Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta z Knidos

Zdradził, co robić...:(

Polecane posty

Gość Afrodyta z Knidos

W ten pn pożyczyłam laptopa od mojego chłopaka... Musialam z pewnych przyczyn(nie bd zanudzac) skorzystac z jego gg... i odkryłam ze od ok miesiaca pisal z inna laska... poznal ja na czacie bardzo ochoczo jej sie zwierzal z naszych wspolnych problemow:( trzymal z nia kontakt przez gg ale mysle ze gdybym tego nie odkryla do teraz by to robil... trzymal jej zdjecie na komputerze... :( jest ladniejsza ode mnie... i boli mnie ze moj chlopak mi nie chce sie zwierzac .. a jej tak..:( on mowi ze to zadna zdrada i ze to mnie kocha...:( ze mna nigdy nie chcial rozmawiac tak jak z nia....;"(( dlaczego...:( ja mysle nad zerwaniem...:(

Gość Aidka
Co robić? Cieszyć się życiem.

Gość widziałam, miałam
kopnąć dziada w d u p s k o

Gość Afrodyta z Knidos
prosze o pomoc niech wypowie sie ktos dojrzaly kto zna sie na tych sprawach...:(

widac cos jest nie tak z waszym związkiem .. wiec zamiast zrywac dobrze sie zastanów co jest nie tak, że szuka kogos z kim mogłby porozmawiac :O

Gość gfhhbnbhghvhbnbj
wg niego to nie zdrada bo nie poszedł z ni/ą do łóżka, dla mnie to jednak zdrada. Zdrada mentalna Ja mam coś takiego za sobą niestety to już mój mąż i mamy dzieci, więc sobie tak trwamy z tym, że teraz rozmawiamy tylko o sprawach organizacyjnych. NIe rozmawia ze mną o niczym nie wiem co w pracy, jakie ma problemy, ci mu się udało ... to potwornie boli bo czujesz sie jak nikt. nie zostawiaj tego tak bo będziesz cierpiała tak jak ja, jeśli mu na tobie zależy niech o ciebie zawalczy, jeśli mu odpuścisz będziesz miała takie smutne zycie jak ja powodzenia

Gość gfhhbnbhghvhbnbj
acha on rozmawia z NIą - ja nie jestem godna,żeby mi cokolwiek powiedzieć

Gość oleoleole12
czasami facet sie gubi we wlasnym zyciu wybacz mu on zapewne cie kocha i niechcial tego zrobic

Gość mychaaaa
chlopak z ktorym bylam 3 lata przez ten okres zachowal sie podobnie z tym ze pisal z nimi o sprawach erotycznych...za kazdym razem blagal o wybaczenie i gdy mwierzylam ze to sie zmieni i mu wybaczalam to robil to znow az mnie zdradzil fizycznie...

Gość oleoleole12
porozmawiaj z nim moze mu czegos brakuje w waszym zwiazku

Gość całkowicie czarny kot
kopnij w tyłek dziada

Gość Afrodyta z Knidos
heeh on mowi ze specjalnie przede mna skasowal archiwum i wszystkie rozmowy z nia bo sie bal..... wiec ja mowie co ty takiego z nia wypisywales on sie zaslania tym ze to nie mile przegladac archiwum... ale jak my jestesmy w zwiazku ponad dwa lata to co to za tajemnice :( ja dalabym mu przejrzec swoje archiwum gg:(