jedna pulapke. i tak, rozmnozyly sie jezeli jest ich tyle ze lapia sie dwojkami to lepiej kup trutke.

Gość co maaam robić ???
też tak myślałam a jak sie nażre tym i gdzies padnie w rogu jakimś za szafkami i bedzie smierdzieć, wyczytałam własnie że rodzą sie średnio od 5 do 8 sztuk a nawet 14 a MóJ BOŻeeeEe.!

Gość cbvthvnhg
raczej nie bedzie nic czuc, za mala jest, nawet jezeli ich jest stadko ;)

Gość co maaam robić ???
ale chyba jednak zdecyduje sie na trutke ;/ są strasze!

są strasze! maja 2 metry w barach, żrą stal i gwałcą dzieci obcy to przy nich pestka cholerne okrutne myszy, kill'em all motherfuckers

Gość co maaam robić ???
dzieci zostaw pedobear'owi(czy jak to tam sie pisze ) chodzą bezkarnie po moim domu !

Gość co maaam robić ???
no nie wiem nie mam w domu 12-nastoletnich dziewczynek w domu